יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
דף הבית » סברינה בטעם של פעם
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
סברינה בטעם של פעם

סברינה בטעם של פעם

יונית צוקרמן ינואר 24, 2017 34 תגובות

עוגת סברינה ללא שמרים אבל כמו של פעם עם ריבת תות שדה והמון סירופ בטעם של רום.

לחץ כאן להדפסה

 

 

כשהוא אומר לי אשתי היקרה והאהובה , אני יודעת שהוא רוצה משהו 🙂

אני רק מחכה למשפט הבא…

ותאמינו לי, הוא אף פעם לא מאחר מלהגיע.

יונית ! אני רוצה שתעשי לי עוגת סברינה אבל כמו של פעם עם ריבת תות שדה והמון סירופ בטעם של רום.

את מסוגלת?!

איזה שאלה……עלאק “את מסוגלת” 🙂

ברור שאני מסוגלת וגם אתם/ן !!

כי העוגה קלה מאד וטעימה מאד.

אז קדימה, להכין את המצרכים, כי אנחנו מתחילים/ות !!

בסיס :

3 בצים XL

כוס סוכר

1סוכר וניל

שמנת חמוצה

2 כפות שמן

כוס קמח תופח[הכוס של הנס הרגילה]

סירופ

כוס סוכר

כוס מים רותחים[כוס של הנס]

כמה טיפות לימון

כפית רום !

קישוט :

ריבת תות שדה

שמנת מתוקה

2 כפות אבקת סוכר

ההכנה :

להקציף את החלבונים עם הסוכר, סוכר וניל,כשהקרם יציב להוסיף את החלמונים והשמנת,שמן ובסוף את הקמח.

לשמן תבנית עגולה חד פעמית.

ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות

עד הזהבה יפה .

בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ, מערבבים את הסוכר והמים תחילה אחכ סוחטים כמה טיפות מהלימון ומוסיפים את הרום.

רום לא חובה !!

אני יודעת שיש אנשים שלא אוהבים את הטעם, אני כן!

גם בלי רום זה טעים

כשהעוגה יוצאת שופכים את הסירופ. באופן שווה.

הסברינה חייבת להיות רטובה !!!

לא לפחד.

כשהעוגה קרה וספוגה מורחים מעל ריבת תות שדה.

מכינים את הקצפת  ע”י הקצפה של שמנת מתוקה ו2 כפות גדושות של אבקת סוכר.

מזלפים, לוקחים תותים אם זה לא העונה אפשר דובדבנים.

והנה התוצאה.

 

 

 

בתאבון!!

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

34 תגובות

  1. אורית הגב ינואר 26, 2017 בשעה 5:24 am

    היי יונית אין עוד מלכה כמוך! תתחדשי על האתר המושלם!!
    אני רוצה להכין ורציתי לשאול האם הסירופ צריך להיות סמיך או עדיין נוזלי?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:47 pm

      תודה רבה }{ כייף לקרוא ולדעת פידבקים.
      לשאלתך הנוזל צריך להיות רגיל זה לא דבש של עוגיות שצריך להסמיך היחס כאן שונה כי הוא צריך להיספג הסברינה טעימה ככל שהיא רטובה

  2. מושית הגב ינואר 26, 2017 בשעה 8:26 am

    היי יונית ברכה והצלחה 🙂
    רשמת כוס נס.. כל אחת והנס שלה 😉 אז כוס שתיה קרה זה בסדר? וביצים כמה ביצים m צריך לשים אם אין xl?
    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:48 pm

      חחח מושית היקרה הכוס היא כוס מידה בינלאומית או הכוס של השתיה החמה.
      אני הייתי שמה 5 ביצים מידה M

  3. אורלי הופמן הגב ינואר 26, 2017 בשעה 6:09 pm

    מלכת המטבח שלנו,
    בהצלחה רבה מאוד
    המשיכי ללמד,להצחיק ולפרגן.
    את משהו מיוחד.

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:48 pm

      אורלי אהובה שלי מהאינסטה תודה מוכשרת }{

  4. שירן הגב ינואר 31, 2017 בשעה 8:40 am

    היי יונית המדהימה תודה רבה על השיתוף בכל המתכונים הנפלאים שלך!
    שאלה לגבי העוגת סברינה כמה זמן היא צריכה להיות בתנור?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:36 am

      אני אופה אותה עד הזהבה ובודקת עם היד אם היא מוכנה , אם את חוששת קחי קיסם אם יוצא נקי אז מוכן
      בהצלחה }{ ותודה על המילים שמחממות לי את הלב

  5. אתי הגב פברואר 1, 2017 בשעה 9:44 pm

    היי יונית
    אני מעוניינת לאפות את העוגה בתבנית עגולה.
    אבקש לדעת את גודל התבנית.
    אודה שכול עוגה שאת אופה תצייני את גודל התבנית.
    בתודה מראש

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:29 am

      אני אופה בעגולה החד פעמי לא הנמוכה הטיפה יותר עמוקה

  6. אתי הגב פברואר 3, 2017 בשעה 4:43 pm

    היי יונית
    אפיתי את העוגה בתבנית עגולה מס׳ 24.
    העוגה יצאה נמוכה.
    אבקש לדעת מה גודל התבנית שאת אפית את העוגה?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:18 am

      יכול להיות כמה סיבות אבל תחילה חשוב שתביני שסברינה זו לא עוגה גבוהה
      יכול להיות שלא הקצפת היטב , יכול להיות מידת הביצים הייתה קטנה

  7. דרורי הגב פברואר 8, 2017 בשעה 8:40 pm

    היי יונית היקרה בשעה טובה תתחדשי יש לך אולי מתכון סהה לפרווה בבקשה??

  8. דרורי הגב פברואר 8, 2017 בשעה 8:41 pm

    היי יונית היקרה בשעה טובה תתחדשי יש לך אולי מתכון זהה לפרווה בבקשה??

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:39 am

      אפשר להמיר את השמנת במעדן אלפרו ואת השמנת במתוקה בצמחית ואת החלב בחלב קוקוס

  9. לאה אבישר הגב פברואר 11, 2017 בשעה 12:27 am

    את פשוט אלופה. המתכונים שלך מדוייקים. מפורטים ויוצאים מעולים , כמעט כמו שלך. אני שמחה שהקמת את האתר הזה ויותר מזה שאת משתפת אותנו ביכולות שלך.

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:34 am

      איזה כייף לפתוח את השבוע בתגובה חמה ואוהבת כזו….תודה רבה ♡בוקר טוב ושבוע נפלא

  10. משה הגב פברואר 16, 2017 בשעה 2:31 pm

    נראה מעולה, רק שאלה..מה זה הכוס של הנס?
    אם אני משתמש בכוסות מדידה?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 20, 2017 בשעה 3:07 am

      זה שווה ערך לכוס מידה

  11. לאה הגב מרץ 1, 2017 בשעה 12:45 pm

    היי יונית המופלאה. שאלה…
    כשאת. מציינת להכניס לתנור. האם את משתמשת במצב תנור בלבד ( קו למעלה וקו למטה ) או במצב תנור טורבו ( קו למעלה ולמטה עם מאוורר)?
    תודה רבה.

  12. שושי הגב מרץ 23, 2017 בשעה 8:24 am

    היי יונית,
    תודה על מתכונים מעולים.
    כיף להיכנס לאתר ולהתענג כל פעם מחדש.
    כמה ביצים L לשים?
    האם אפשר לאפות בתבנית 24 ?

  13. שני הגב יולי 6, 2017 בשעה 1:51 pm

    היי יונית!
    האם אפשר לוותר על ריבת התות?

  14. נופית הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 5:42 pm

    היי מלכת המטבח היקרה שאלה בברשה אפשר להכין את זה כקינוח אישי ??

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:33 am

      בוודאי.לשפטך לתבנית שקעים

  15. מוריה רבקה דניאל הגב אוקטובר 4, 2017 בשעה 10:57 am

    שלום. מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה? יש לי חלב ויש לי שמנת מתוקה. וכמה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:59 am

      כוס שמנת מתוקה

  16. מוריה הגב אוקטובר 4, 2017 בשעה 11:06 am

    שלום.
    מתכון מעולה. נתקעתי בלי שמנת חמוצה.
    יש לי חלב שמנת מתוקה ולאבנה מה אפשר לשים במקום? וכמה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:59 am

      כוס שמנת מתוקה

  17. מאיה מזרחי הגב אוקטובר 12, 2018 בשעה 4:18 am

    הי יונית
    כל כך אוהבת את המתכונים המפורטים והטעימים שלך
    בני ביתי מתענגיםםםם!!
    לגבי עוגת הסברינה, באיזה קמח ניתן להשתמש במקום תופח?(יש לי בת צליאקית ורוצה להכין ללא גלוטן)
    ממתינה לתשובתך

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:26 pm

      יש קמח ללא גלוטן של עינת הוא לא יקר ומעולה

  18. טוני הגב אוקטובר 14, 2018 בשעה 8:46 am

    אפשר בתבניות אישיות?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:23 pm

      בטח

  19. אורנה הגב יולי 31, 2020 בשעה 2:56 am

    הכנתי עם שינויים קלים ויצא מעולה. אפיתי בתבנית פיירקס בינונית . למי שיתעניין, השינויים הם:
    הפחתתי בסוכר – הוספתי שליש כוס קמח תופח – שמנת חמוצה 9 אחוז – תמצית רום איכותית שעולה רק כמה שקלים יותר – קונפיטורה תות שקל למרוח מריבה – יוגורט יווני סמיך במקום קצפת התוצאה – חגיגת טעמים.

  20. זוהר הגב אוגוסט 28, 2020 בשעה 6:26 pm

    היי
    יש לי את הספר החדש והמושלם שלך !
    ראיתי שהמתכון עם סולת הספר ופה בלי
    האם יש שוני ?

    תודה רבה !!

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגיות מכונה עוגיות מכונה העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!! א...
  • קציצות דגים של אמא קציצות דגים של אמא קציצות דגים טעימות מבית אמא , מאד קלות להנה והולכות נהד...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
  • קרמשניט הורס ב-5 דקות קרמשניט הורס ב-5 דקות כל מי שרואה את העוגה הזו אומר WOW, יותר יפה מהחנות, לכם...
  • שקשוקה חצילים ועגבניות שקשוקה חצילים ועגבניות אני אומרת לכם....השילוב של עגבניות חצילים בשקשוקה זה הח...
מתכונים חדשים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס