יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • עוגת שוקולד פרווה
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
דף הבית » עוגיות מכונה
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
עוגיות מכונה

עוגיות מכונה

יונית צוקרמן נובמבר 22, 2020 41 תגובות

העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!!

אתם חייבים לנסות פעם אחת להתעלף ולהגיד נכון היא צודקת 🤣😂

אני לא גילתי את המתכון עד עכשיו כי הוא היה בתכנון להיכנס לספר שלי.

אבל הוא כנראה יכנס לספר הבא שלי 😍כמו עוד הרבה מתכונים שווים שאני הולכת להפתיע בספר השני.

בקיצור המתכון הזה זהה מאד למתכון של המעמול שלי

שהוא בצק בסיסי אצל אמא שלי.

כי היא מכינה ממנו כל מיני דברים וכל פעם מוסיפה משהו מחסירה משהו ויוצא לה הכי טעים בעולם

אגב ככה גם בבצק הבסיסי של הלחם משחקים עם הכמויות ויוצא משהו .

טוב חלאס פטפטת כי אתם חייבים להכין עוד היום.

אני מעולם לא עשיתי חצי כמות במתכון הזה כי הוא פשוט ממכר ומתחסל מהר ונכון יוצא מלא.

אבל תאמינו לי שזה לא שורד הרבה ימים.

וחוץ מזה הכי כייף להכין להכניס לקופסא ולתת לשכן טוב או סתם לחברים בעבודה

אז מתחילים ?

קילו קמח

2 מרגרינה סהכ 400 גרם (אפשר חלב אמא הכינה תמיד פרווה)

2 סוכר וניל

2 שקית אבקת אפיה

3/4 כוס שמן(כוס מידה 240 או כוס חד פעמי שתיה קרה)

כוס מיץ תפוזים (כוס מידה 240)

כוס וחצי סוכר (כוס מידה 240 מל במקור זה 2 כוסות )

כף גרידת תפוז(בקיץ כפית גרידת לימון )

כוס קוקוס

חצי כוס שומשום.

אופן ההכנה:

שמים את הכל בקערת המיקסר.את המרגרינה אני חותכת לקוביות.

ובעזרת וו גיטרה אני מערבבת הכל.

אפשר ידני ללוש אבל שימו את המרגרינה בחוץ כמה שעות שהיא תהיה רכה ויהיה לכם קל ללוש

אפשר גם חמאה אבל אמא שלי תמיד הכינה פרווה ואחרי האוכל בימי החורף להתחמם עם כוס תה ונענע ועוגיות בלי מגבלת הבשר/חלב שווה את זה.

לוקחים שקית זילוף עם צנתר כוכב מכניסים שליש מהכמות לשקית ומזלפים את העוגיות באורך 4-5 סמ

אופים את העוגיות כל פעם 2 מגשים תנור מחומם מראש ל170 מעלות מצב טורבו

אופים עד שמקבלים צבע זהוב שחום.

לא שורפים אבל צבע זהוב יש משמעות לטעם הצבע הזהוב שחום נותן טעם ומייבש את העוגיה

כאשר תיקחו ביס העוגיה תהיה קראנצ’ית מצד אחד ונמסה בתוך חלל הפה.

מדגישה לא לשרוף חום זהוב יפה.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2020/11/VID-20201122-WA0021.mp4

לא טועמים עוגיה חמה תנו לה להתקרר ואז תנו לבלוטות הטעם להגיד ואוווווו זה העוגיות המכונה ףהכי טעימות שאכלתם אי פעם !!!!!

הערות :

אם עושים במכונה ולא בשקית זילוף נא להוסיף 3/4 כוס קמח.כי המכונה הבצק לא צריך לעבור דרך צנתר ובכדי לקבל צורה הוא צריך להיות קשה יותר

אם לא אוהבים קוקוס אפשר שקדים טחונים.

במקור אמא שלי שמה 2 כוסות סוכר לדעתי זה הגרסה הכי טעימה והכי מתוקה אם אין לכם בעיה עם סוכר לכו על 2 כוסות סוכר

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

41 תגובות

  1. דנה הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 3:02 pm

    היי יונית מהממת
    יודעת שהמקור הוא מרגרינה
    ככה גם אצלי… ורוצה לשאול אם ניסית פעם או אפשרי להחליף במזולה או נטורינה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 4:56 pm

      מזולה משתמשת

  2. דקל הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 3:06 pm

    היי יונית
    אם אני רוצה לשים חמאה במקום מרגרינה כמה צריך לשים ? ואם חלב במקום מרגרינה כמה כוסות חלב?
    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 4:56 pm

      היי דקל
      400 גרם חמאה
      וכוס חלב אבל לא הייתי ממליצה על כוס חלב כי יש חשיבות לטעם התפוזים בבצק.
      הכנתי חלבי אבל עם תפוזים

  3. מירב הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 3:24 pm

    2 חבילות מרגרינה ועוד 3/4 כוס שמן???
    אין גירסה קצת פחות משמינה?

    ממש בא לי להכין אבל זה המוןןן שומן

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 4:55 pm

      זה שווה כל ביס זה נמס בפה וקראנצ’י כאחד
      מדהים מדהים לא יקרה כלום חיים פעם אחת

      • חן הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 9:37 pm

        מהממת
        מסכימה עם כל מילה שלך 3>

    • אביבה הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 6:54 pm

      ערב טוב יונית המלכה, האם יכולה לשים 2 נטורינה? אם מרגרינה על איזו מרגרינה את ממליצה?
      תטדה רבה 🙏⁦❤️⁩

  4. עומר הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 3:34 pm

    זכרונות מבית סבתא:)
    מה אפשר לשים במקום מרגרינה?? אם חמאה או חלב, כמה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 4:54 pm

      חמאה או שמן על כל מרגרינה מאתיים גרם חמאה או כוס שמן.
      אם עושה רק שמן אז 3 כוסות.
      אני ממליצה מרגרינה או חמאה ושילוב של שמן

    • חדווה כנן הגב אוקטובר 18, 2021 בשעה 5:39 pm

      היי יונית יקרהה
      למכונה את מתכוונת להוסיף עוד 3/4 בנוסף לקילו קמח

  5. אביה דריי הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 7:19 pm

    היי יונית המהממת והאלופה,
    עם נטורינה לא עובד…??

    • חן הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 9:39 pm

      מנסיון, עובד מצוייין עם נטורינה
      (ולדעתי אפילו טוב יותר ממרגרינה!)

  6. אביבה הגב נובמבר 23, 2020 בשעה 1:20 pm

    ערב טוב יונית המלכה, האם יכולה לשים 2 נטורינה? אם מרגרינה על איזו מרגרינה את ממליצה?
    תודה רבה 🙏⁦❤️⁩

  7. לימור הגב נובמבר 25, 2020 בשעה 4:26 pm

    אני רוצה להכין את העוגיות במכונה
    בנוסף לקילו קמח להוסיף עוד 3/4 כוס קמח?

  8. טליה הגב דצמבר 1, 2020 בשעה 2:16 pm

    אין לי אופציית טורבו (חיה בארה״ב) אז לאפות ברגיל על 180?

    • יעל הגב דצמבר 5, 2020 בשעה 7:48 am

      עם אותה דילמה.
      ואיך את מודדת ״שקית״ אבקת אפייה ומה במקום סוכר וניל? תמצית וניל? כי לא ממש נפוץ פה בארהב סוכר וניל (לפחות לא נתקלתי בזה בסביבה שלי

  9. לימור הגב דצמבר 6, 2020 בשעה 8:04 pm

    כל מתכון שלך בול יונית!! עוגיות מעלפות אי אפשר להפסיק לטרוף שהשם יברך אותך אלופה ❤️

  10. אורלי הגב דצמבר 14, 2020 בשעה 8:46 am

    את משתמשת בתנור כוכב איזה גודל צריך מה מספר התנור יש כל כך הרבה ממבחר
    תודה

  11. אורלי הגב דצמבר 14, 2020 בשעה 8:47 am

    התכוונתי לצנטר תודה

  12. ליטל הגב דצמבר 29, 2020 בשעה 10:20 am

    יש אפשרות להשתמש בשבלונות בצורת עוגיות מכונה? אם כן, עלי להוסיף משהו? כמה?

  13. מלי הגב ינואר 18, 2021 בשעה 3:13 pm

    הן יצאו לי מושלמות, אבל כפי שכתבת, אוסיף בפעם הבאה סוכר. אבל אין על הפריכות והטעם שלהן. אליפות

  14. מזי הגב ינואר 19, 2021 בשעה 4:58 pm

    אם רוצים לעשות חצי כמות איך אני עושה את זה שיצא לי אותו דבר וטוב ?

    • סימי הגב ספטמבר 12, 2021 בשעה 7:30 pm

      היי יונית
      באיזו מהירות במיקסר את לשה את הבצק ?
      אני תמיד מסתבכת עם המהירויות.
      תודה

  15. שירלי הגב ינואר 31, 2021 בשעה 6:14 pm

    אמל’ה ואבל’ה העוגיות האלו.
    תזהירי, תתריעי, תגידי מראש…
    אסור להכין אותן. אסור!!!
    הן ממכרות, הן נחטפות בלי להשים לב.
    שבוע אחרי שבוע הכנתי , כל פעם 1 ק”ג!
    נעלם אחרי3-4ימים.
    לקחתי קצת להורים )חייבים עם התה בשישי(.
    לקחתי קצת לעבודה-תוך שעה לא נשאר.
    מה יהיה?
    עוגיות מעולות, פריכות, טעימות.
    אל תכינו, יגמר מהר ויצפו שתכינו שוב😘

  16. רונית סגמן הגב פברואר 5, 2021 בשעה 1:55 am

    עשיתי את העוגיות ויצאו מאוד טעמים. אבל הבצק היה נורא קשה, לא יכלתי להזליף אותו.
    מה עשיתי לא נכון?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 10, 2021 בשעה 4:42 am

      איזה כוס השתמשת ?סביר להניח חד פעמי קרה שזה 160 במקום 240

  17. חנה ארמל הגב אפריל 20, 2021 בשעה 8:58 pm

    יונית שלום

    בכל העוגיות שכתוב כוס מיץ תפוזים שמתי סחוט טרי או קנוי סחוט ולאחר האפיה אין זכר לטעם המיץ תפוזים ואפילו בטעם לא מורגש אז אפשר להשתמש גם במים ?
    תודה בעד,תשובתך !!

  18. חנה ארמל הגב אפריל 20, 2021 בשעה 9:26 pm

    יונית יקרה !

    קניתי את הספר שלך

    הספר אגדה !!

    מתי הספר הבא ?

  19. נחמה הגב ספטמבר 12, 2021 בשעה 3:45 pm

    יצא לי בצק יחסית קשה אי אפשר לזלף מה אפשר חהוסיך שיהיה יותר נוזלי?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 14, 2021 בשעה 8:19 pm

      לדעתי השתמשת בכוס שלא תואמת את המתכון
      כי לפי התיאור שלך חסר לך נוזלים
      לכן אני מניחה שהשתמשת בחד פעמי שתיה קרה שזה 160 מל
      ואילו כוס מידה זה 240 מל

  20. ליאת הגב ספטמבר 20, 2021 בשעה 12:28 pm

    מה היחס בין מרגרינה ושמן אם אני מחליפה את המרגרינה בשמן.
    אפשר שמן זית?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 25, 2021 בשעה 3:53 am

      מרגרינה זה 200 גרם שווה לכוס מידה של שמן
      שמן זית באפיה נהדר אפשר

  21. ליאת הגב ספטמבר 20, 2021 בשעה 12:29 pm

    אפשר שמן זית?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 25, 2021 בשעה 3:52 am

      בוודאי

  22. אסתר אלון הגב אוקטובר 4, 2021 בשעה 6:34 am

    מתכון מעולה אני נטורינה.תודה

  23. Lאליזבט הגב אוקטובר 14, 2021 בשעה 7:26 am

    הכנתי העוגיות עם חצי כוס סוכר…יצא טעים להפליא !!!

  24. חדווה כנן הגב אוקטובר 18, 2021 בשעה 5:41 pm

    היי יונית יקרהה
    למכונה את מתכוונת להוסיף עוד 3/4 בנוסף לקילו קמח

  25. שלומי הגב דצמבר 21, 2021 בשעה 9:17 pm

    היי רוצה להחליף את המרגרינה בחמאה כמה חמאה צריך לשים ?

  26. לאה הגב ינואר 7, 2022 בשעה 10:06 pm

    אשה מדהימה תודה על הסבר ומתכון מנצח💞💞

  27. שושי הגב יוני 14, 2022 בשעה 3:19 am

    הי, אם מכינים עם מיקסר ולא לשים ביד החמאה/מרגרינה צריכה להיות קרה?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת שוקולד פרווה עוגת שוקולד פרווה העוגה הזו היא למעשה הגרסה המעודכנת למתכון של עוגת שוקול...
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • צ'יפס מתנפח אבונפחא צ’יפס מתנפח אבונפחא בשנות העשרים שלי הייתי נוסעת עם חברות לשוק בצלאל למצוא...
  • סלט ביצים הכי טעים שיש סלט ביצים הכי טעים שיש אם תקשיבו ליונית (בעצם תקראו ותפנימו )אז המתכון של היום...
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
מתכונים חדשים

עוגת שוקולד פרווה

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס