יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טירמיסו בקלי קלות
  • מפרום ברוטב
  • בורקס חצילים ובשר
  • עוגת שוקולד פרווה
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
דף הבית » המדריך השלם לקינוחי בצק עלים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
המדריך השלם לקינוחי בצק עלים

המדריך השלם לקינוחי בצק עלים

יונית צוקרמן אוגוסט 12, 2018 אין תגובות

יום האהבה הבינלאומי קרב ובא ואי אפשר בלי פוסט אהבה מלא לבבות מצידי?אז הכנתי לכם מדריך שלם לקינוחי לבבות ?????? כי לא תמיד צריך להשקיע במתנות יקרות?

(בעלי חוץ ממך נאבייבאש אתה צריך להשקיע כי כל השנה אני משקיעה בך ?????? מבשלת ואופה פה פה פה צמיד זהב  חדש לאוסף יתקבל בברכה?)

חוץ מזה אפשר מתנה ופינוק הום מיד של קינוח עם נס קפה.במיוחד שהקינוחים פשוטים להכנה!טעימים ,מושחתים אבל הכי חשוב שאתם הרי מכינים אותם במלא מלא אהבה וזה הכי חשוב בעיניי.

אז לפני שאני אהפוך לדאבי לאבי לב יו לאב מי אני אחדול מלקשקש ואעשה את עבודתי ואלמד אתכם 3 קינוחים הורסים.

גילוי נאות :הפוסט נעשה בשיתוף פעולה עם מעדנות.

אז שנתחיל ?!

חומרים :

קונכיה קצפת לוטוס ושוקולד

כף  לוטוס/ממרח שוקולד/ריבת תות

שמנת מתוקה 250 השף הלבן

כף אבקת סוכר

בצק עלים חמאה /פרווה מעדנות

לב קרמשניט:

בצק עלים חמאה מעדנות

500 מל שמנת מתוקה השף הלבן

כוס חלב

פודינג וניל

קראוסון לב שוקולד:

בצק שמרים עלים/עלים חמאה מעדנות

נוטלה/השחר/פסק זמן/לאוקר/מה שאוהבים

אופן ההכנה  קונכיית קצפת:

בכל הקינוחים השתמשתי ברינג לב קוטר 24.היום אפשר להשיג רינג בכל מקום ו….הפתעה הרינג הוא מתנה למי שמכינה או למי שמכין ומביא לבת זוג יעני פעם הבאה את מכינה ???????נתחיל עם הקונכיה

מפשירים את הבצק עלים פותיחים את גליל הבצק קורצים בעזרת הרינג 3 לבבות.

לב אחד שמים בתבנית על נייר אפיה.

2 לבבות שמים אחד על השני ובעזרת צלחת קטנה קורצים חור.או שמסמנים עם סכין וקורצים את הבצק.

את המסגרת שנשאר לנו אנחנו מניחים על הלב השלם שנמצא בתבנית.

מברישים בביצה אופים 170 מעלות עד הזהבה

מצננים.

מועכים ידנית טיפה את הבסיס . מורחים את פנים הקונכיה באיזה ממרח שאוהבים.

מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר עד שמתקבלת קצפת יפה וסמיכה.מזלפים מעל מקשטים בתותים שוקולדים סוכריות….ויש לכם קינוח הורס בקלי קלות.

אופן הכנת קרמשניט לב♡

פותחים את גליל הבצק שהפשרנו קורצים 3 לבבות

מניחים את הלבבות בתבנית אופים בתנור 170 מעלות עד הזהבה.

מצננים….מכינים קרם ע”י הקצפה של כל החומרים עד קבלת קרם יציב.

מניחים לב על צלחת הגשה מזלפים מעל קרם.

מניחים מעל עוד לב ומעל מזלפים עוד פעם קרם.

ואחכ עוד לב ומזלפים רק במסגרת קרם.ואת הבפנים מקשטים בתותים  ממתקים מה שבא לכם.

 קראסוון שוקולד

פה השתמשתי בבצק שמרים מדופדף .

קורצים 3 לבבות באמצעות רינג/שבלונה

2 לבבות מורחים בממרח שאוהבים ומניחים כל לב אחד על השני.

את הלב השלישי שקרצנו שמים מעל.

מברישים בביצה אפשר לפזר סוכר גבישי לקישוט

אופים 180 מעלות עד הזהבה.

טעים טעים טעיםםםםםםם

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו...
  • לחמניות בשר עסיסיות לחמניות בשר עסיסיות לחמניה עסיסית ומלאה בבשר שלא תשאיר אף אחד רעב...
  • זיתים מרוקאים זיתים מרוקאים בתור ילדה אני זוכרת שלא אהבתי את הס...
מתכונים חדשים

טירמיסו בקלי קלות

מפרום ברוטב

בורקס חצילים ובשר

עוגת שוקולד פרווה

טבחה כמוניה שעועית ובשר

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס