יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
  • פשטידת תרד בקלי קלות
דף הבית » עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם

עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם

יונית צוקרמן ינואר 24, 2017 156 תגובות

עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם, מילוי של פעם. ואם תשאלו אותי – הכי טעים בעולם

לחץ כאן להדפסה

 

1779910_766025590075179_923611148_n

אם יש משהו שאני לא יכולה להפסיק ליישר, זה עוגת שמרים חמה שזה עתה יצאה מהתנור.

לכן , בסיום האפיה, אני מניחה את העוגות  בצד להצטנן…ובורחת מהמטבח .

כן, בורחת….אחרת זה  עלול להסתיים…ברולדה אחת פחות, ואני לא מגזימה !

טוב, תרגעו, לא רולדה  שלמה בבטן שלי …………חצי…………אבל בגלל שפתחתי אחת….ואני לא רוצה לחסל את כולה

אני מוצאת את עצמי מפתה את שאר בני הבית לאכול……רודפת אחריהם שיאכלו ושזה יסתיים .

נכון,בקטע הזה…. לא צריך ממש לשכנע כל כך, כי הריח עושה את שלו.

אבל גם עם הריח לא הגיע קומה מעל.אני דואגת להתריע בקולי קולות, שזה חם ומוכן !

ושלא תבינו לא נכון, גם שזה קר, אני יכולה לדפוק 2- 3 חתיכות….

הכל שאלה של מילוי !

היום אני אלמד אותכם מילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם, מילוי של פעם.

ואם תשאלו אותי , הכי טעים בעולם .

למי שלא אוהב, תמיד יכול למרוח ממרח השחר , נוטלה, ממרח אגוזים או לעשות מיקס.

אני בד”כ מכמות בצק עושה 3 רולדות. עם 3 טעמים שונים.

או 2 רולדות.ושושנה שגונבת את ההצגה.

לא לדאוג , אני אלמד אותכם את כל הסודות לשושנה יפה.

1898091_763745863636485_5044991_n

אז קדימה בואו  נתחיל :

חומרים :

700 גרם קמח שמרים או 5 כוסות קמח +2 כפות שמרים יבשים 

3/4 כוס פלסטיק סוכר

כוס חלב/כוס מים 

ביצה

2 חלמונים

2 סוכר וניל.

קורט מלח

חמאה גדולה.[200 גרם]/מחמאה 200 גרם

למי שאין קמח עם השמרים שיוסיף 2 כפות שמרים יבשים פלוס שקית אפיה לקמח 

האדום זה גרסת פרווה *******

מילוי :

שמן, קקאו, קינמון, סוכר לבן.

הצעות למילוי :ממרח השחר, נוטלה, ממרח אגוזים,ממרח לוטוס 

זיגוג :

חצי כוס מים

2/3 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

אופן ההכנה :

לפני שאני מתחילה ….תזכרו שזה פשוט ולא כזה מסובך 🙂

כל החומרים למעט החמאה. נכנסים לקערת המיקסר.

ומערבלים את כל החומרים לבמשך 3 דקות. עד שנוצר גוש בצק לא מוגדר 🙂

להלן תמונה :

כשזה קורה, לעצור, לקחת חמאה מהמקרר לחמם אותה במיקרו 30 שניות !

לא מעבר.

אני רוצה להביא אותה לריכוך קל ולא מעבר.

לחתוך אותה לקוביות ולשים בקערת המיקסר.

לתת לבצק 7 דקות לישה על השעון !!!!

לא לחסוך בזמן.

יש מיקסרים חלשים שדורשים עצירה ואסיפה של החומר עד היווצרות בצק גמיש.

לא נורא .

המיקסר עובד קשה לא אתם.

אז תעצרו לרגע.ויחד עם כף מעץ תאספו את החומר ותנו לו להתגבש לאט לאט לבצק גמיש ונוח. אל דאגה בסוף זה קורה.

כאשר הבצק נפרד מדפנות הקערה והקערה יוצאת נקיה.כמו בתמונה.וכל מה שנשאר זה גוש בצק.אז תדעו שהגעתם לשלמות הבצק.

תעטפו את הקערה בנליון מוצמד ולמקרר ל3 שעות ! או לשעתיים תפיחה בחוץ.

כן, זו לא טעות.

אחרי ניסוי הגעתי למסקנה.ש2 כפות השמרים לדעתי מקצרות את תהליך הזמן.

כמו כן בקיץ, אני לא ממליצה לשים תפיחה בחוץ.זו המלצה שלי.אני בקיץ נוהגת להתפיח במקרר.

אחרי התפיחה במקרר מקמחים את השיש. מחלקים את הבצק ל3 כדורים

 פותחים עם המערוך כל אחד לעלה. בצורת מלבן.

המילוי של הסבתאות שלנו נעשה על הבצק.

תחילה אני לוקחת חצי כוס שמן . לוקחת מברשת ומברישה את העלה בשמן.כל העלה !

חשוב מאד למרוח אותו בשמן כי זה הבסיס למילוי המשחתי לנו. בהמשך תוך כדי הכנה תבינו על מה אני מדברת.

לוקחת חופן סוכר ביד. תהיו נדיבים. ומפזרת מעל כל העלה. חוזרת על הפעולה הזו פעם נוספת. סה”כ 2 חופני סוכר. מעל השמן שהברשנו.

באמצעות מסננת נפזר 2 כפות קקאו מעל העלה. שוב מדגישה. כיסוי מלא של העלה.

אח”כ באמצעות מסננת נפזר כף קינמון מעל העלה. פה לא צריך כיסוי מלא, אלא פיזור אחיד הקינמון זה הטעם המיוחד ,הטוויסט.

אח “כ מגלגלים את הרולדה. חותכים ל2, ועושים צמה .

1978655_766025366741868_416138389_n1920130_766025396741865_1168578457_n

לצורת השושנה :לוקחים את הצמה ומגלגלים כשאת החלק הראשון מצמידים ומכניסים פנימה. עד שמקבלים שבלול בצורת פרח.

1932281_766025433408528_1277675455_n1623624_766025520075186_417171689_n

מניחים בתבנית חד פעמית עגולה .

1781882_766025566741848_925325415_n

 

נבריש בביצה. נפזר מעל שומשום או שקדים ,זה לא חובה, זה בגדר קישוט

להתפיח את הבצק בצורתו היפה חצי שעה.

למי שלא רוצה לעשות פרח. יכול פשוט לעשות צמה ולהכניס לתבנית אינגלייש קייק .

1625579_752905258053879_1003797954_n

כשהרולדות מוכנות בצורתן היפה.ובתבנית.לתת להן לנוח חצי שעה

אופים ב170 מעלות….עד שזה מוכן.בערך חצי שעה ארבעים דק.

אחרי צינון קל של השמרים יש להבריש אותן בגלזורה=ציפוי .

מטרת הגלזורה לשמור על טריותו,בכדי שהבצק לא יתייבש לנו.

אופן הכנת הגלזורה הוא  כך :

בתוך קלחת לשים חצי כוס מים רותחים. 2/3 כוס סוכר אחד סוכר וניל.לבשל על אש קטנה עד שהסוכר נמס.לסגור את האש ולהניח לגזורה לרבע שעה מנוחה, לפחות.מומלץ להכין את  הגלזורה בזמן האפיה.

1004922_738478446163227_828825516_n

 

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן 

 בהצלחה ובתאבון !

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

156 תגובות

  1. זיוה תורגמן הגב ינואר 26, 2017 בשעה 5:57 pm

    בהצלחה?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:52 pm

      תודה }{

      • מורן הגב אוגוסט 3, 2020 בשעה 3:21 pm

        העוגת שמרים הכי טעימה שיצא לי להכין עד כה. כל מי שטעם התענג על כל ביס וביקש את המתכון. מדהים!!!

      • סבינה הגב אוקטובר 17, 2020 בשעה 7:49 am

        היי יונית,
        אשמח להבין מה זה כוס מידה ובאיזה כוס לשים 5 כוסות קמח וחלב?

        תודה מראש

      • אודליה רווח הגב אוקטובר 17, 2020 בשעה 12:56 pm

        האם בנוסף ל700 גרם קמח שמרים צריך גם 2 כפות שמרים יבשים?

    • לינוי הגב דצמבר 25, 2020 בשעה 8:19 pm

      לי יצא טוב כי השתמשתי בחמאה רכה במקום לחמם במיקרו אני פשוט שמתי אותה שעה בחוץ וחתכתי לחתיכות וכל פעם הוספתי לבצק .. עדיף לפי דעתי מלחמם כי זה יכול להינמס במיקרו ומסתכנים בבצק נוזלי
      וגם אפיתי 170 מעלות 50 דקות … 40 דקות לא מספיק יוצא בצקי

    • אוסנת הגב פברואר 3, 2022 בשעה 9:25 pm

      את פשוט מדהימה כל מה שאני מכינה מהמתכונים שלך יוצא כל כך טעים. תודה לך אין עלייךךך

  2. אירה הגב ינואר 27, 2017 בשעה 10:03 am

    הי יונית, אם אין קמח עם שמרים, כמה קמח רגיל ושמרים יבשים אפשר להשתמש?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 7:55 am

      זה לא בעיה שימי 2 כפות שמרים יבשים
      בהצלחה ♡

      • נועה הגב ינואר 22, 2021 בשעה 8:10 am

        היי, תודה על המתכון. לא ברור לי דבר אחד, “למי שאין קמח עם השמרים שיוסיף 2 כפות שמרים יבשים פלוס שקית אפיה לקמח ”

        שקית אבקת אפייה? משפר אפייה?

        תודה רבה

  3. נוי הגב ינואר 31, 2017 בשעה 8:54 am

    כוס חלב זה גם כוס פלסטיק או כוס מדידה רגיל ?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:35 am

      כוס מידה !

    • מכורה הגב דצמבר 2, 2019 בשעה 8:20 pm

      מתכונים משולמים תמיד מצליח במיוחד עם שמרים טריים של שמרית רינג גבוה וזיגוג יאממממי
      אלופה שאת!

    • גלית הגב אפריל 5, 2020 בשעה 7:35 am

      לגבי הקמח , הבהרה בבקשה
      את מוסיפה על הקמח שמרים את השמרים היבשים ? זה לא יוצא עודף שמרים ?
      תודה

      • אירית הגב מאי 10, 2020 בשעה 10:00 am

        אני לא יונית אבל אני אופה ובטוחה שהיא התכוונה שמוסיפים את השמרים היבשים רק לקמח הרגיל
        למי שמשתמש בקמח שמרים זה מספיק

  4. נוי הגב ינואר 31, 2017 בשעה 8:58 am

    האם גם 5 כוסות קמח זה כוס פלסטיק או כוס מדידה ?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:34 am

      נוי בשבילי תקני משקל שישמש אותך המון במטבח ותשקלי בשמרים זה כל כך חשוב
      תודה }{

  5. נוי הגב פברואר 7, 2017 בשעה 11:07 am

    אין בעיה אקנה תודה על ההמלצה ❤ אבל עדיין כמה צריך להיות משקל של חמש כוסות קמח ? במתכון אין משקל אלא רשמת 5 כוסות

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 7, 2017 בשעה 3:54 pm

      700 גרם יוווו אני רצה לתקן

  6. ענת הגב פברואר 12, 2017 בשעה 10:29 am

    היי יקירה, תודה על המתכון, רק מלקרוא אותו היה לה לכלוך של שמרים ושוקולד על השפה העליונה
    שאלונת קטנה, בכמות הסוכר ציינת “כוס פלסטיק” האם להתייחס לכוס המידה הזו לכל המתכון או לכוד מדידה רגילה?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 10:58 am

      איפה שכתבתי חד פעמי חד פעמי במים או בחלב כטס מידה.
      אם בא לך הכל באותה הכוס אז 3/4 כוס מידה של סוכר.
      תודה ובהצלחה ♡

      • עמית הגב ינואר 25, 2020 בשעה 10:08 am

        היי יונית, יש לך אחלה מתכונים והידיים שלך נהדרות.

        אבל אפשר לבקש בקשה קטנה?

        השינוי ביחידות המידה מבלבל את הקוראים וגורם לטעויות.

        קניית משקל כי דיוק מאוד חשוב בעבודה עם שמרים, ואז טעות בכמויות כי פעם הכוונה לכוס מידה ופעם לכוס פלסטיק חפ גורמת לבעיות גדולות בהצלחת המתכונים.

        אם אפשר לשכתב את המתכונים מעט ולהצמד תמיד לכוס מידה, וככל שניתן גם לציין משקלים למי שמעדיף לעבוד מדוייק עם משקל בלבד, זה יהיה מעולה!

        מה את אומרת? מרימה את הכפפה?

  7. ליז מלכה בן סימון הגב פברואר 13, 2017 בשעה 3:58 pm

    יש מצב שבגלל שהמרתי לשמרים טריים הייתי אמורה להשתמש אחרת עם השמרים אולי להתסיס במים אמרת לי לשים בערך 3/4 שקית שמרים טריים יש מצב שזה לא תופח כמו שצר

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 13, 2017 בשעה 4:29 pm

      הבצק הזה לא אמור לתפוח כמו בצק ללחם.הכל בסדר תחלקי ל3 כדורים תרדדי ושימי מה שאת אוהבת.
      בהצלחה

  8. מרסל חולי(בן ישי) הגב פברואר 13, 2017 בשעה 5:08 pm

    אני המומה כל הזמן מחדש,מהיצירות פאר שלך.המטבח הוא לגמרי מוכר לי ,מהמטבח של אמא.יבורכו ידייך.אני למדה הרבה ממך וניהנת.המשיכי בשליחות שלך

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 15, 2017 בשעה 5:24 pm

      לכבוד לי♡תודה על המילים היפות

    • אורית הגב אוקטובר 15, 2021 בשעה 12:46 pm

      אשמח לדעת עם אני שמה שקית שלמה של קג של אוסם הקמח עם השמרים את הכימיות של שאר החומרים

  9. חיה לרנר הגב פברואר 16, 2017 בשעה 4:48 am

    היי תודה על מתכון נפלא אשמח להצעהת מילוי פרג שכל כך אהוב עלינו מה עוד שחג פורים קרב ובא בצעדי ענק תודה

  10. רעות הגב פברואר 18, 2017 בשעה 7:11 pm

    הי יונית, אם אני רוצה לשים מילוי של נוטלה/שוקולד השחר, אני מורחת מיד מעל השמן שמרחנו או שרק נוטלה ובלי שמן…?
    תודה.

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 20, 2017 בשעה 3:03 am

      בנוטלה יש כבר אין צורך

  11. עדי הגב פברואר 20, 2017 בשעה 10:55 pm

    היי יונית..מאוד אוהבת את המתכונים שלך (ואני לא אחת שרצה לעשות כל מתכון שרואה?)
    רציתי לשאול אם אפשר להכין ידני? כי אין לי מיקסר

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:20 am

      כן עדי בהצלחה♡ותודה על המילים היפות?

    • שרון הגב מאי 14, 2020 בשעה 6:02 pm

      היי,האם אפשר להתפיח לילה במקרר?

  12. דורית הגב פברואר 22, 2017 בשעה 5:58 pm

    היי יונית.
    תתחדשי על האתר המשגע!
    שאחה בענייין המילוי – כל רולדה חצי כוס שמן?
    תודה!!

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:18 am

      ממש לא חצי כוס אני מפזרת שמן עם היד לכל רולדה.
      תתחילי בהתחלה עם כפות עד שתתרגלי לכמות.פותחים לעלה על עלה מברישים או עם היד שמים שמן ואז קקאו וקינמון

  13. אילנה הגב פברואר 27, 2017 בשעה 1:53 pm

    למה הכוונה לכוס מידה?

  14. לאה הגב מרץ 12, 2017 בשעה 8:54 pm

    עברו כמעט שעתיים והוא לא תופח .פעלתי לפי ההוראות… מה השתבש?
    מה עושים עם הבצק? זורקים ?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:51 am

      ממש לא. ציינתי בפוסט שזה תפיחה אחרת איטית וזה בסדר שהוא לא תופח בתנור הכל יסתדר.מבטיחה ?

    • עינב הגב דצמבר 4, 2019 בשעה 5:02 pm

      לא הבנתי במתכון כתוב קמח שמרים 700 גרם + 2 כפות שמרים יבשים ? או שהשמרים יבשים לקמח רגיל ? כלומר אם אני שמה 700 גרם קמח שמרים עדיין צריכה להוסיף 2 כפות שמרים יבשים?

  15. אורטל הגב יוני 21, 2017 בשעה 1:08 pm

    היי יונית, אם אני לא משתמשת לא בחמאה ולא במחמאה יש סיכוי להמיר אותם לשמן?

  16. מיטל הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 9:55 am

    כמה ביצים בסך הכל?
    ביצה שלמה ועוד 2 חלמונים?

  17. אביטל הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 9:56 am

    האם אפשר להשאיר את הבצק במקרר ללילה לתפיחה?

  18. אתי הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 10:22 am

    יונית המקסימה הכל נראה כל כך טעים ואסתטי. הכנתי לא מעט מתכונים שלך. תותחית. חבל שלא ידעתי כשליאור ואוראל היו בגן שלי?תמסרי להן נשיקות. וד”ש גם לפסח?כל טוב והמשיכי בפעלך כי את עושה זאת נפלא. ישר כח!

  19. אריאלה הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 10:30 am

    נראה מהמם! וטעייייםםםם!
    רק שאלה קטנה. מהי מידת הכוס. כוס פלסטיק זה די כללי. אם כוונתך לחד פעמי יש הבדלים במידת הכוס הזו גם. ישנן כוסות חד פעמיות 180מל’ 200 מל’ ועוד. באיזו השתמשת? תודה מראש.

  20. יהודית הגב אוגוסט 3, 2017 בשעה 9:28 am

    טוב אני חייבת לציין שזה המתכון הכי טוב שנתקלתי ואני אופה המון מוצלח ביותר תודה לך❤️

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 1:30 pm

      כייך ענקי לדעת….תודה

  21. אביבה הגב ספטמבר 19, 2017 בשעה 2:17 pm

    ובכל זאת מהי כוס מידה? ומהם הכמויות לכוס של הקמח האם להשתמש בכוס שתיה קרה רו חמה או בכלל בכמות אחרת? אודה לתשובה מהירה אהי בדיוק מכינה. חג שמח ושנה טובה ומוצלחת

  22. יופי הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 7:41 am

    היי יונית
    בתמונה של הרולדות המוכנות
    איך את עושה את הצורה של השמאלית ביותר?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:37 am

      מגלגלת לרולדה וגוזרת עם מספרים ומפרידה

  23. סיון הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 8:02 am

    האם את מקפיאה לפני האפייה או אחרי? האם יש להפשיר לפני חימום? תודה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:36 am

      אחרי האפיה מקפיאה.מפשירה ואם בא לי לחמם אז מברישה במים.ומחממת כמה דק בתנור חם

  24. רוזי הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 8:25 am

    יש לי קוביית שמרים טריים.באיסה כמות יש להשתמש על 5 כוסות קמח? תודה
    וביצה 1+ 2 חלמונים?
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:35 am

      קוביה =2 כפות שמרים.שום בעסנ לחייך תמיד

  25. סיון הגב ספטמבר 26, 2017 בשעה 11:23 pm

    אין לי מיקסר מקצועי . האם אפשרי לעשות הכל ידנית ?והאם בלישה ידנית מתייחסים לזמנים אותו דבר?
    תודה
    סיון

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:42 am

      כן.אותם זמנים.

  26. ורדית הגב ספטמבר 28, 2017 בשעה 9:44 pm

    מתכונים מושלמים!!!!! כלהכבוד לך

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:45 am

      תודה באהבה ?

  27. נטלי הגב אוקטובר 3, 2017 בשעה 6:07 pm

    היי יונית
    תודה על המתכונים המושלמים שלך…רציתי לשאול אפשר לעשות את הבצק יום לפני האפייה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 4:00 am

      את יכולה להכין מתי שאת רוצה ולהקפיא ולפני הגשה להכניס לתנור חם

  28. נעמי הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 9:24 am

    וואו! מתכון מושלם! הכנתי לסוכות ונגמר תוך כמה שעות! תודה רבה אלופה❤
    לגבי מי ששאלה אם אפשר להמיר את החמאה לשמן, אני המרתי ויצא אחלה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 3:14 am

      איזה תגובה שכייף לקרןא…תודה ♡

  29. מאיה הגב אוקטובר 20, 2017 בשעה 1:26 pm

    ואוו מתכון מדהים! יצאו לי 3 רולדות רכות ונפלאות! תודה רבה! יבורכו ידייך…

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 5:01 am

      ישששששש לבריאות♡

  30. עינב הגב אוקטובר 31, 2017 בשעה 10:26 am

    מתכון מעולה ! בצק פריך וטעים- יצאו לי 4 עוגות אחרי התפחה של לילה , הכנתי 2 עם שוקולד השחר ו 2 עם נוטלה , טעעעעעעעעעים
    תודה !!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 1, 2017 בשעה 11:06 am

      כל הכבודדדדדדד שמחה לקרוא…..תודה רבה

  31. שפרה אליהו הגב נובמבר 2, 2017 בשעה 3:52 pm

    שלום יונית רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הבצק לילה במקרר תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 5, 2017 בשעה 9:28 am

      בוודאי זה טוב 24 שעות עד 48 שעות לא יותר!!!!

  32. גילה בן מרגי הגב נובמבר 20, 2017 בשעה 11:18 am

    רולדות מושלמות הכי טעימות שיש תודה על מתכון מעולה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 23, 2017 בשעה 4:43 am

      באהבה ♡

  33. רשף הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 9:33 am

    כנראה שעם שמרים אין לי מזל…
    עשיתי את העוגה ואחרי האפייה היא לא הייתה אפויה כלל ולמעלה יבשה מדיי.
    הפעלתי את התנור על טורבו, האם הייתי צריכה לשנות את התוכנית של התנור למשהו אחר?
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 2:07 pm

      אני ממש לא מסכימה !להאמעין בעצמך קודם כל.א ני מבקשת להכין שוב.לאפות 20 דקות על 180 מעלות בתנור טורבו.ואחכ עוד 20 דק בתנור רגיל קו למעלה קו למטה.לא להתייאש לעולם.פשוט תלמדי את התנור שלך.

  34. כרמית אייזר הגב דצמבר 17, 2017 בשעה 6:45 am

    תודה על מתכון מנצח,יצא שלמות. האם יש אפשרות להכין את הבצק ללילה שלםבמקרר?

  35. בתאל הגב ינואר 4, 2018 בשעה 10:43 am

    היי יונית,
    הכנתי בעבר ויצא מדהים!!
    רוצה לשאול לגבי שלב מריחת החצי כוס שמן על העלה.. לא זוכרת איך עשיתי בפעם הקודמת
    מדובר בחצי כוס שמן לכל עלה, או שזו הכמות למריחה על כל העלים יחד?

    אשמח לתשובתך המהירה מכינה ממש עוד מעט..תודה!

  36. יעל הגב ינואר 15, 2018 בשעה 5:44 pm

    היי יונית
    הכנתי את הקרנץ’-הבצק יצא מושלם ולמילוי קצת פחות התחברתי…פעם הבאה ננסה עם מילוי אחר…
    צריך להשתמש בכל הציפוי של הסוכר או רק להבריש מלמעלה ??לא כלכך הבנתי סליחה.
    תודה רבה מראש

    יעל

  37. קרן הגב ינואר 25, 2018 בשעה 9:37 am

    היי,
    תודה רבה!!!!

    שאלה האם צריך ביצה + 2 חלמונים בתוך הבצע או שהביצה נועדה למריחה לאחר לפני האפייה.
    ועוד שאלה האם ניתן להכין הערב ולתת לזה לתפוח כל הלילה במקרר?
    תדוה תודה

  38. שולה הגב פברואר 6, 2018 בשעה 12:40 pm

    יונית מאד אוהבת בצק שמרים .יש לי בעיה עם בצק שמרים חייבים לאכול באותו יום אם לא למחרת זה מתיבש…אשמח לתשובה אם יש בכלל פיתרון…תודה העוגה נראית סוף??

  39. אורית הגב פברואר 7, 2018 בשעה 6:17 am

    האם אפשר לתת לבצק לתפוח במקרר ללילה?

  40. יפית הגב פברואר 8, 2018 בשעה 4:46 pm

    היי
    רציתי לדעת עם שקית שקית טריים ועם השקית של המשפר אפיה, כמה לשים?:)

    תודה

  41. בר הגב פברואר 9, 2018 בשעה 11:28 am

    מתכון מושלם – הקבוע שלי תודה לך אלופה!

    • לינוי הגב דצמבר 25, 2020 בשעה 4:01 pm

      מתכון טוב אבל את צריכה לרשום אותו מסודר עם כוסות מידה גורמים לאנשים שעובדים עם משקל שיהיה ברור… וגם את רשמת במתכון 40 דקות על 170 מעלות אבל בתגובות רשמת 20 דקות 170 מעלות טורבו ואז אפייה רגילה 200 מעלות… יצא לי בצקי… ממליצה לרשום מסודר אבל חוץ מזה המתכון באמת מוצלח

  42. מירב הגב מרץ 11, 2018 בשעה 12:28 pm

    בצק השמרים הכי טוב שהכנתי אי פעם.
    פשוט מעולה!!!
    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:40 pm

      לבריאות…שמחנ לדעת?

  43. רומי הגב אפריל 12, 2018 בשעה 8:08 pm

    היי, נראה מהמםם! אני רוצה לנסות להכין לערב שבת..
    כמה ביצים את מכניסה לבצק? רק 2 חלמונים או 2 חלמונים וביצה?
    ואז צריך עוד ביצה למריחה על הצמות?
    כמות הביצים לא הייתה לי ברורה..
    בכל מקרה נראה מדהים ואשמח לתשובה ♥️

  44. חני הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:34 am

    אמאל’ה סוף סוף מתכון מושלם ❤️❤️
    תודה רבה על מתכון טעים ומדויק…. אין ספק שאת מלכה!!!

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:51 am

      באהבה♡

  45. אפרת הגב מאי 11, 2018 בשעה 9:34 am

    אחרי הרבה מאוד נסיונות נתקלתי במתכון שלך. יצא מעולה
    תודה רבה

  46. סימה שושן הגב אוגוסט 10, 2018 בשעה 12:58 pm

    יונית איזה בצק מהמם מתכון מושלם! תודה!

  47. שרה מלמד הגב ספטמבר 27, 2018 בשעה 5:03 pm

    הי, אני אנסה, רק הבעיה- המחמאה.
    כמה שמן כדי להמיר? כוס אחת מספיק?
    אודה לתשובה מהירה, מתכננת להכין עוד הערב.
    תודה וחג שמח.
    שרה מלמד

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:58 pm

      כוס מידה של שמן

  48. שני הגב אוקטובר 13, 2018 בשעה 5:42 am

    היי יונית,
    מצטרפת לשאלות לגבי כמות הביצים…
    צריך ביצה אחת ועוד 2 חלמונים או רק 2 חלמונים?
    אודה לתשובתך ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:24 pm

      ביצה פלוס 2 חלמונים זה בצק עשיר מאד החלמונים מעניקים לו שומניות שמעניקות לו גמישות

  49. אריאלה הגב אוקטובר 15, 2018 בשעה 5:37 am

    היי, האם אפשר להמיר את החמאה בשמן? ואם כן כמה שמן? תודה ויום מקסים

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:23 pm

      כן אפילו בשמן קוקוס אפילו בקנולה

  50. אתי הגב אוקטובר 20, 2018 בשעה 6:07 pm

    נהניתי כל כך לקרוא את כל השלבים וזה באמת לא נראה מסובך.
    תודה יקירה ושבוע מבורך ?

  51. חן הגב אוקטובר 27, 2018 בשעה 10:54 pm

    מושלם! הכנתי אלפי מתכונים ואין ספק שזה המנצח!
    תודה!
    שאלה..אם אחליף את החמאה בשמן..כמה נורא זה יהיה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:05 pm

      בכלל לא נורא יתרה מכך אפשר גם שמן קוקוס /ענבים

  52. ריטה הגב נובמבר 6, 2018 בשעה 12:13 pm

    היי, האפייה על טורבו או אפייה רגילה- שני פסים ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:23 pm

      לאחרונה אני עושה רבע שעה טורבו והשאר רגיל.בעיקרון שמרים אפיה בתוכנית רגילה קו למעלה קו למטה

  53. שירה מאירוב הגב נובמבר 7, 2018 בשעה 6:03 pm

    שלום יונית, קודם כל יש לך מתכונים מעולים ואני יודעת שאם אני רוצה משהו שבטוח יצא טעים, אז יישר להכנס לאתר שלך!
    תודה רבה
    לענייננו.. האם זה עדיין יוצא טעים לשים במקום מחמאה שמן וללוש ביד, אין לי מיקסר
    אשמח לתשובה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:19 pm

      בהחלט אל תחששי, תלושי ידנית עשר דקות עד שתרגישי את הבצק נוח לשימוש

  54. מוריה הגב נובמבר 9, 2018 בשעה 10:36 pm

    היי, האם אחרי/או לפני ההתפחה לאחר הצורותן, מברישים בביצה ואז מכניסים לתנור? או שלא מברישים בכלל? הגלזורה עושה את העבודה כמו הביצה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:04 pm

      מברישים וגלזורה זה בסוף על מנת שהמאפה ישמור על הטריות שלו ולא יתייבש

  55. זהבית הגב נובמבר 22, 2018 בשעה 6:47 am

    היי יונית חייבת להגיד לך שאני מכורה למתכונים שלך כל מה שמכינה יוצא מושלם. את אלופה!
    שאלה קטנה- האם ניתן להכין את הבצק שמרים בערב ולהכניס למקרר עד הבוקר???

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:39 am

      כן הבצק יכול להיות בקירור עד 24 שעות

  56. שני הגב נובמבר 22, 2018 בשעה 4:21 pm

    אם אני מכינה את הבצק היום בערב ומכניסה את הבצק למקרר כל הלילה מה אני צריכה לעשות שאני מוציאה אותו מהמקרר?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:38 am

      להכין ולהתפיח אחרי שזה מוכן

  57. מיטל הגב מאי 14, 2019 בשעה 7:38 pm

    מתכון מושלם, בצק מושלם.
    אין מילים….
    הכנתי לשבת, יצאו 3 עוגות עד יום ראשון נשארתי עם פחות מ 1🤭

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2019 בשעה 3:25 am

      לבריאות ♡♡♡

    • אביב הגב אוקטובר 25, 2019 בשעה 8:18 am

      אין לי קמח שמרים – מה עושים?

  58. הילה הגב מאי 23, 2019 בשעה 7:52 pm

    היי יונית, המתכון נראה מעולהה וככה עוד הרבה מתכונים של שמרים שאני מנסה שיום אחרי אפייתם מתקשים,
    אשמח שתעזרי לי מה אפשר לעשות חוץ מלשמור את זה טוב בקופסא כי זה מה שאני עושה ץמיד וזה לא שומר טוב על הטריות שלו…

    • יונית צוקרמן הגב מאי 29, 2019 בשעה 3:03 am

      אני אוטמת בניילון נצמד איך שזה יוצא חם ושומרת במקרר ומחממת טיפה במיקרו לפני הגשה

    • אור הגב ינואר 1, 2021 בשעה 4:44 pm

      לכל השואלות- קודם תגוללו תגובות שכבר נכתבו ואם לא תמצאו תשובה- רק אז תשאלו. שאלות חוזרות על עצמן בלי סוף, ובנימה לא הכי מנומסת . לא מכבד.

  59. נטלי שמיר הגב מאי 26, 2019 בשעה 8:17 am

    היי יונית את מהממת .
    שאלה מזה קמח שמרים ?
    איזה חברה?
    ובאיזה כוס מידה
    בבקשה רוצה להכין היום אשמח לתשובות

    • יונית צוקרמן הגב מאי 29, 2019 בשעה 2:58 am

      יש מלא חברות אני אוהבת של אסם

  60. שילת הגב יוני 18, 2019 בשעה 9:23 am

    היי יונית חייבת לומר שהמתכון שלך פשוט מהמם!!לא מפסיקה להכין אותו כל פעם מחדש

  61. חני הגב יולי 4, 2019 בשעה 5:47 pm

    פעם ראשונה שהכנתי עוגת שמרים בחיי!
    יצא מושלם!! יונית את אלופה

  62. קרן הגב יולי 12, 2019 בשעה 11:29 pm

    יונית היקרה,
    התחלתי לעקוב אחרייך לא מזמן….וואו,איזה מתכונים אי אפשר להחליט מה להכין,והאישיות המדהימה והכובשת שלך ….פשוט אין מילים.
    היום בפעם הראשונה בחיי הכנתי שמרים….פעם ראשונה ….ואני לא יכולה להסביר לך איזה מושלם יצא לי!!!!!בזכותך!!!! אך ורק בזכותך!!!!!! כל מי שטעם חשב שקניתי את זה מקונדטוריה. אמר שלי היא אלופת השמרים ,ואמרו שזה טעים יותר.
    אז רציתי לומר לך תודה!!
    עברתי תקופה לא קלה בחיי ,שבעלי החליט פתאום לקום ולעזוב באמצע החיים…ואפייה זו התרפייה שלי…והיום אפילו אני לא האמנתי שיצא לי כך.
    ממשיכה לכל המתכונים האחרים שלך ,את אשה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!
    שבת שלום ,באהבה רבה.

  63. נטלי הגב ספטמבר 25, 2019 בשעה 7:12 am

    אין על המתכונים שלך!!
    שאלה חשובה
    הבצק שמים גם ביצה וגם שני חלמונים???? או שהביצה היא רק להברשה בסוף??
    תודה

  64. מיכל הגב ספטמבר 28, 2019 בשעה 8:10 pm

    אשמח לקבל מתכון למילוי שוקולד קלאסי של הסבתות של פעם עם קקאו וסוכר?

  65. מילכה הגב אוקטובר 8, 2019 בשעה 12:57 pm

    לא התאפקתי רגע לפני כיפור… רציתי כמידי שנה לקנות מוכנה אבל הן נראו לי ישנות אז אמרתי ננסה … אולי הפעם אצליח להכין ו….יצא מדהים!!! הכנתי מכוסמין לבן וסוכר קנים ובמקום סוכר וניל שמתי תמצית טהורה. אין מלים!!! פעם ראשונה שיוצא לי כל כך מוצלח ואני שנים מנסה. תודה רבה רבה!!! חתימה טובה!

  66. חגית הגב אוקטובר 23, 2019 בשעה 10:11 am

    תקשיביייייי, מתכון מדהים. תמיד מנסה לעשות עוגת שמרים וכבר הרמתי ידיים עד שראיתי את המתכון שלך ונתתי לזה צ’אנס. עשיתי 2 עם השוקולד שרשמת ואחת עם נוטלה והוספתי שוקולד צ’ יפס לבן יצא טעים ברמות. תודה רבה רבה. מבחינתי מתכון מנצח

  67. זהבית הגב אוקטובר 25, 2019 בשעה 5:36 am

    היי יונית,
    שמתי את החמאה כמו שאמרת במיקרוגל 30 שניות אבל לעומת מה שרשמת היא די נמסה לי וגם חלקה הפכה לנוזלית.. שמתי בכל זאת בבצק והבצק יצא לי רטוב אז הוספתי קצת קמח ורציתי לדעת שזה בסדר ושזה לא יפגע ממש בבצק.
    תודה,
    זהבית

  68. ליאת הגב נובמבר 1, 2019 בשעה 5:11 am

    היי
    מה כמות הסוכר בכוס מידה ולא חדפ.
    תודה

  69. דנית הגב נובמבר 8, 2019 בשעה 9:49 am

    היי יונית שבת שלום ❣
    חייבת לציין שכל המתכונים שלקחתי מהאתר שלך יצאו לא פחות ממושלמים!

    הצד החזק שלי זה בישול היום החלטתי
    לאפותולהכין את העןגת שמרים שלך ולא קראתי טוב את המתכון 😒 שמתי חמש כוסות קמח שמרים ולא הופסתי עוד 2 כפות שמרים .. אחרי שהבצק ישב שעה שמתי לב וניסיתי להציל אותו אז עירבבתי בקערה את השמרים עם מים ומעט קמח והיספתי לבצק ולשתי שוב .
    האם זה תקין? או לפח?
    תודה מראש

  70. זהבית הגב נובמבר 19, 2019 בשעה 11:52 am

    היי יונית האם אפשר להכין את הרטולדה וישר להקפיא? וביום שהאורחים באים פשוט לאפות אותה?

  71. עינב הגב דצמבר 4, 2019 בשעה 4:59 pm

    לא הבנתי במתכון כתוב קמח שמרים 700 גרם + 2 כפות שמרים יבשים ? או שהשמרים יבשים לקמח רגיל ? כלומר אם אני שמה 700 גרם קמח שמרים עדיין צריכה להוסיף 2 כפות שמרים יבשים?

    • ליטל הגב דצמבר 26, 2019 בשעה 11:18 am

      היי כיוון שגם, את רשמת רציתי לדעת אם בסוף הבנת מה צריך לשים

  72. ליטל הגב דצמבר 26, 2019 בשעה 11:12 am

    היי יונית. מתכון מהמם. אבל יש לי שאלה. רשמת 700 קמח שמרים/5 כוסות קמח שמרים+ 2 כפות שמרים.
    בנוסף לקמח שמרים צריך לשים עוד 2 כפות שמרים? או, במקרה ואין קמח שמרים שמים קמח רגיל+ 2 כפות שמרים.

  73. יערה הגב דצמבר 26, 2019 בשעה 4:13 pm

    אפשר להשאיר לילה במקרר?

  74. שני הגב ינואר 17, 2020 בשעה 5:53 pm

    מתכון מעולה! אפיתי עוגה אחת מתוך השלוש (עם מילוי שוקולד) ויצא מושלם.
    האם אפשר להשאיר את שתי העוגות הנוספות, לאחר שמיליתי ועיצבתי, במקרר ללילה ולאפות בבוקר?

  75. אילה הגב ינואר 18, 2020 בשעה 7:20 am

    הי
    מה צריך להוסיף כדי לעשות קילו בצק?

  76. שרונה אלוני הגב ינואר 19, 2020 בשעה 2:32 pm

    בתנור לשים בטורבו? או קו עליון קו תחתון?

  77. Shelly Zagory הגב פברואר 6, 2020 בשעה 5:48 pm

    היי יונית,
    גם אני הכנתי ויצא מממממדהים.
    חוסל כבר ביום הראשון.
    —
    שאלה קטנה, האם ניתן להתפיח בחוץ (חורף) ולא לילה במקרר? כדי לקצר את תהליך ההכנה…

    תודה מראש❤️

  78. חי הגב מרץ 3, 2020 בשעה 1:30 pm

    איך אני מכפילה כמות כדי לעשות 1 ק”ג קמח??
    אשמח לתשובה מהירה!!

  79. וורקית הגב מרץ 19, 2020 בשעה 7:20 pm

    היי יונית,
    אני ממש רוצה להכין את העוגות המעלפות שלך כי המתכון כ”כ ברור וזה נראה טעים אבל לצערי אין לי כוסות מדידה. אשמח בבקשה אם תוכלי להגיד לי כמה זה יוצא בכוס חד פעמי(שתיה קרה או חמה)?

  80. בתי הגב מרץ 29, 2020 בשעה 2:26 pm

    מה עושים אם הבצק יוצא דביק ולא נפרד מדפנות הקערה??
    להוסיף קצת קמח ולעבד ביד יעזןר??

  81. יעל הגב מרץ 31, 2020 בשעה 8:45 am

    אני שואלת שאלה שנשאלה מספר פעמים ואני לא רואה תשובה שלך: 700 גרם קמח שמרים או 5 כוסות קמח שמרים + 2 כפות שמרים יבשים. האם להוסיף את השמרים היבשים גם ל700 גרם או רק ל 5 כוסות?

    • יונית הגב מאי 5, 2020 בשעה 10:25 am

      רק לקמח הרגיל – חמש כוסות.

      בקמח שמרים יש כבר שמרים ולכן לא צריך להוסיף

  82. בר הגב אפריל 23, 2020 בשעה 9:48 am

    יונית האלופה!!
    תודה על כול המתכונים
    מכורה למתכונים שלך… הכול יוצא פצצה!!!
    לגבי העוגת שמרים האם אפשר להכין בצק בערב ולהתפיח כול הלילה במקרר??

  83. עירית הגב יולי 17, 2020 בשעה 1:14 pm

    היי

    לא כ”כ הבנתי והוספתי לקמח שמרים עוד 2 כפות שמרים יבשים.

    הבצק עכשו במקרר

    התפקשש ?

  84. הדר הגב אוגוסט 14, 2020 בשעה 6:42 pm

    וואו וואו וואו!!! אין לי מילים!!! המתכון הכי מוצלח שיצא לי לנסות לעוגת שמרים. בצק פשוט רך וטעים בטירוף!! תודה ❤️

  85. יעלה הגב ספטמבר 7, 2020 בשעה 8:01 am

    יונית.. הכי סומכת על המתכון שלך אבל לא הצלחתי להבין כמה קמח וכמה שמרים או אם בכלל צריך אבקת אפייה… ממש לא ברור מהמתכון.
    יש לי קמח רגיל, ושמרים יבשים. כמה לשים מכל דבר?

  86. מירי הגב ספטמבר 11, 2020 בשעה 7:05 am

    היי יונית
    יש לי רק 500 גרם קמח שמרים האם להוסיף את כל המרכיבים לפי הכמויות שרשמת או שצריך להפחית?????

  87. שני הגב אוקטובר 10, 2020 בשעה 8:01 pm

    היי
    הכנתי את עוגת השמרים בהמלצה של חברה. עשיתי בדיוק לפי המתכון ויצאה מצוינת רק לא נאפתה מבפנים והתחלתי להתעסק איתה . להפוך לסובב , יש פתרון?

  88. ריטה הגב אוקטובר 11, 2020 בשעה 5:53 am

    רשום לבצק ביצה ושני חלמונים. ביצה שלמה ושני חלמונים בנוסף?

  89. ליטל הגב אוקטובר 22, 2020 בשעה 3:37 pm

    הערה קריטית למי שמשתמש בשמן- את השמן להוסיף עם כל שאר המצרכים ולא אחרי שיש בצק.
    נוצרת פשוט שלולית של שמן ובצק וחבל על הכאב לב

  90. יהודית גרדב הגב אוקטובר 24, 2020 בשעה 9:28 am

    אפשר להחליף את הסוכר הלבן בחום?

  91. שרה הורוביץ הגב אוקטובר 25, 2020 בשעה 10:30 am

    שלום יונית
    האם ניתן לעשות את הצמה בלי לחצות את הרולטה לאורך?

  92. אודליה הגב אוקטובר 28, 2020 בשעה 7:41 am

    היי יונית הכנתי את הבצק והוא לא תפח בכלל.
    לקמח רגיל 700 גרם צריך להוסיף 2 כפות שמרים יבשים ושקית אבקת אפייה?

  93. איתן הגב נובמבר 25, 2020 בשעה 7:54 am

    שלום יונית
    רציתי לדעת כמה זמן אפייה ובאיזו טמפרטורה , זה לא מצויין.
    בנוסף כתוב ביצה ושני חלמונים כחאמר ביצה אחת בשלמותה ועוד שתיים רק את את החלמון(צהוב)?
    אשמח לתשובה לפני שאני מתחיל את העבודה .

  94. גילי הגב דצמבר 25, 2020 בשעה 8:51 am

    מתי שמים את השוקולד? ראיתי שכתוב שאפשר להוסיף…

  95. נועה הגב ינואר 22, 2021 בשעה 8:29 am

    היי, תודה על המתכון. לא ברור לי דבר אחד, “למי שאין קמח עם השמרים שיוסיף 2 כפות שמרים יבשים פלוס שקית אפיה לקמח ”

    שקית אבקת אפייה? משפר אפייה?

    תודה רבה

  96. תמי הגב ינואר 24, 2021 בשעה 7:12 pm

    יונית.. שאלה..
    העוגות יוצאות בצורתן יפות מאוד אבל החלק העליון של הבצק יוצא קשה. למה?
    ועוד שאלה לפעמים החלק הפנימי באמצע העוגה לא מספיק אפוי לעומת הקצוות, מה אני לא עושה נכון?

  97. שרה הגב יולי 14, 2021 בשעה 6:25 pm

    היי יונית מה שלומך? האם אפשר להחליף את כוס החלב בחלב שקדים?

  98. אושר הגב פברואר 6, 2022 בשעה 5:35 pm

    אפשר להכין את העוגה הזאת עם פרג ואם כן איך עושים את המילוי פרג ?

  99. מעין הגב פברואר 22, 2022 בשעה 5:42 pm

    היי יונית, יש לי שאלה קמח שמרים של אוסם 700 גרם בכוס מדידה זה יוצא 5 כוסות כמו קמח רגיל עם 2 כפות שמרים?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
  • עוגיות מכונה עוגיות מכונה העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!! א...
  • צ'יפס מתנפח אבונפחא צ’יפס מתנפח אבונפחא בשנות העשרים שלי הייתי נוסעת עם חברות לשוק בצלאל למצוא...
  • קציצות פרסה ממכרות קציצות פרסה ממכרות אני מזהירה מראש ! זה הולך להיות ממכר וטעים ואתם תכינ...
  • רשימה רשימה
מתכונים חדשים

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

עוגיות שוקולד צ’יפס

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס