אני לא יודעת מה איתכם ???אבל אני מאוהבת בדבר הזה שנקרא פטריה !על כל הסוגים כולל תרפש שזה כמהין.
תנו לי מחבת לוהט כמה סוגי פטריות ויש לי ארוחת ערב מהסרטים! ואין לי בעיה גם לא לחלוק עם אף אחד ???.אל תתחסדו….אעעעעע…..בטוח יש בקהל כמה כמוני שמסכימים לא לחלוק????
אבל מה,מתכון אני אשמח לחלוק איתכם חחחחח
אז קדימה להצטייד ועשר דק זה שלכם ! פנקו את עצמכם או את האוהבים ♡♡♡♡
חומרים :
מגש פטריות פורטבלו
סלסלאה פטריות רגילה
חבילה נבטים.
שום
טריאקי
שמן שומשום
מלח פלפל סוכר.
בוטנים גרוסים
אופן ההכנה :
קלי קלות ! קדימה לחתוך את הפטריות לרבעים אפשר לפרוסות איך שבא לכם!
במחבת עמוקה לשים 2-3 כפות שמן.את הפטריות החתוכות אנחנו מכניסים רק כאשר השמן חם חם.
למה ???אחרת הם יהיו מושיות ויגירו נוזלים בסוף ולא בתהליך. חשוב מאד פטריות שמים בשמן חם !!
ברגע שהפטריות מתחילות לשנות צבע נוסיף 4 שיני שום שקצצנו. וחצי חבילה נבטים.
כאשר הפטריות מתחילות להתכווץ ועם צבע אחר זה הזמן שלנו להוסיף חצי כוס טריאקי .רבע כפית מלח ממש קצת לא הרבה ! רבע כפית פלפל שחור גרוס.שליש כפית סוכר .לא חייב סוכר אני אוהבת.יוצא טעים גם בלי.וכפית שמן שומשום. להקפיץ הכל דקה.להוסיף את החצי של הנבטים.אני אסביר למה לא הכל בהתחלה נבטים מוסיפים טעם נוסף כשהם חיים ולא מבושלים.
נקפיץ עוד דקה עם הנבטים.נסגור את האש.נפזר בוטנים ונגיש!
טעים טעים טעים טעים !
רק תעשו לי טובה תשקיעו בטריאקי איכותי ????
נשיקות ובהצלחה ?????
תודה יונית 🙂
יש טריאקי מסויים שאת ממליצה?
מה זה טריאקי איכותי?
של איזן חברה? ואם אפשר פשוט להסביר איזה מרכיבים שחשוב שהטריאקי יכיל
תןדה
יש המון טריקאי זול שמכיל המון סוכר וצבע מאכל.אני אישית אוהבת של מאסטר שף.