כשהוא אומר לי אשתי היקרה והאהובה , אני יודעת שהוא רוצה משהו 🙂
אני רק מחכה למשפט הבא…
ותאמינו לי, הוא אף פעם לא מאחר מלהגיע.
יונית ! אני רוצה שתעשי לי עוגת סברינה אבל כמו של פעם עם ריבת תות שדה והמון סירופ בטעם של רום.
את מסוגלת?!
איזה שאלה……עלאק "את מסוגלת" 🙂
ברור שאני מסוגלת וגם אתם/ן !!
כי העוגה קלה מאד וטעימה מאד.
אז קדימה, להכין את המצרכים, כי אנחנו מתחילים/ות !!
בסיס :
3 בצים XL
כוס סוכר
1סוכר וניל
שמנת חמוצה
2 כפות שמן
כוס קמח תופח[הכוס של הנס הרגילה]
סירופ
כוס סוכר
כוס מים רותחים[כוס של הנס]
כמה טיפות לימון
כפית רום !
קישוט :
ריבת תות שדה
שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
ההכנה :
להקציף את החלבונים עם הסוכר, סוכר וניל,כשהקרם יציב להוסיף את החלמונים והשמנת,שמן ובסוף את הקמח.
לשמן תבנית עגולה חד פעמית.
ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות
עד הזהבה יפה .
בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ, מערבבים את הסוכר והמים תחילה אחכ סוחטים כמה טיפות מהלימון ומוסיפים את הרום.
רום לא חובה !!
אני יודעת שיש אנשים שלא אוהבים את הטעם, אני כן!
גם בלי רום זה טעים
כשהעוגה יוצאת שופכים את הסירופ. באופן שווה.
הסברינה חייבת להיות רטובה !!!
לא לפחד.
כשהעוגה קרה וספוגה מורחים מעל ריבת תות שדה.
מכינים את הקצפת ע"י הקצפה של שמנת מתוקה ו2 כפות גדושות של אבקת סוכר.
מזלפים, לוקחים תותים אם זה לא העונה אפשר דובדבנים.
והנה התוצאה.
בתאבון!!
היי יונית אין עוד מלכה כמוך! תתחדשי על האתר המושלם!!
אני רוצה להכין ורציתי לשאול האם הסירופ צריך להיות סמיך או עדיין נוזלי?
תודה רבה }{ כייף לקרוא ולדעת פידבקים.
לשאלתך הנוזל צריך להיות רגיל זה לא דבש של עוגיות שצריך להסמיך היחס כאן שונה כי הוא צריך להיספג הסברינה טעימה ככל שהיא רטובה
היי יונית ברכה והצלחה 🙂
רשמת כוס נס.. כל אחת והנס שלה 😉 אז כוס שתיה קרה זה בסדר? וביצים כמה ביצים m צריך לשים אם אין xl?
תודה רבה
חחח מושית היקרה הכוס היא כוס מידה בינלאומית או הכוס של השתיה החמה.
אני הייתי שמה 5 ביצים מידה M
מלכת המטבח שלנו,
בהצלחה רבה מאוד
המשיכי ללמד,להצחיק ולפרגן.
את משהו מיוחד.
אורלי אהובה שלי מהאינסטה תודה מוכשרת }{
היי יונית המדהימה תודה רבה על השיתוף בכל המתכונים הנפלאים שלך!
שאלה לגבי העוגת סברינה כמה זמן היא צריכה להיות בתנור?
אני אופה אותה עד הזהבה ובודקת עם היד אם היא מוכנה , אם את חוששת קחי קיסם אם יוצא נקי אז מוכן
בהצלחה }{ ותודה על המילים שמחממות לי את הלב
היי יונית
אני מעוניינת לאפות את העוגה בתבנית עגולה.
אבקש לדעת את גודל התבנית.
אודה שכול עוגה שאת אופה תצייני את גודל התבנית.
בתודה מראש
אני אופה בעגולה החד פעמי לא הנמוכה הטיפה יותר עמוקה
היי יונית
אפיתי את העוגה בתבנית עגולה מס׳ 24.
העוגה יצאה נמוכה.
אבקש לדעת מה גודל התבנית שאת אפית את העוגה?
יכול להיות כמה סיבות אבל תחילה חשוב שתביני שסברינה זו לא עוגה גבוהה
יכול להיות שלא הקצפת היטב , יכול להיות מידת הביצים הייתה קטנה
היי יונית היקרה בשעה טובה תתחדשי יש לך אולי מתכון סהה לפרווה בבקשה??
היי יונית היקרה בשעה טובה תתחדשי יש לך אולי מתכון זהה לפרווה בבקשה??
אפשר להמיר את השמנת במעדן אלפרו ואת השמנת במתוקה בצמחית ואת החלב בחלב קוקוס
את פשוט אלופה. המתכונים שלך מדוייקים. מפורטים ויוצאים מעולים , כמעט כמו שלך. אני שמחה שהקמת את האתר הזה ויותר מזה שאת משתפת אותנו ביכולות שלך.
איזה כייף לפתוח את השבוע בתגובה חמה ואוהבת כזו….תודה רבה ♡בוקר טוב ושבוע נפלא
נראה מעולה, רק שאלה..מה זה הכוס של הנס?
אם אני משתמש בכוסות מדידה?
זה שווה ערך לכוס מידה
היי יונית המופלאה. שאלה…
כשאת. מציינת להכניס לתנור. האם את משתמשת במצב תנור בלבד ( קו למעלה וקו למטה ) או במצב תנור טורבו ( קו למעלה ולמטה עם מאוורר)?
תודה רבה.
היי יונית,
תודה על מתכונים מעולים.
כיף להיכנס לאתר ולהתענג כל פעם מחדש.
כמה ביצים L לשים?
האם אפשר לאפות בתבנית 24 ?
היי יונית!
האם אפשר לוותר על ריבת התות?
היי מלכת המטבח היקרה שאלה בברשה אפשר להכין את זה כקינוח אישי ??
בוודאי.לשפטך לתבנית שקעים
שלום. מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה? יש לי חלב ויש לי שמנת מתוקה. וכמה?
כוס שמנת מתוקה
שלום.
מתכון מעולה. נתקעתי בלי שמנת חמוצה.
יש לי חלב שמנת מתוקה ולאבנה מה אפשר לשים במקום? וכמה?
כוס שמנת מתוקה
הי יונית
כל כך אוהבת את המתכונים המפורטים והטעימים שלך
בני ביתי מתענגיםםםם!!
לגבי עוגת הסברינה, באיזה קמח ניתן להשתמש במקום תופח?(יש לי בת צליאקית ורוצה להכין ללא גלוטן)
ממתינה לתשובתך
יש קמח ללא גלוטן של עינת הוא לא יקר ומעולה
אפשר בתבניות אישיות?
בטח
הכנתי עם שינויים קלים ויצא מעולה. אפיתי בתבנית פיירקס בינונית . למי שיתעניין, השינויים הם:
הפחתתי בסוכר – הוספתי שליש כוס קמח תופח – שמנת חמוצה 9 אחוז – תמצית רום איכותית שעולה רק כמה שקלים יותר – קונפיטורה תות שקל למרוח מריבה – יוגורט יווני סמיך במקום קצפת התוצאה – חגיגת טעמים.
היי
יש לי את הספר החדש והמושלם שלך !
ראיתי שהמתכון עם סולת הספר ופה בלי
האם יש שוני ?
תודה רבה !!
היי יונית המהממת !!!!!
אפשר את אותו מתכון לעשות בקטנים ? לא בעוגה שלמה ?
האם מותר לחסל את העוגה בשעה הראשונה
מומלץ כל הקודם זוכה ?
האם אפשר להכין את העוגה הכל ביחד בלי להפריד את הביצים
אפשרי
מה אפשר לשים אם אין לי קמח תופח? יש לי קמח רגיל! ותודה על מתכונים מעלפים!
וואו איזה מתכון מעולה
ממש מזכיר סברינה אמיתית
אין על המתכונים שלך יונית❤❤❤