טוב מכירים את זה שתמיד שאנחנו קונים או מקבלים עוגיות מתנה אנחנו לוקחים ביס ושואלים את עצמנו למה אף פעם בבית לא יוצא לנו ככה ?
או איך עושים את זה ?שיצא לי ככה בדיוק
(טוב אולי לא כולם חושבים כמוני חחחחחחח)
אז עכשיו אני אגלה לכם ולא תאמינו כמה קל כמה קל ככה פשוט וכפול טעים !ואפילו הכנתי רילס לאינסטגרם
הרילס נמצא בקישור הבא
שמראה כמה פשוט וכמה טעיםםםםםםם
כל מה שנשאר לכם זה לרוץ לקנות חומרים כי ההכנה זה 5 דק הכנת העוגיות עוד 5 דק .
האפיה 14 דק.
ככה שגגגגגגגגגג שעה וזה שלכם.
אגב מראש אני ממליצה להכפיל כמויות כי העוגיות כאלה טעימות ואם טובלים אותם בנס בכלללללללללללל
חומרים :
250 גרם קמח
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות/מחמאה לפרווה
100 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
ביצה m
100גרם שקדים טחונים
קורט מלח (רבע כפית )
אופן ההכנה :
שמים הכל במעבד מזון ומערבבים עד שמתקבל גוש בצק אחיד
אם אין לכם מעבד מזון נא לרכך את החמאה שעה בחוץ ובעזרת וו גיטרה ללוש את הכל עד לקבלת גוש בצק אחיד
חשוב להבין שאם אתם משתמשים במעבד אין צורך לרכך את החמאה !!!!!נהפוכו היא חייבת להיות קרה
את הגוש מחלקים ל2
כל חלק מרדדים לנקניק ועוטפים בנייר אפיה
מכניסים לחצי שעה להקפאה.
מוציאים מפזרים חצי סוכר מגלגלים את הנקניקים בסוכר .
חותכים את הנקנקיק כל חצי סמ
אופים בתנור חם 170 מעלות 14 דק.
בהצלחה .
כמה כוסות קמח זה 250 גר בבקשה?
האם אפשר להקפיא אותם אחרי האפיה כדי לשמור כשיפתיעו אורחים?
עוגיות מושלמות!
יעבוד גם עם ביצה לארג׳?
תודה על המתכון .
אפשר לדעת לאיזה אורך לרדד כל גליל/או מה רוחב כל עוגייה?
הגודל שתבחרי לרדד זה גודל העוגיה
עשיתי את המתכון עם קמח ללא גלוטן יצא מושלם
מי נתן לך את הכנוי מלכהההה את אלופההה כל מתכון דרך מהלב הכל מצליח מחמאות מפה עד שם תודהההה והמסקוצהההה אליפות
מתכון מושלם! הכנה קלילה והן יוצאות מעולות! תודה
תשמעי אלה פשוט עוגיות טעימות כ"כ וקלות להכנה הבן שלי בן 11 הכין! בהחלט נכנס לחוברת המתכונים הקבועה שלי תודה לך יונית!
היי האם ניתן לעשות את העוגיות עם תחליף סוכר וקמח קוקוס במקום קמח?
הי. אפשר להוסיף שקדים פרוסים כדי שייראו בחיתוך? (בנוסף לטחונים)
מה כמות העוגיות שיוצאות (בערך)?
הכנתי בדיוק לפי המתכון
כבר פעם חמישית
עוגיות מדהימות
נשמרות למשך זמן אבל מתחסלות מהררר
חשוב שהשקדים הטחונים יהיו טריים ושתהיה חמאה איכותית