יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » עוגיות שושנים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

יונית צוקרמן ינואר 7, 2017 49 תגובות

העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות

לחץ כאן להדפסה

 

 

 

עוגיות שושנים עם קצף אינסטנט פודינג וניל זה לא רק נוסטלגיה.

זה גם טעים .

ולא קשה במיוחד להכנה.

אז קדימה לעבור על רשימת המוצרים.

לוודאות שהכל במזווה

ומתחילים

חומרים

600 קמח

מחמאה אחת או חמאה 200 גרם

כוס חד פעמי מיץ תפוזים

חצי כוס סוכר

3 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

4 חלמונים[של ביצה XL ].

חומרים למילוי :

4 חלבונים , כוס סוכר,אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה :

שמים בקערה של המיקסר את המחמאה  ממיסים דקה במיקרו מדגישה דקה ![לא המסה מלאה, חצי !!] מוסיפים כוס מיץ תפוזים, 4 חלמונים,1 אבקת אפיה

חצי כוס סוכר וקמח.

לשים או מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה עד שהבצק גמיש ונוח לעבודה.

מניחים על שיש מקומח .

ומקציפים את החלבונים עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל לקצץ יציב וחזק.

חותכים את הבצק ל3 כדורים

פותחים כל כדור למלבן מורחים מהקצף, מגלגלים לרולדה חותכים ושמים בתבנית.

טיפ : למי שלא ממהר, מקפיא את הרולדות קצת, וחותך אותם אחרי הקפאה ככה הצורה נשארת שלמה ולא מתלכלכים.

אני אישית ישר חותכת , לא מחכה.

מסדרים יפה בתבנית.

 

 

אופים בתנור  בחום של 170 מעלות עד הזהבה

שזה מוכן מוצאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

49 תגובות

  1. רחל הגב פברואר 6, 2017 בשעה 2:27 pm

    אפשר חמאה?

  2. רחל הגב פברואר 6, 2017 בשעה 2:28 pm

    מה כמות החמאה?

  3. שרה כהן הגב ספטמבר 27, 2017 בשעה 9:20 am

    נראה מאוד פשוט ולא קשה
    המתכון מדהים.
    המתכון שיש לי יוצא יותר קשה להכנה.
    מאמצת את המתכון שלך באהבה.
    תודה.

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:48 am

      איזה יופי שמחה לקרוא ששידרגתי לך ♡

  4. מיטל הגב ספטמבר 28, 2017 בשעה 8:05 pm

    יונית היקרה, השושנים יצאו מעולות…מתכון פשוט עם תוצאה טעימה…רק שלא הצלחתי לסדר אותם ככ יפה, כמו שיצא לך….איך הצלחת לסדר אותם ככ עגולים? האם יש שיטה לכך?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:46 am

      הקפאת?

  5. שחף הגב נובמבר 24, 2017 בשעה 12:26 pm

    האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה?
    ומה הכמות שיוצאת ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 5:46 am

      מחמאה אם כבר.תלוי בגודל,מעולם לא ספרתי ,זה מתחסל לפני

  6. זוהר עוודי הגב פברואר 13, 2018 בשעה 6:27 am

    אין לי מיקסר, האם ניתן ללוש את הבצק בידיים?

  7. ויקי גל אור הגב פברואר 14, 2018 בשעה 12:15 pm

    מה עם הסוכר וניל…לא מופיע בהכנה.
    כמה אינסטנט פודינג האם חבילה?

  8. מיכל הגב מאי 21, 2018 בשעה 11:17 pm

    שומרים במקרר ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 4:06 pm

      בכלי אטום

  9. מיכל שמול הגב מרץ 5, 2019 בשעה 2:47 pm

    יצא לי בצק ממש נוזלי
    מדוע?? ומה עושים??

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:34 am

      קמח משתנה מחבגה תחברה.
      מוסיפים עוד קמח עד שהבצק מתייצב

  10. סיגל הגב מאי 17, 2019 בשעה 10:01 am

    למה הקצף לא יצא לבן

    • יונית צוקרמן הגב מאי 18, 2019 בשעה 12:39 pm

      בגלל האפיה

    • גל הגב מרץ 5, 2021 בשעה 4:14 pm

      אם אין חלמונית של ביצה XL
      כמה חלמונית של m?

  11. דינה אדרי הגב מאי 20, 2019 בשעה 10:30 am

    היי יונית,מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים לבצק?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 22, 2019 בשעה 2:52 am

      מים/חלב קוקוס

  12. ליזה הגב אוגוסט 20, 2019 בשעה 9:47 am

    היי,
    כמה כוסות זה 600?
    תודה🙏

    • יונית צוקרמן הגב אוגוסט 20, 2019 בשעה 9:53 am

      כוס מידה שווה 140 תעשי חשבון

  13. מירי הגב ספטמבר 8, 2019 בשעה 2:18 pm

    היי יונית
    האם ניתן להכין שבוע מראש ולהקפיא את הרולדות מגולגלות לפני אפייה למשך שבוע. לאחר מכן להוציא, לפרוס ולאפות?
    אטוטו מתחילה הכנות לראש השנה. תודה

  14. תמי הגב אוקטובר 5, 2019 בשעה 3:20 pm

    אפשר שמן במקום חמאה? ואם כן.. אז כמה?

  15. מיה הגב אוקטובר 7, 2019 בשעה 8:00 am

    המתכון נראה מגרה מאוד טיפה בשביל חיתוך קל ושישאר יפה לחתוך עם חוט.

  16. גלית גורנו הגב אוקטובר 7, 2019 בשעה 2:32 pm

    מתי מוסיפים סוכר וניל??

  17. מרטין הגב אוקטובר 7, 2019 בשעה 5:32 pm

    נשאר לי קרם..לזרוק או שיש מה לעשות איתו?

  18. טל הגב נובמבר 3, 2019 בשעה 5:14 pm

    כמה פודינג? חבילה של 80 גרם הכל ?

  19. ירדן הגב דצמבר 12, 2019 בשעה 7:52 am

    האם אפשר שמן במקום חמאה?

  20. קטי הגב דצמבר 28, 2019 בשעה 7:48 pm

    כמה פודינג וניל? מתי שמים את הסוכר וניל?
    ולגבי עניין החיתוך איך עושים צורה יפה ולא מרוחה?

  21. רעומה הגב ינואר 10, 2020 בשעה 4:04 pm

    להוריד את המתכון הזה מהאינטרנט – מזעזע

  22. רונית הגב פברואר 1, 2020 בשעה 2:23 pm

    היי יונית אפשרי להשתמש בקמח תופח?רו

  23. אסתר הגב פברואר 18, 2020 בשעה 9:33 am

    היי יונית היקרה
    אני חייבת לציין שעוד לא נתקלתי במתכון שלך שלא יצא מוצלח,
    במהלך השנים ניסיתי כמה וכמה מתכונים של שושני קצף, עד שהגעתי למתכון שלך שאני חייבת לציין שיוצא הכי מוצלח, גם מבחינת טעם וגם מבחינת הבצק הנח לעבודה שיוצא, ופחות מרגרינה ממתכון רגיל,
    הרבה הצלחה!!

  24. חן הגב מרץ 4, 2020 בשעה 11:35 am

    רוצה להכין מראש ולהקפיא ניתן ?

  25. עדי הגב מאי 5, 2020 בשעה 2:28 pm

    היי
    אני קונה רק ביצים גודל L

    לא נתקלתי אצלנו ביותר גדולים.
    אז צריך להוסיף 5 חלמונים במקום 4?

  26. הנחתום הגב מאי 13, 2020 בשעה 9:13 pm

    מה זה כוס חד פעמית? מתכון שמתחיל במשקל (600 גרם קמח) ממשיך בכוס, איזה כוס? אוניברסלית? ( חצי כוס סוכר) וממשיך בכוס חד פעמית ( כוס מיץ תפוזים) כאילו זו מידה מקובלת מראש בעייתי

  27. אירית צמח הגב מאי 22, 2020 בשעה 11:35 am

    מתכון מעולה. תודה רבה.

  28. שגית הגב יוני 17, 2020 בשעה 3:30 pm

    היי יונית, נאם אפשר לשים נטורינה במקום החמאה? או רק מחמאה (שאני לא מעדיפה)

  29. מירב הגב אוגוסט 27, 2020 בשעה 5:25 pm

    שלום יונית
    כמה כוסות של קמח זה 600 ?ומה הכוונה 600 זה 600 גרם פשוט אין לי משקל אשמח לקבל תשובה במהירות כי אני מאוד מרוצה מהמתכונים שלך את אלופה

  30. קרן הגב ספטמבר 14, 2020 בשעה 7:23 am

    היי יונית,
    חייבת לשתף אותך שקניתי את הספר ואני כל כך נהנית ממנו המתכונים שלך פשוט מעולים ומדוייקים.
    תודה רבה לך שאת הופכת את הבישול במטבח לחוויה⁦❤️⁩

  31. אליס הגב ספטמבר 20, 2020 בשעה 6:08 pm

    העוגיה השחימה ויצאה פריכה וטעימה אסל הקצף לא התקשה , נשאר רך בחלקו
    מה יכולה להיות הסיבה?

  32. קרן הגב אוקטובר 1, 2020 בשעה 5:26 pm

    אפשר להכין מהבצק עוד סוגים של עוגיות כמו מגולגלות תמרים או שוקולד

  33. נורית הגב דצמבר 1, 2020 בשעה 3:36 pm

    מה הכמות של האינסטנט וניל?

  34. נוי הגב פברואר 17, 2021 בשעה 3:19 pm

    מתי מוסיפים סוכר וניל???

  35. איילת הגב פברואר 24, 2021 בשעה 10:05 am

    הי יונית המתכוניםמשלך תמיד פצצה
    רציתי לדעת האם מאותו מתכון אני יכולה לעשות מחלק מהבצק אזני המן

  36. רונית הגב אוגוסט 21, 2021 בשעה 8:31 pm

    העוגיות ממש לא מוצלחות יחסית למתכונים שלך מתוקות אובר והבצק לא סבבה לעבוד איתו

  37. כרמלה הגב ספטמבר 20, 2021 בשעה 4:50 am

    היי יונית,
    כוס חד פעמי חמה או קרה,
    תודה וחג שמח

  38. כרמלה הגב ספטמבר 20, 2021 בשעה 4:51 am

    היי יונית,
    כוס חמה או קרה?
    חג שמח

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 25, 2021 בשעה 3:54 am

      כוס חמה סטנדרטית שוות ערך לכוס מידה
      כוס חד פעמי שקופה היא 160 מל ולפעמיים 180 וכוס מידה היא 240 מל אז לשים לב!

  39. יפעת הגב דצמבר 5, 2021 בשעה 1:27 am

    תודה על המתכון! האם ניתן להמיר בקמח נטול גלוטן?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • בשר צלי קלאסי בשר צלי קלאסי בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת. זה רק נראה מ...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס