יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » עוגיות רחת לוקום שלא שורדות 24 שעות
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
עוגיות רחת לוקום שלא שורדות 24 שעות

עוגיות רחת לוקום שלא שורדות 24 שעות

יונית צוקרמן ינואר 7, 2017 27 תגובות

את המתכון הזה , אתם הולכים להעתיק , לגזור ,להדביק, לעשות,להעביר,העיקר לשמור !!

עוגיות לוקום/ שקדים/ תמרים אתם בוחרים !

לחץ כאן להדפסה

את המתכון הזה , אתם הולכים להעתיק , לגזור ,להדביק, לעשות,להעביר,העיקר לשמור !!

עוגיות לוקום/ שקדים/ תמרים.

אני מאד אוהבת את השילוב של רחת הלוקום בבצק הזה,אבל כמו שהכרתם אותי ,אני גם אוהבת מאד לגוון ולהעשיר טעמים.

הבצק קל מאד להכנה , נח למשתמש/ת.

והכי חשוב, טעים בחיך.

מפיץ ניחוח בבית.

ונגמר תוך 24 שעות.[מניסיון אישי, פחות חח]

החומרים :

900 גר קמח [זה קילו פחות כוס פלסטיק רגילה]

300 גרם מחמאה/חמאה

1כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים[שיהיה טבעי !!]

1 אבקת אפיה.

2 סוכר וניל.

כף גדושה אבקת סוכר.

4 טיפות מי מזאהר.

מילוי שקדים :

100 גר חמאה מומסת, 150 גרם שקדים טחונים , 2 כפות סוכר, 1 כף תמצית שקדים.

מילוי תמרים.

ממרח תמרים, כפית קינמון, רבע כפית ציפורן, כף שמן.

מילוי רחת לקום -300 גרם לקום.

אופן ההכנה.

בקערה של מיקסר עם וו גיטרה נשים תחילה את המרגרינה,אחרי שהכנסנו למיקרו לחצי דקה 

לזה נוסיף כוס שמן, כוס מיץ תפוזים , 3 טיפות מזאהר  אבקת האפיה 2 וניל ו2 כפות אבקת הסוכר  וקמח

[פחות 3/4 כוס פלסטיק]

כאשר הבצק גמיש ונוח ניתן לו לנוח 10 דקות במקרר ונתחיל לעבוד עם המילוי.

חובה לציין שזה בצק פריך, לכן לא מומלץ ללוש אותו מעבר לדקה שתיים. יתר לישה יגרום לאיבוד הבצק.

מילוי הרחת נעשה עי חיתוך הלקום וגילגול קל.

מילוי השקדים נעשה ע”י חמאה מומסת,ושאר המרכיבים, שמאד מומלץ לפני המילוי לשים לכמה דקות במקפיא , כך, קל לשלוט במילוי שהוא קשה.

כאשר הבצק מוכן לרדד אותו לעלה, להניח צלחת עגולה ועם סכין  להוציא את השאריות שמסביב.

השאריות כמובן לקערה.

לחתוך את העיגול ל8[כן בדיוק כמו פיצה]

להניח בקצה את רחת הלקום/תמרים/מילוי שקדים.

לגלגל.

ולתבנית.

אחכ לתנור בחום 180 עד להזהבה.

בהצלחה.

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

27 תגובות

  1. לאה הגב ספטמבר 26, 2017 בשעה 11:26 am

    היי יונית האם אפשר למרוח כמילוי ריבה או שוקולד?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:32 am

      כן

  2. מירי הגב ספטמבר 28, 2017 בשעה 8:45 am

    היי
    הכנתי אתמול. יצא מעולה.
    נגמר הלוקום ונשאר בצק אז מרחתי שוקולד. עשיתי רולדה.
    יצא נהדר גם עם השוקולד.

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:47 am

      עם השחר הכי טעיםםםם

  3. לאה הגב ספטמבר 28, 2017 בשעה 11:56 am

    יונית יקירה איך את מכינה את רולדת השמרים עם הצורה המרושתת? תודה וגמר חתימה טובה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:47 am

      מגלגלת לרולדה ,גוזרת,מפרידה ומניחה בתבנית

  4. הילה הגב נובמבר 2, 2017 בשעה 8:20 am

    הי יונית
    לכמה כדורים לחלק את הבצק לפני הרידוד והמילוי?

  5. סימה הגב ינואר 24, 2018 בשעה 1:56 pm

    האם אפשר שמן במקום חמאה ומרגרינה – לפרווה , וכמה ?

  6. זהר הגב פברואר 10, 2018 בשעה 6:16 pm

    מי זהר (מבקבוק) או תמצית מי זהר (בקבוקון כמו של תמצית וניל)?

  7. חן הגב פברואר 26, 2018 בשעה 7:48 pm

    אפשר למלות אותן בקוקוס שמעורב בסירופ ולטבול אותן בסירופ סוכר ולגלגל בקוקוס?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 16, 2018 בשעה 3:12 am

      כן

  8. ליאת הגב מרץ 24, 2018 בשעה 7:51 pm

    היי יונית,
    האם כשאת כותבת כוס מדובר בכוס חד פעמית לשתיה קרה?
    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 27, 2018 בשעה 4:54 am

      אם לא ציינתי אז כוס מידה

  9. עיריתהדני-יצחקי הגב יוני 17, 2018 בשעה 4:43 pm

    יונית תודה!
    מזמן לא נהניתי לעבוד ככה עם בצק. התענגתי!!!
    וכמובן ניסיתי מספר וריאציות…

  10. גלית הגב ספטמבר 8, 2018 בשעה 1:03 pm

    העוגיות לצערי נחטפו מהר
    יצא מעולה
    שנה טובה
    ותודה על המתכונים את מעולה

  11. רחלי הגב ספטמבר 22, 2018 בשעה 6:06 pm

    שבוע טוב.

    אין דברים כאלה! טעים, טעים, טעים!!! תודה.❤

  12. רחלי הגב ספטמבר 22, 2018 בשעה 6:06 pm

    שבוע טוב.

    אין דברים כאלה! טעים, טעים, טעים!!! תודה.❤

  13. אילנית הגב מאי 16, 2019 בשעה 4:05 pm

    הי יונית, האם ניתן להמיר את החמאה/מחמאה בשמן ? אם כן – כמה בנוסף לשמן שבמתכון ?

  14. ורד הגב מאי 19, 2019 בשעה 8:55 am

    ליונית,
    רציתי להגיד לך תודה על המתכון המושלם. הזה.
    עשיתי את העוגיות האלה עם ממרח שוקולד כי זה רק מה שהולך אצלי וקבלתי כאלו מחמאות מחברות שטעמו שאלו העוגיות ההכי טעימות שהן אכלו אי פעם.
    אז שוב תודה רבה!!!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 19, 2019 בשעה 2:34 pm

      באהבה גדולה♡שמחה שחזרת לספר….תודה😘

  15. עליזה הגב אוגוסט 14, 2019 בשעה 12:37 pm

    האם ניתן להשתמש בנוזל שונה ממיץ תפוזים

    • יונית צוקרמן הגב אוגוסט 20, 2019 בשעה 4:41 am

      מים

  16. שושנה הגב יוני 16, 2020 בשעה 10:47 am

    אפשר בלי המי זהאר להכין??

  17. רבקה הגב נובמבר 25, 2020 בשעה 10:52 am

    האם רחת הלוקום פרווה?

  18. שרית הגב דצמבר 13, 2020 בשעה 8:45 am

    נראות דוגמניות !

    מה קוטר הצלחת ?

    תודה !

  19. יאלטה הגב דצמבר 20, 2020 בשעה 8:07 am

    כמה סיגרים יוצא מהכמות הזאת של הבצק?

  20. כרמית גבאי הגב פברואר 22, 2021 בשעה 12:08 pm

    היי יונית איפה קונים רחל לקום לאפייה?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • בשר צלי קלאסי בשר צלי קלאסי בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת. זה רק נראה מ...
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס