אחרי הביס הראשון, אמרתי לעצמי, יונית, הם [אתם ] הולכים להכין את זה 🙂
זה קל כל כך להכנה… לא מלכלך בכלל! נשארה לי תבנית נקיה כמו שהוצאתי מהארון.
ילדים מתים על זה.
מבוגרים לא פחות 🙂
אפשר לשחק עם זה וליצור עוד ועוד… ע"י הוספת סוכריות צבעוניות ומנג'טים צבעוניים מנייר
אין ! אין ! אין……
אני כל כך אוהבת לקחת מתכונים אהובים ולתת להם אינטרפרציה אישית , מעין גרסה חדשנית ועדכנית 🙂
אבל רגע יונית…על מה את מדברת? בלופ בלופ בלופ יורה למקלדת מילים ולא מספרת מה זה…
אהההה, נכון, צודקים.
אני מדברת על חיתוכית כדורי שוקולד .הגרסה הקלה והחדשה לכדורי שוקולד !!
אותם כדורים אהובים, אבל בטעם משגע, בלי יותר מידי בלאגן, אחת שתיים וזה שלכם.
איך ?!
ככה בדיוק :
400 גרם ביסקוויטים שוקולד אסם
שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
כף אבקת סוכר.
קישוט קוקוס.
תבנית בראוניז
אופן ההכנה :
קלי קלות.
לקחת קערה לשים בתוכה שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר וכף אבקת סוכר, ולהכניס למיקרוגל למשך 2 דקות .
ב2 דק לשבור את הביסקוויטים לפירורים!
אני הכנתי את המתכון עם ביסקוויטים בטעם שוקולד, כמובן שאפשר להמיר בטעם רגיל אבל אז לא יהיה הטעם השוקולדי הנפלא של החיתוכית שוקולד
אחרי ששברנו את הביסקוויטים ושמענו את צליל המיקרו שמודיע שהסתיים תהליך החימום.
נוציא מהמיקרו ונתחיל לערבב טוב טוב עד שתתקבל תערובת אחידה, לשפוך את פירורי הביסקוויטים.
לערבב. עד לקבלת עיסה אחידה
לקחת תבנית של בראוניז…לשים נייר אפיה , לצקת מעל את העיסה של כדורי השוקולד. ולשטח
לשמן היטב את הרשת של הבראוניז ולנעוץ בעיסה.
אפשר לעשות בתבנית חד פעמית ובלי הרשת שחותכת ולחתוך אח"כ.
אני אישית אוהבת את החיתוך של הרשת. היא חוסכת לי זמן לחיתוך וחותכת באופן שווה.
אחרי ששמנו תבנית החיתוך של הבראוניז אני מפזרת קוקוס. ומכניסה למקרר לשעה להתייצבות .
אפשר לפזר גם סוכריות, כאשר השבת תיצא אכין עוד נגלה , כי זו התחסלה ואשחק ואעלה תמונות….
אפשר באירוח, לשים כל חיתוכית על גבי מנג'ט צבעוני וזה כבר חגיגי ויפה.
ואפשר כמוני, על גבי צלחת 🙂
בהצלחה !
אם בא לכם לראות עוד דברים שאני עושה,,ולהכיר אותי בואו לעקוב אחרי באינסטגרם yonit_z
רק מזהירה מראש, תמונות קשות לצפיה :-)))))