טוב כבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי יונה יונה את חייבת לעשות מסקוצ'ה שוקולד.
כל פעם שאני מכינה מסקוצ'ה שיש עם שוקולד ואני טועמת את החלק השוקלדי אני אומרת לעצמי למה להסתפק בקצת שוקולד חחחחח
בקיצור שישי הזה זה קרה!
ניסיון ראשון ואיזה התעלפות נרשמה שהייתמ חייבת לרוץ ולכתוב מתכון.
אמא שלי החרימה את מה ששלחתח לה ואמרה לאחיות שלי זה שלה ולא לגעת.
ואז אחיות שלי חייגו לבקש כי היא לא נתנה להם.
ואם הם התלהבו והבנות שלי גם
בקיצור בחי הרבה רעש וצלצולים יש לנו עוד מתכון טעים ומנצח
אז שנתחיל ?
6ביצים xl או 8 l
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כוס שמנת מתוקה (מיכל 240מל)/חלב קוקוס
חצי כוס קקאו
2/3 כוס שוקולית
3 כפות ממרח שוקולד שאוהבים
2 ורבע כוסות קמח תופח (למי שאין אז קמח עם שקית אפיה)
אופן ההכנה :
את הביצים יש להפריד לחלבונים וחלמונים.
בקערה אחת להקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב
בקערה שניה להקציף את החלמונים עם הסוכר(לא חייב אבל לפחות ידנית קצת )
להוסיף את שאר החומרים ולערבב הכל היטב.לגבי הממרח אפשר איזה שאוהבים נוטלה /פסק זמן/השחר ואם עושים פרווה אז ממרח פרווה.
לקפל את 2 המסות .כלומר לקחת קצת מהקצף הלבן ולקפל לתוך הקרם החום על מנת לדלל את המסה
ואז לקפל את המסה החומה בשני פעמיים לתוך המסה הלבנה עד שהכל נטמא היטב.
להעביר לתבנית גבוהה עם חור.
להבדיל מעוגות המסקוצה אני מציעה לשמן את התבנית כי אין צורך להפוך אותה.
לאפות בתנור חם שחומם לפחות רבע שעה 160 מעלות למשך שעה ועשרים שעה עשרים חמש .
קו למעלה קו למטה .
להוציא.
לעטוף בניילון נצמד לתת לעוגה להזיע טוב ולהרטיב אותה טבעי מבפנים.
להכין כוס תה ולהתעלף ????
אין עלייך את מדהימה ומחחיקה
נטמע ולא נטמא.
אבל העוגה אכלה
אני ממש נהנת להסתכל על המתכונים שלך ולהכין אותם. אך פניתי אליך כמה פעמים ואינך מגיבה. לא נעים
גם ממרח שוקולד וגם שוקולית. שני מרכיבי זבל. צריך לשים שוקולד אמיתי עדיף מריר
איזה תבנית אחרת אפשר?
איזה תבנית אחרת אפשר ?
יונית יקרה
מה גודל התבנית שאת משתמשת?
היי,
האם אפשר להחליף את השוקולית בעוד קקאו? ואת ממרח השוקולד בשוקולד מריר מומס?