יום האהבה הבינלאומי קרב ובא ואי אפשר בלי פוסט אהבה מלא לבבות מצידי?אז הכנתי לכם מדריך שלם לקינוחי לבבות ?????? כי לא תמיד צריך להשקיע במתנות יקרות?
(בעלי חוץ ממך נאבייבאש אתה צריך להשקיע כי כל השנה אני משקיעה בך ?????? מבשלת ואופה פה פה פה צמיד זהב חדש לאוסף יתקבל בברכה?)
חוץ מזה אפשר מתנה ופינוק הום מיד של קינוח עם נס קפה.במיוחד שהקינוחים פשוטים להכנה!טעימים ,מושחתים אבל הכי חשוב שאתם הרי מכינים אותם במלא מלא אהבה וזה הכי חשוב בעיניי.
אז לפני שאני אהפוך לדאבי לאבי לב יו לאב מי אני אחדול מלקשקש ואעשה את עבודתי ואלמד אתכם 3 קינוחים הורסים.
גילוי נאות :הפוסט נעשה בשיתוף פעולה עם מעדנות.
אז שנתחיל ?!
חומרים :
קונכיה קצפת לוטוס ושוקולד
כף לוטוס/ממרח שוקולד/ריבת תות
שמנת מתוקה 250 השף הלבן
כף אבקת סוכר
בצק עלים חמאה /פרווה מעדנות
לב קרמשניט:
בצק עלים חמאה מעדנות
500 מל שמנת מתוקה השף הלבן
כוס חלב
פודינג וניל
קראוסון לב שוקולד:
בצק שמרים עלים/עלים חמאה מעדנות
נוטלה/השחר/פסק זמן/לאוקר/מה שאוהבים
אופן ההכנה קונכיית קצפת:
בכל הקינוחים השתמשתי ברינג לב קוטר 24.היום אפשר להשיג רינג בכל מקום ו….הפתעה הרינג הוא מתנה למי שמכינה או למי שמכין ומביא לבת זוג יעני פעם הבאה את מכינה ???????נתחיל עם הקונכיה
מפשירים את הבצק עלים פותיחים את גליל הבצק קורצים בעזרת הרינג 3 לבבות.
לב אחד שמים בתבנית על נייר אפיה.
2 לבבות שמים אחד על השני ובעזרת צלחת קטנה קורצים חור.או שמסמנים עם סכין וקורצים את הבצק.
את המסגרת שנשאר לנו אנחנו מניחים על הלב השלם שנמצא בתבנית.
מברישים בביצה אופים 170 מעלות עד הזהבה
מצננים.
מועכים ידנית טיפה את הבסיס . מורחים את פנים הקונכיה באיזה ממרח שאוהבים.
מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר עד שמתקבלת קצפת יפה וסמיכה.מזלפים מעל מקשטים בתותים שוקולדים סוכריות….ויש לכם קינוח הורס בקלי קלות.
אופן הכנת קרמשניט לב♡
פותחים את גליל הבצק שהפשרנו קורצים 3 לבבות
מניחים את הלבבות בתבנית אופים בתנור 170 מעלות עד הזהבה.
מצננים….מכינים קרם ע"י הקצפה של כל החומרים עד קבלת קרם יציב.
מניחים לב על צלחת הגשה מזלפים מעל קרם.
מניחים מעל עוד לב ומעל מזלפים עוד פעם קרם.
ואחכ עוד לב ומזלפים רק במסגרת קרם.ואת הבפנים מקשטים בתותים ממתקים מה שבא לכם.
קראסוון שוקולד
פה השתמשתי בבצק שמרים מדופדף .
קורצים 3 לבבות באמצעות רינג/שבלונה
2 לבבות מורחים בממרח שאוהבים ומניחים כל לב אחד על השני.
את הלב השלישי שקרצנו שמים מעל.
מברישים בביצה אפשר לפזר סוכר גבישי לקישוט
אופים 180 מעלות עד הזהבה.
טעים טעים טעיםםםםםםם