עוגיות שושנים עם קצף אינסטנט פודינג וניל זה לא רק נוסטלגיה.
זה גם טעים .
ולא קשה במיוחד להכנה.
אז קדימה לעבור על רשימת המוצרים.
לוודאות שהכל במזווה
ומתחילים
חומרים
600 קמח
מחמאה אחת או חמאה 200 גרם
כוס חד פעמי מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
3 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
4 חלמונים[של ביצה XL ].
חומרים למילוי :
4 חלבונים , כוס סוכר,אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה :
שמים בקערה של המיקסר את המחמאה ממיסים דקה במיקרו מדגישה דקה ![לא המסה מלאה, חצי !!] מוסיפים כוס מיץ תפוזים, 4 חלמונים,1 אבקת אפיה
חצי כוס סוכר וקמח.
לשים או מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה עד שהבצק גמיש ונוח לעבודה.
מניחים על שיש מקומח .
ומקציפים את החלבונים עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל לקצץ יציב וחזק.
חותכים את הבצק ל3 כדורים
פותחים כל כדור למלבן מורחים מהקצף, מגלגלים לרולדה חותכים ושמים בתבנית.
טיפ : למי שלא ממהר, מקפיא את הרולדות קצת, וחותך אותם אחרי הקפאה ככה הצורה נשארת שלמה ולא מתלכלכים.
אני אישית ישר חותכת , לא מחכה.
מסדרים יפה בתבנית.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות עד הזהבה
שזה מוכן מוצאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.
אפשר חמאה?
מה כמות החמאה?
נראה מאוד פשוט ולא קשה
המתכון מדהים.
המתכון שיש לי יוצא יותר קשה להכנה.
מאמצת את המתכון שלך באהבה.
תודה.
איזה יופי שמחה לקרוא ששידרגתי לך ♡
יונית היקרה, השושנים יצאו מעולות…מתכון פשוט עם תוצאה טעימה…רק שלא הצלחתי לסדר אותם ככ יפה, כמו שיצא לך….איך הצלחת לסדר אותם ככ עגולים? האם יש שיטה לכך?
הקפאת?
האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה?
ומה הכמות שיוצאת ?
מחמאה אם כבר.תלוי בגודל,מעולם לא ספרתי ,זה מתחסל לפני
אין לי מיקסר, האם ניתן ללוש את הבצק בידיים?
מה עם הסוכר וניל…לא מופיע בהכנה.
כמה אינסטנט פודינג האם חבילה?
שומרים במקרר ?
בכלי אטום
יצא לי בצק ממש נוזלי
מדוע?? ומה עושים??
קמח משתנה מחבגה תחברה.
מוסיפים עוד קמח עד שהבצק מתייצב
למה הקצף לא יצא לבן
בגלל האפיה
אם אין חלמונית של ביצה XL
כמה חלמונית של m?
היי יונית,מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים לבצק?
מים/חלב קוקוס
היי,
כמה כוסות זה 600?
תודה?
כוס מידה שווה 140 תעשי חשבון
היי יונית
האם ניתן להכין שבוע מראש ולהקפיא את הרולדות מגולגלות לפני אפייה למשך שבוע. לאחר מכן להוציא, לפרוס ולאפות?
אטוטו מתחילה הכנות לראש השנה. תודה
אפשר שמן במקום חמאה? ואם כן.. אז כמה?
המתכון נראה מגרה מאוד טיפה בשביל חיתוך קל ושישאר יפה לחתוך עם חוט.
מתי מוסיפים סוכר וניל??
נשאר לי קרם..לזרוק או שיש מה לעשות איתו?
כמה פודינג? חבילה של 80 גרם הכל ?
האם אפשר שמן במקום חמאה?
כמה פודינג וניל? מתי שמים את הסוכר וניל?
ולגבי עניין החיתוך איך עושים צורה יפה ולא מרוחה?
להוריד את המתכון הזה מהאינטרנט – מזעזע
היי יונית אפשרי להשתמש בקמח תופח?רו
היי יונית היקרה
אני חייבת לציין שעוד לא נתקלתי במתכון שלך שלא יצא מוצלח,
במהלך השנים ניסיתי כמה וכמה מתכונים של שושני קצף, עד שהגעתי למתכון שלך שאני חייבת לציין שיוצא הכי מוצלח, גם מבחינת טעם וגם מבחינת הבצק הנח לעבודה שיוצא, ופחות מרגרינה ממתכון רגיל,
הרבה הצלחה!!
רוצה להכין מראש ולהקפיא ניתן ?
היי
אני קונה רק ביצים גודל L
לא נתקלתי אצלנו ביותר גדולים.
אז צריך להוסיף 5 חלמונים במקום 4?
מה זה כוס חד פעמית? מתכון שמתחיל במשקל (600 גרם קמח) ממשיך בכוס, איזה כוס? אוניברסלית? ( חצי כוס סוכר) וממשיך בכוס חד פעמית ( כוס מיץ תפוזים) כאילו זו מידה מקובלת מראש בעייתי
מתכון מעולה. תודה רבה.
היי יונית, נאם אפשר לשים נטורינה במקום החמאה? או רק מחמאה (שאני לא מעדיפה)
שלום יונית
כמה כוסות של קמח זה 600 ?ומה הכוונה 600 זה 600 גרם פשוט אין לי משקל אשמח לקבל תשובה במהירות כי אני מאוד מרוצה מהמתכונים שלך את אלופה
היי יונית,
חייבת לשתף אותך שקניתי את הספר ואני כל כך נהנית ממנו המתכונים שלך פשוט מעולים ומדוייקים.
תודה רבה לך שאת הופכת את הבישול במטבח לחוויה❤️
העוגיה השחימה ויצאה פריכה וטעימה אסל הקצף לא התקשה , נשאר רך בחלקו
מה יכולה להיות הסיבה?
אפשר להכין מהבצק עוד סוגים של עוגיות כמו מגולגלות תמרים או שוקולד
מה הכמות של האינסטנט וניל?
מתי מוסיפים סוכר וניל???
הי יונית המתכוניםמשלך תמיד פצצה
רציתי לדעת האם מאותו מתכון אני יכולה לעשות מחלק מהבצק אזני המן
העוגיות ממש לא מוצלחות יחסית למתכונים שלך מתוקות אובר והבצק לא סבבה לעבוד איתו
היי יונית,
כוס חד פעמי חמה או קרה,
תודה וחג שמח
היי יונית,
כוס חמה או קרה?
חג שמח
כוס חמה סטנדרטית שוות ערך לכוס מידה
כוס חד פעמי שקופה היא 160 מל ולפעמיים 180 וכוס מידה היא 240 מל אז לשים לב!
תודה על המתכון! האם ניתן להמיר בקמח נטול גלוטן?
האם אפשר להחליף מחמאה בנטורינה?
מתכון מעולה
הכנתי למשלוחי מנות.
טעים מאוד, תודה רבה
חוזרת תמיד למתכון האהוב והמוצלח הזה!
מומלץ בחום