סברינה בטעם של פעם - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » סברינה בטעם של פעם
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
סברינה בטעם של פעם

סברינה בטעם של פעם

יונית צוקרמן ינואר 24, 2017 42 תגובות

עוגת סברינה ללא שמרים אבל כמו של פעם עם ריבת תות שדה והמון סירופ בטעם של רום.

לחץ כאן להדפסה

סברינה בטעם של פעם

 

 

כשהוא אומר לי אשתי היקרה והאהובה , אני יודעת שהוא רוצה משהו 🙂

אני רק מחכה למשפט הבא…

ותאמינו לי, הוא אף פעם לא מאחר מלהגיע.

יונית ! אני רוצה שתעשי לי עוגת סברינה אבל כמו של פעם עם ריבת תות שדה והמון סירופ בטעם של רום.

סברינה בטעם של פעם

את מסוגלת?!

איזה שאלה……עלאק "את מסוגלת" 🙂

ברור שאני מסוגלת וגם אתם/ן !!

כי העוגה קלה מאד וטעימה מאד.

סברינה בטעם של פעם

אז קדימה, להכין את המצרכים, כי אנחנו מתחילים/ות !!

בסיס :

3 בצים XL

כוס סוכר

1סוכר וניל

שמנת חמוצה

2 כפות שמן

כוס קמח תופח[הכוס של הנס הרגילה]

סירופ

כוס סוכר

כוס מים רותחים[כוס של הנס]

כמה טיפות לימון

כפית רום !

קישוט :

ריבת תות שדה

שמנת מתוקה

2 כפות אבקת סוכר

ההכנה :

להקציף את החלבונים עם הסוכר, סוכר וניל,כשהקרם יציב להוסיף את החלמונים והשמנת,שמן ובסוף את הקמח.

לשמן תבנית עגולה חד פעמית.

ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות

עד הזהבה יפה .

בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ, מערבבים את הסוכר והמים תחילה אחכ סוחטים כמה טיפות מהלימון ומוסיפים את הרום.

רום לא חובה !!

אני יודעת שיש אנשים שלא אוהבים את הטעם, אני כן!

גם בלי רום זה טעים

כשהעוגה יוצאת שופכים את הסירופ. באופן שווה.

הסברינה חייבת להיות רטובה !!!

לא לפחד.

כשהעוגה קרה וספוגה מורחים מעל ריבת תות שדה.

מכינים את הקצפת  ע"י הקצפה של שמנת מתוקה ו2 כפות גדושות של אבקת סוכר.

מזלפים, לוקחים תותים אם זה לא העונה אפשר דובדבנים.

והנה התוצאה.

סברינה בטעם של פעם

 

 

 

בתאבון!!

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

42 תגובות

  1. אורית הגב ינואר 26, 2017 בשעה 5:24 am

    היי יונית אין עוד מלכה כמוך! תתחדשי על האתר המושלם!!
    אני רוצה להכין ורציתי לשאול האם הסירופ צריך להיות סמיך או עדיין נוזלי?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:47 pm

      תודה רבה }{ כייף לקרוא ולדעת פידבקים.
      לשאלתך הנוזל צריך להיות רגיל זה לא דבש של עוגיות שצריך להסמיך היחס כאן שונה כי הוא צריך להיספג הסברינה טעימה ככל שהיא רטובה

  2. מושית הגב ינואר 26, 2017 בשעה 8:26 am

    היי יונית ברכה והצלחה 🙂
    רשמת כוס נס.. כל אחת והנס שלה 😉 אז כוס שתיה קרה זה בסדר? וביצים כמה ביצים m צריך לשים אם אין xl?
    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:48 pm

      חחח מושית היקרה הכוס היא כוס מידה בינלאומית או הכוס של השתיה החמה.
      אני הייתי שמה 5 ביצים מידה M

  3. אורלי הופמן הגב ינואר 26, 2017 בשעה 6:09 pm

    מלכת המטבח שלנו,
    בהצלחה רבה מאוד
    המשיכי ללמד,להצחיק ולפרגן.
    את משהו מיוחד.

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:48 pm

      אורלי אהובה שלי מהאינסטה תודה מוכשרת }{

  4. שירן הגב ינואר 31, 2017 בשעה 8:40 am

    היי יונית המדהימה תודה רבה על השיתוף בכל המתכונים הנפלאים שלך!
    שאלה לגבי העוגת סברינה כמה זמן היא צריכה להיות בתנור?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:36 am

      אני אופה אותה עד הזהבה ובודקת עם היד אם היא מוכנה , אם את חוששת קחי קיסם אם יוצא נקי אז מוכן
      בהצלחה }{ ותודה על המילים שמחממות לי את הלב

  5. אתי הגב פברואר 1, 2017 בשעה 9:44 pm

    היי יונית
    אני מעוניינת לאפות את העוגה בתבנית עגולה.
    אבקש לדעת את גודל התבנית.
    אודה שכול עוגה שאת אופה תצייני את גודל התבנית.
    בתודה מראש

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:29 am

      אני אופה בעגולה החד פעמי לא הנמוכה הטיפה יותר עמוקה

  6. אתי הגב פברואר 3, 2017 בשעה 4:43 pm

    היי יונית
    אפיתי את העוגה בתבנית עגולה מס׳ 24.
    העוגה יצאה נמוכה.
    אבקש לדעת מה גודל התבנית שאת אפית את העוגה?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:18 am

      יכול להיות כמה סיבות אבל תחילה חשוב שתביני שסברינה זו לא עוגה גבוהה
      יכול להיות שלא הקצפת היטב , יכול להיות מידת הביצים הייתה קטנה

  7. דרורי הגב פברואר 8, 2017 בשעה 8:40 pm

    היי יונית היקרה בשעה טובה תתחדשי יש לך אולי מתכון סהה לפרווה בבקשה??

  8. דרורי הגב פברואר 8, 2017 בשעה 8:41 pm

    היי יונית היקרה בשעה טובה תתחדשי יש לך אולי מתכון זהה לפרווה בבקשה??

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:39 am

      אפשר להמיר את השמנת במעדן אלפרו ואת השמנת במתוקה בצמחית ואת החלב בחלב קוקוס

  9. לאה אבישר הגב פברואר 11, 2017 בשעה 12:27 am

    את פשוט אלופה. המתכונים שלך מדוייקים. מפורטים ויוצאים מעולים , כמעט כמו שלך. אני שמחה שהקמת את האתר הזה ויותר מזה שאת משתפת אותנו ביכולות שלך.

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:34 am

      איזה כייף לפתוח את השבוע בתגובה חמה ואוהבת כזו….תודה רבה ♡בוקר טוב ושבוע נפלא

  10. משה הגב פברואר 16, 2017 בשעה 2:31 pm

    נראה מעולה, רק שאלה..מה זה הכוס של הנס?
    אם אני משתמש בכוסות מדידה?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 20, 2017 בשעה 3:07 am

      זה שווה ערך לכוס מידה

  11. לאה הגב מרץ 1, 2017 בשעה 12:45 pm

    היי יונית המופלאה. שאלה…
    כשאת. מציינת להכניס לתנור. האם את משתמשת במצב תנור בלבד ( קו למעלה וקו למטה ) או במצב תנור טורבו ( קו למעלה ולמטה עם מאוורר)?
    תודה רבה.

  12. שושי הגב מרץ 23, 2017 בשעה 8:24 am

    היי יונית,
    תודה על מתכונים מעולים.
    כיף להיכנס לאתר ולהתענג כל פעם מחדש.
    כמה ביצים L לשים?
    האם אפשר לאפות בתבנית 24 ?

  13. שני הגב יולי 6, 2017 בשעה 1:51 pm

    היי יונית!
    האם אפשר לוותר על ריבת התות?

  14. נופית הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 5:42 pm

    היי מלכת המטבח היקרה שאלה בברשה אפשר להכין את זה כקינוח אישי ??

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:33 am

      בוודאי.לשפטך לתבנית שקעים

  15. מוריה רבקה דניאל הגב אוקטובר 4, 2017 בשעה 10:57 am

    שלום. מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה? יש לי חלב ויש לי שמנת מתוקה. וכמה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:59 am

      כוס שמנת מתוקה

  16. מוריה הגב אוקטובר 4, 2017 בשעה 11:06 am

    שלום.
    מתכון מעולה. נתקעתי בלי שמנת חמוצה.
    יש לי חלב שמנת מתוקה ולאבנה מה אפשר לשים במקום? וכמה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:59 am

      כוס שמנת מתוקה

  17. מאיה מזרחי הגב אוקטובר 12, 2018 בשעה 4:18 am

    הי יונית
    כל כך אוהבת את המתכונים המפורטים והטעימים שלך
    בני ביתי מתענגיםםםם!!
    לגבי עוגת הסברינה, באיזה קמח ניתן להשתמש במקום תופח?(יש לי בת צליאקית ורוצה להכין ללא גלוטן)
    ממתינה לתשובתך

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:26 pm

      יש קמח ללא גלוטן של עינת הוא לא יקר ומעולה

  18. טוני הגב אוקטובר 14, 2018 בשעה 8:46 am

    אפשר בתבניות אישיות?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:23 pm

      בטח

  19. אורנה הגב יולי 31, 2020 בשעה 2:56 am

    הכנתי עם שינויים קלים ויצא מעולה. אפיתי בתבנית פיירקס בינונית . למי שיתעניין, השינויים הם:
    הפחתתי בסוכר – הוספתי שליש כוס קמח תופח – שמנת חמוצה 9 אחוז – תמצית רום איכותית שעולה רק כמה שקלים יותר – קונפיטורה תות שקל למרוח מריבה – יוגורט יווני סמיך במקום קצפת התוצאה – חגיגת טעמים.

  20. זוהר הגב אוגוסט 28, 2020 בשעה 6:26 pm

    היי
    יש לי את הספר החדש והמושלם שלך !
    ראיתי שהמתכון עם סולת הספר ופה בלי
    האם יש שוני ?

    תודה רבה !!

  21. ליז עיני הגב מאי 31, 2021 בשעה 9:03 am

    היי יונית המהממת !!!!!

    אפשר את אותו מתכון לעשות בקטנים ? לא בעוגה שלמה ?

  22. עידית הגב אוגוסט 20, 2021 בשעה 2:14 pm

    האם מותר לחסל את העוגה בשעה הראשונה

    • יונית צוקרמן הגב אוגוסט 25, 2021 בשעה 7:23 am

      מומלץ כל הקודם זוכה ?

  23. אור הגב מרץ 4, 2022 בשעה 12:09 pm

    האם אפשר להכין את העוגה הכל ביחד בלי להפריד את הביצים

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 5, 2022 בשעה 4:28 am

      אפשרי

  24. נעמי הגב פברואר 3, 2023 בשעה 8:22 am

    מה אפשר לשים אם אין לי קמח תופח? יש לי קמח רגיל! ותודה על מתכונים מעלפים!

  25. טובה דבי הגב יולי 7, 2024 בשעה 2:25 pm

    וואו איזה מתכון מעולה
    ממש מזכיר סברינה אמיתית
    אין על המתכונים שלך יונית❤❤❤

  26. מיטל הגב אפריל 24, 2025 בשעה 4:44 am

    היי יונית, איזה מתכון מעלף, האם כשמוסיפים את החלמונים, שמנת, שמן וקמח הכוונה היא לתנועות קיפול או להמשיך להקציף? תודה על מתכון משגע

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן ב5 דק עבודה עוגת שוקולד ללא גלוטן ב5 דק עבודה טוב תקשיבו לי טוב טוב !!! העוגה הזו מושלמת . נכון יש לי...
  • פשטידת ברוקולי פשטידת ברוקולי פשטידת ברוקולי בכלום עבודה כל מה שאתם צריכים 5 מוצרים 5...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס