כרובית זה החיים !
אני כל כך אוהבת כרובית שגם בבורקס אני שמה ?
אבל מה?
הפעם אני חמודה….הכנתי לכם מתכון קל טעים ולא משמין !!!!
ככה הולם לפתיחת השבוע,איזון מהסופש הטעים ועל הדרך מחג פורים ….כן רק הבעיה שהחג הזה "במקרה" אכלתי עוגיות…. אחת לי 4 למשלוח???
טוב לפני שאני אעשה בושות… אספר לכם שהאצבעות פריכות מפוצצות במלית והשילוב של פתיתי הכרובית זה שוס!וכל ביס זה אושר ובלי רגשי מצפון.(כאילו שיש לך יונה חחח )
אם בא לכם ממש דיאט אז תורידו את המוצרלה ותשימו גבינה צהובה 9 אחוז.ואפשר בלי רק תוסיפו עוד 2 כפות גבינה לבנה.
אופן ההכנה:
לבשל את פתיתי הכרובית במים רותחים רבע שעה.
להוציא ולסנן ולשים בקערה .
אח"כ להוסיף את שאר מוצרי המלית ולערבב היטב.
להעביר לשקית זילוף
לקחת 2 עלי פעילו ולגזור אותם ל4 לרסס את העלה.
כל עלה למרוח במלית.לא לשכוח להשאיר חצי סמ רווח בצדדים על מנת לקפל
לקפל את שתי קצוות העלה על הגבינה ולגלגל עד לקבלת סיגר
להבריש בביצה .
לאפות 180 מעלות עד הזהבה.
להגיש עם סלט ביצים קשות…קצת טחינה…ויש לכם ארוחה מהסרטים.
אם בא לכם לראות עוד סרטונים מהסטורי שלי בואו לאינסטוש שלי yonit_z
הערות:
בצק פילו הכי טוב להפשיר לילה במקרר.
אין צורך להפשיר את פתיתי הכרובית.
ניתן להבריש בשמן זית כל עלה במקום ספרי שמן.
ניתן לעשות מכרובית טריה רק יותר זמן.
אפשר להכין גם בצורה של רולדה רק שימו 3 דפי פילו משומנים.
ניתן להכין גם צורה של שבלול ,הכל כיד הדימיון.
הי יונית, איפה את מוצאת את הפתיתי כרובית? כי חיפשתי בכמה סופרים ואין באף אחד מהם.
בכל סופר יש זה במקפיא
היי יונית, רשמת להבריש בביצה? מה זאת אומרת בדיוק?
ומה שמת מעל רק שומשום שחור ולבן נכון?
כמה זמן לאפות בערך?
תודה רבה