את הפוסט הזה , כן זה…………………..אתם קוראים נכון.
אתם הולכים לעשות.
להכפיל כמויות.
ולהתמוגג. מרוב שזה טעים…..
אפפפפ…פפפפ ….פפפפ
אני לא רוצה לשמוע סירוב….הפעם אין לכם בחירה, נכנסתם עשיתם !
חוץ מזה ,אחרי שתטעמו את הביס הראשון…..מהר מאד תבינו למה התעקשתי .
לפני שאתחיל למען ההגינות והיושרה. חובה לציין שהפעם את ההשראה לרעיון של קאפקייק אוראו קיבלתי מבלוג מקסים מחו"ל.
את המתכון המקורי שינתי על פי טעמי. ואפילו הכנתי לכם מתכון נוסף מהראש 🙂
אז בלי הרבה דיבורים….לשלוח תבעל או את עצמכם לסופר…לקנות ולעשות עכשיו !
בראוניז שוקולד :
חב עוגיות אוריאו
ריבת חלב
100 גר שוקולד מריר
75 גר חמאה
1/3 כוס סוכר
סוכר וניל.
2 בצים XL
3/4 כוס קמח.
תבנית למאפינס או עטרות נייר
אופן ההכנה :
שוב לקחת 8 תבניות מאפינס או 8עטרות נייר ולסדר אותם בשורה כמו חיילים.
לקחת זוג עוגיות וכמו בכריך עסיסי וטעים למרוח שכבה נדיבה של ריבת חלב.ולהדביק את שתי העוגיות.
למרוח מעל שכבה יפה ולהניח בתבנית או בנייר העטרה.[לא היה לי נייר עטרה אבל תדעו שזה יוצא יפה עם פסים ]
אחרי שסיימנו את הכל. מכינים את העיסה.
בתוך קערה להניח את השוקולד סוכר והחמאה ולהמיס במיקרו למשך 2 דק.אני ממליצה לעצור את המיקרו בדקה
לערבב להכניס שוב למיקרו לדקה נוספת ועוד ערבוב טוב עד לקבלת תערובת חלקה.
לקרר דקה ואז להוסיף 2 בצים לערבב טוב, להוסיף את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה .
לצקת על כל תבנית 2 כפות עיסה.
חשוב מאד ! לצקת מעל כל העוגיה ולתת לנוזל לנזול ולעוגיות להתכסות.
טיפ ממני : לחלק את מזיגת הכפות לכל צד ככה יתן לכם שקט נפשי שהכל מכוסה.
בככל מקרה לא לדאוג בזמן האפיה כל החומרים מתחברים וזה מתכסה אוטמטית 🙂
מכניסים לתנור בגובה 170 מעלות למשך רבע שעה 20 דק.
ולהתמוגג משחיתות מתוקה !!
מאפינס שוקולד לבן וניל
חומרים :
חב עוגיות אוריאו
ריבת חלב
100 גר שוקולד חלב
75 גר חמאה
חצי כוס סוכר
סוכר וניל.
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 בצים XL
2 כוסות חד פעמי קמח תופח
אופן ההכנה :
לקחת 8 תבניות מאפינס או 8עטרות נייר ולסדר אותם בשורה כמו חיילים.
לקחת זוג עוגיות וכמו בכריך עסיסי וטעים למרוח שכבה נדיבה של ריבת חלב.ולהדביק את שתי העוגיות.
למרוח מעל שכבה יפה ולהניח בתבנית או בנייר העטרה.[לא היה לי נייר עטרה אבל תדעו שזה יוצא יפה עם פסים ]
אחרי שסיימנו את הכל. מכינים את העיסה.
להמיס את השוקולד הלבן והחמאה במיקרו למשך 2 דק . לערבב טוב.
אח"כ להקציף את הבצים עם הסוכר, סוכר הוניל, והפודינג וניל. אח"כ להוסיף בהקצפה את תערובת השוקולד הלבן ואח"כ את הקמח .
עד לקבלת תערובת אחידה.
כאן אני ממליצה להכניס את העיסה לשקית זילוף ולצקת לתבניות המאפיס.
לאפות בחום של 170 מעלות במשך רבע שעה 20 דק.
ולהנות מקשת של טעמים שמתחברים בצורה אלוהית בכל ביס.
באהבה