עוגת גבינה קלאסית - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » עוגת גבינה קלאסית
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

יונית צוקרמן ינואר 8, 2017 40 תגובות

פוסט שלם שהוא למעשה מדריך לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה הרבה כבוד במטבח שלי.

לחץ כאן להדפסה

 

עוגת גבינה קלאסית

הפוסט של היום, באה באהבה, לכל אותם חברים שלי בפייסבוק , באינסטגרם, ובכל קבוצות האוכל שאני חברה בהם.

לא פעם שאלו אותי איך העוגה שלך לא מתפוצצת? איך היא לבנה ככה? ואואו איזה גובה, איך משתמשים ברינג. ועוד…..

אז החלטתי, להקדיש פוסט שלם לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה הרבה כבוד במטבח שלי.

עוגת גבינה קלאסית

אז תרגישו בנוח להפיץ, לשתף, לגזור, ובעיקר לשמור ! כי כל הסודות והטיפים שלי פה.

מה גם שהעוגה תמיד באופנה, תמיד טעימה, תמיד מרשימה ותמיד קוטפת מחמאות…והכי חשוב ,שלא חייב להכין אותה רק בחג שבועות.

והיא נטולת גולטן!!

עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

חייבת לציין שאם את/ה עושה את העוגה בפעם הראשונה וגם אם את מהאופות הותיקות, לא לפחד מאכזבות.

גם לי קרה לא פעם, שקע, בקע, גומה, וכד', אבל מעולם לא התייאשתי,כי העוגה גם עם קרע בקע שבר, טעימה להפליא.

ואם זה קורה, תמיד אפשר לכסות עם קצפת מעל,שהיא תוספת מעולה לעוגה כזו טעימה.

עוגת גבינה קלאסיתעוגת גבינה קלאסית

המתכון שלי לא מכיל המון סוכר, וגם לא אחוזי שומן גבוהים, ככה שבהחלט אפשר להכין ולהתענג על חתיכה.

עוגת גבינה קלאסיתעוגת גבינה קלאסית

בקיצור, בואו נתחיל, כי יש הסבר גדול,אבל בתכלס עשר דק עבודה וזה שלכם . טוב נו, רבע שעה גג.

חומרים :

קילו גבינה לבנה 5 אחוז או 9 אחוז אתם בוחרים, אני עושה 5.

גביע של  שמנת חמוצה

6 ביצים xl או 7 l

כוס סוכר

5 כפות פודינג וניל

4 כפות קונפלור.

כפית גרידת לימון (לא חייב מוסיף טעם)

כפית תמצית וניל טהורה (לא חייב מוסיף)

אופן הכנה :

לקחת 2 קערות .ולהפריד את הביצים. חברים/ות יש לי וידוי 🙂  זה החלק הכי קשה בעוגה, נשבעת ! חח

את  החלבונים להקציף עם כוס סוכר, כאשר את ההקצפה אנחנו מתחילים ללא הסוכר, חצי דקה בלי הסוכר ואחר כך נוסיף את הסוכר ההוספה נעשית בהדרגה של 3 שניות,בסיום הסוכר נחכה עד שנקבל קצף יציב ,צריך לזכור שזה לא מרנג אז אין צורך להקציף את החלבונים לקצף נוקשה, מה גם שזה הנימוחות של העוגה. אז אחרי שקיבלנו קצף לבן ויפה, ראו בתמונהעוגת גבינה קלאסית

נעבור לקערה השנייה, שבה נמצאים החלמונים, להם נוסיף קילו גבינה , אם יש נוזלים דהיינו מים, לסנן את זה, כי בעוגה אין לנו קמח לספיחת נוזלים שיש בגבינות.לכן עוגה עם נוזלים היא כבדה ופחות אוורירית, גם בשמנת החמוצה יש מים, מה שאני  עושה , אני הופכת את השמנת על היד שלי, היא יוצאת שלמה, כל הנוזלים נשפכים, ומעבירה לקערה

טיפ / עצה שלי להניח את כל הגבינות עם השמנת על מסננת חצי שעה לפני ההכנה, לא להתרגש מכמות המים היוצאת .

אחרי סינון טוב נערבב היטב את הגבינות והחלמונים ונוסיף 5 כפות פודינג וניל, כפות טובות לא שטוחות.ו4 כפות קונפלור.חשוב מאד לערבב טוב,אבל טוב את הכל בכדי שלא ישאר גוש אחד קטנטן, כל גוש שלא ערבבנו כהלכה יורגש בעוגה אז לא להתעצל.

טיפ שלי  אני מוציאה את הקערה של המיקסר ושמה את הקערה שלי מתחת לבלון ההקצפה ומקציפה, הקערה חייבת להיות קעורה טיפה קעורה ועמוקה וזה מסיבה הפשוטה שהקערה לא תואמת למיקסר ויכול לעוף לכל עבר קרם. מי שמקציף עם הידני, מעולה.

עוגת גבינה קלאסית

אז אחרי שערבבנו טוב טוב אנחנו מקפלים את קערה מס 2 לקערה מס 1.

אני לוקחת חצי מהכמות, ושופכת לקערה 1 שבה נמצא הקצף הלבן,בצורת 8 מערבבת, עד שהכל התערבב כהלכה.וממשיכה את החצי השני של הכמות בקערה מס 2 באותו דרך, עד שקיבלתי תערובת חלקה יפה ונעוגת גבינה קלאסיתהדרת. שאותה נשפוך לרינג 24.אני לא אוהבת את התבניות השחורות שמתפרקות !!!!רק רינג עם שוליים גובה 10 ס"מ

 

רואים?אמרתי לכם, זה קל :-))) ועל השעון זה גג 8-10 דק.

עוגת גבינה קלאסית

 

עכשיו אני רוצה ללמד אותכם לעבוד עם רינג.

לא חייב, אבל אני ממליצה. אני פשוט חושבת שזה משדרג ומקפיץ אותכם כמה דרגות .הרינג לא עולה יקר, 40 שקלים.

אופן שימוש ברינג:

לוקחת תבנית שחורה של התנור.

מניחה עליו ניר כסף, ועל נייר הכסף, אני שמה נייר אפיה.

עוגת גבינה קלאסית

למה אני שמה נייר כסף?בגלל שנייר הכסף מתגמש מתקמט ומשמש אחיזה , כל מה שצריך זה לקפל ולקמט את נייר הכסף בצמוד לרינג, כמו בתמונות.

וככה נוצר לנו למעשה  תבנית עם תחתית.

אני מראש מזהירה, לא ליצוק את תערובת הגבינה אם הרינג לא נמצא על התבנית השחורה.

אומנם זייפנו לנו תבנית,אבל היא לא כזו עמידה בכדי שנוכל להרים את הרינג עם התערובת. זה עלול לנזול לנו וחבל.

עוגת גבינה קלאסית

אז מראש לזכור, תבנית שחורה, ועל התבנית השחורה לסדר את הרינג. ואז ליצוק את התערובת !

אבל, לא לפני שלקחנו ספרי שמן וריססנו את התחתית ואת הרינג מבפנים.

למה אני מרססת גם מבפנים?!

מהסיבה הפשוטה אני שמה שקף מנייר פרגמט [השקף עלה לי 24 שקלים וזה מספיק לשנה  ואני אופה כמט כל שבת עוגת גבינה]והשימון עוזר לי להצמיד את הנייר.

אין צורך לשמן את נייר הפרגמט. הוא מגיע משומן.

כשאני רוצה מסגרת לבנה, אני עוטפת את כל הרינג בנייר מטבח רטוב סחוט ומסביב נייר כסף.

אגב אם אין לכם שקף כזה, לא נורא,, קחו נייר אפיה ותתחילו לגזור מסגרת לרינג.

למה חשוב לי מסגרת?

כי עוגות גבינה נוטות להתרומם, נייר האפיה מהווה מסגרת  ואחיזה ושהעוגה צונחת, היא בתוך מסגרת וככה לא מתחרבשת לנו.

אז זיכרו, רינג עטוף בתוך תבנית שחורה,ריסוס קל בתרסיס שמן, שקף מנייר מסביב לרינג.

עכשיו אפשר לשפוך את התערבות, ובעזרת מרית,נשטח את התערובת.

נכניס לתנור שחומם מראש, בחום של 180 מעלות. כאשר בתוך התנור בתחתית התנור יושב לו סיר קטן עם מים רותחים.

מטרת האדים, ליצור לחות לעוגה .למתן את טמפ החום .

אני אופה בטורבו. עשר דק ראשונות ב180 מעלות. ואחרי עשר דק אני משנה את התוכנית לאיפה רגילה ומורידה ל150 מעלות למשך 50 דק נוספות כגון שעה.

אם במקרה והעוגה נסדקה, נסו בפעם הבאה לאפות עשר דק ראשונות ב170 מעלות ואח"כ ב145.

עוצמת החום משתנה בכל תנור ותנור.

אחרי שהעוגה סיימה את תהליך האפייה, אני לא פותחת את התנור למשך שעה  לפחות.

אני עוגות גבינה אופה בד"כ בחצות, לא יכולה להרשות לעצמי להיות מוגבלת 3 שעות בלי תנור חחחח אני מחכה שיעברו העשר דק בחום גבוה.

ושמה על טיימר, והולכת לישון ובבוקר לא קורה כלום לעוגה והיא מושלמת.

עוגת גבינה קלאסית

עכשיו אם היא נקרעה לכם קצת בקע קצת שריטה, תמיד אפשר לצפות עם קצפת.

אני מכינה אותה ככה שמנת מתוקה כף פודינג וניל, כף אבקת סוכר להקציף הכל לקצפת ולזלף.

בהצלחה  ובאהבה

עוגת גבינה קלאסית

יונית

רוצים להכיר אותי עוד? ולראות עוד דברים שאני עושה, הצטרפו אליי לאינסטגרם    yonit_z

או  לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

40 תגובות

  1. מעיין הגב מרץ 14, 2017 בשעה 9:52 pm

    שאלה שלא קשורה למתכון.
    לאן נעלמה עוגת הרבע לשבע שלך? לא מוצאת אותה לא כאן ולא בסלונה.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:48 am
        היום היא עוחה נמצאה האבדה חחח
  2. שני הגב מרץ 31, 2017 בשעה 5:59 am

    יונית אני יכולה לכשות את העוגה אם יש לי רק 750 גרם גבינה לבנה?
    שאלה נוספת…איך זה שאין אבקת אפיה בעוגה איך היא נאפת?

    • שירלי הגב אפריל 24, 2020 בשעה 8:44 pm

      תשמעי, אני בדרך להפעיל צוותי חקירה. עשיתי כל הוראה והוראה שלך ובכל זאת העוגה נפלה (ממש. סוג של פיתה). אני חושדת שאחד מבני הבית פתח את דלת התנור ועד כה הם מכחישים. לפני שאני מתחילה בטלטולים, יכולה להיות סיבה נוספת?

      • מיכל הגב אפריל 15, 2021 בשעה 5:14 am

        גם לי העוגה נפלה, היתה בגובה עצום ואחרי שעה נוספת בחום של התנור נפלה ועוד מלאה במים מתוקים כמו דבש מסביב לרינג…
        למה זה קרה?

  3. שני הגב מרץ 31, 2017 בשעה 6:01 am

    יונית אני יכולה לעשות את העוגה אם יש לי רק 750 גרם גבינה לבנה?
    שאלה נוספת…איך זה שאין אבקת אפיה בעוגה איך היא נאפת?

    • אטי אמסטרדם הגב ינואר 31, 2020 בשעה 2:34 pm

      אם מכינים בתבנית 26 לא הרינג האם לשים ניר אפייה ?
      האם לרסס את דפנות התבנית בשמן
      האם לעטוף את התבנית עם נייר כסף
      ומה עדיף לעוגה זו תבנית 24 גבוהה או 26 גבוהה

  4. דבי הגב מאי 7, 2017 בשעה 8:36 am

    היי בעוגות גבינה מהסוג הזה ללא תחתית אפויה בסוף האפיה העוגה מגירה נוזלים והתחתית ממש רטובה לעומת עוגה עם תחתית שכנראה סופגת את הנוזלים .מה אני עושה לא נכון?

  5. מורן הגב מאי 20, 2017 בשעה 8:24 pm

    תוכלי בבקשה לפרט קצת יותר איך אפשר לסנן גבינה?
    תודה

  6. שרית הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 8:38 am

    יונית לפני שקראתי את הפוסט שלך עוגות הגבינה היו יוצאות לי רטובות מידי בתחתית וגם נופלות ונסדקות בקיצור נראות כמו חורבן הבית
    נעזרתי בטיפים שלך לסנן את הגבינות לפני ועשיתי כמו שאת עושה עם השקף רק בנייר אפיה. העוגה יצאה מושלמת?
    תודה וגמר חתימה
    טובה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:35 am

      אושר לקרוא את זה ♡

  7. ניצן הגב אפריל 28, 2018 בשעה 7:54 pm

    פעם ראשונה שהכנתי עוגת גבינה וחיפשתי מתכון ברור ומפורט וידידותי…. ואכן יצאה עוגה מהחלומות!!! תודה!

  8. אבישג הגב מאי 15, 2018 בשעה 8:35 pm

    היי יונית.
    רשמת שאת אופה בטורבו. רק בעשר דקות הראשונות ? או לאורך כל אפיית העוגה ?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:21 pm

      לאחרונה אני אופה עשר דק טורבו ועוד שעה תנור רגיל קו למעלה קו למטה

  9. הודיה הגב מאי 16, 2018 בשעה 7:32 am

    היי יונית, פעם ראשונה שעשיתי את העוגה הזאת והטעם יצאה טעיים ממש, הבעיה שהעוגה התרוממה באפייה לגובה עצום ואז צנחה בסוף (עדין יצאה גבוה אבל מלא סדקים ובורות) .. אני אופה בתנור פשוט בלי טורבו.. בתבנית של קרין גורן מיוחדת לעוגת גבינה בגודל 28/8, מה את יכולה להמליץ לי לשנות באפייה הבאה.. רוצה להכין לשבועות, תודה מראש וסליחה על המגילה הארוכה?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:19 pm

      לא מגילה בכלל, אם לא תפרטי לא אדע ולא אוכל לעזור, יקירה אני ממליצה לעבור לרינג . אם לא אז שקף נייר מסביב מעניק גבלות להתרוממות. ותורידי את החום ל145.

  10. לוי הגב מאי 6, 2019 בשעה 7:59 pm

    אפשר להשתמש בסיר ג׳חנון מרופד בנייר אפייה במקום ברינג?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 7, 2019 בשעה 2:52 am

      בטח

  11. סתיו הגב מאי 24, 2019 בשעה 4:54 pm

    היי יונית, האם אפשר לצפות את העוגה בגנאש שוקולד לבן? הטעמים ישתלבו? תודה

    • יונית צוקרמן הגב מאי 29, 2019 בשעה 3:00 am

      כן בהחלט.הכל שאלה של טעם.

  12. נוי הגב מאי 24, 2019 בשעה 6:11 pm

    היי, אשמח לדעת מאיפה את קונה את שקף הפרגמנט 🙂

    • יונית צוקרמן הגב מאי 29, 2019 בשעה 2:59 am

      מכל חנות אפיה

  13. חגית הגב ינואר 30, 2020 בשעה 3:37 pm

    היי יונית מה שלומך?
    אני רוצה להכין את העוגה אבל אין לי כלים מיוחדים כמו שציינת. אין לי שקף ולא רינג. תבנית חד"פ הולך? או שיצא לו פחות מוצלח?

  14. שיר הגב פברואר 7, 2020 בשעה 12:12 pm

    היי יונית, שאלה באמצע הכנת העוגה הוספתי פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד מבלי לשים לב.
    התבלבלתי בחבילה. זה ממש נורא???? זה בדיוק בתנור

  15. אנה הגב מאי 15, 2020 בשעה 8:02 am

    יונית, תודה על המתכון. הכנתי את העוגה והיא יצאה טעימה מאוד. כן, היא נסדקה ויש ״חורים״ מסביב העוגה והיא לא ישרה הכי…. אבל טעימה מאוד. הוספתי גרידת לימון ומיץ כמו שבמתכון דל העוגה שלך ללא סוכר ויצא מעולה

  16. רינת הגב מאי 28, 2020 בשעה 6:40 pm

    תודה על המתכון, יצא מעולה

  17. יהודית הגב יוני 3, 2020 בשעה 1:02 pm

    אם יש לי ביצים m כמה ביצים לשים? 6 או אולי 7?

  18. יסמין הגב יוני 19, 2020 בשעה 11:52 am

    היי.. זו פעם שנייה שאני מכינה את העוגה הטעם מעולה!! אבל יש משהו שלא ברור לי.. עשיתי הכל לפי מה שרשמת כולל הרינג העניין הוא שאחרי האפייה פתחתי את התנור אחרי 3 שעות העוגה כאילו התכווצה נהייתה קוטר 22, אומנם ללא בורות או סדקים אבל גם לא כזו גבוהה כמו שלך. האם זה טבעי שהיא תתכווץ?

  19. Keren הגב יולי 12, 2020 בשעה 3:59 pm

    איפה קונים שקף לתבנית?
    חייבת לנסות את העוגה הזו !

  20. איירין הגב ספטמבר 12, 2020 בשעה 1:06 am

    אפשר להכין את העוגה גם בתבנית 20 שתצא יותר גבוהה? זה משנה את זמן האפייה?

    הכנתי את העוגה ושמתי לב שהוצאתי את העוגה מהרינג היו נוזלים למטה. האם לא אפיתי מספיק? או זה בגלל שלא סיננתי את הגבינות?

  21. שלומית גרינברג הגב דצמבר 18, 2020 בשעה 10:07 pm

    יונית יקרה, כל המתכונים שלך מהממים! טעימים מאד וברורים להכנה. אלופה. תודה רבה

  22. ניצה צרפין הגב ינואר 2, 2021 בשעה 8:27 am

    היי יונית
    אני אופה בתנור תעשייתי שהופיעה בו היא בטורבו ללא אפשרות בחירה. באיזה טמפ' אאפה את עוגות הגבינה?
    תודה רבה
    ניצה צרפין

  23. דנה הגב ינואר 23, 2021 בשעה 3:13 pm

    הי, האם ניתן להשתמש בקמח שקדים או קמח קוקוס במקום קורנפלור?

  24. שני הגב יוני 10, 2021 בשעה 1:07 pm

    היי לך מלכת המטבח
    חייבת לציין שהיה לי פחד מלהכין עוגת גבינה אפויה כי חשבתי שהיא קשה בטירוף ורק לאלופות עם ניסיון זה יצליח. הסתבר שלא. שעם המתכון שלך גם פעם ראשונה יצא מושלם למרות קרע/בקע שמוסתר בקצפת
    תודה לך.

  25. אורלי דהאן הגב ספטמבר 18, 2021 בשעה 3:47 pm

    העוגה מתפוררת לי . מה הסיבה?
    עשיתי את העוגה לפי המתכון שלך בלי סטייה בכלל

  26. ירדנה הגב ספטמבר 26, 2021 בשעה 10:03 am

    כוס המדידה היא כוס אוניברסלית?
    חד פעמי?

  27. חנית הגב יולי 11, 2022 בשעה 12:29 pm

    יונית, התפוצצה לי העוגה רצח. כאילו משו מפחיד ! ל-מ-ה?

  28. מלכה הגב אוגוסט 13, 2022 בשעה 5:40 pm

    מה מספר תבנית של אפית העוגה.

    למה גם תבנית תנור.

    וסיר מים חמים?

  29. שירז הגב אוקטובר 20, 2022 בשעה 3:42 pm

    אם יש לי ביצים m כמה לשים ??

  30. יעל הגב דצמבר 19, 2022 בשעה 1:06 pm

    שלום רב
    האם ניתן להשתמש בגבינת טוב טעם?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • אצבעות אנטריקוט של ליאור אצבעות אנטריקוט של ליאור הפעם ליאור היא לא בעלת המתכון לפי הכותרת של המתכון אלא...
  • חומוס מבושל בסגנון מרוקאי חומוס מבושל בסגנון מרוקאי     חומוס מרוקאי על פי ההלכה זה מתכון קצת שונ...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס