מי שמכיר אותי אני לא חסידה של סלטים !
כי אני אוהבת פחממות ,אוכל מבושל,אוכל של סבתות
אבל כן תמיד יש אבל חחחחח
אם אני אוכלת סלט הוא צריך להיות סופר טעים !!!
ואם הוא נכנס למחברת מתכונים שלי זה סימן שאהבתי מאד את הסלט שהעזתי לבקש מתכון !!!!
כן כן כזו אני.
אם אני אוהבת משהו אני לא מתביישת אני מיד מבקשת מתכון.
אתם מקבלים מוכן את כל הסלקציה שלי חחחחח
בקיצור סלט טעים בזכות הקולרבי האפוי והעגבניות.
חובה להשתמש בשמן שאפינו את הקולברי והעגבניות
והטעם תעלפתתתתתתתתתתתת
בספר חיים נחמן ביאליק!!!
בקיצור תכינו ואז נדבר ?
חומרים;
10 עגבניות תמר חתוכות לרבעים או שרי תמר לחצי
1 קולרבי גדול קלוף וחתוך לקוביות
2/3 כוס (160 מ"ל) שמן זית
1 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
250 גרם מיקס עלי רוקט
300 גרם מיקס עגבניות שרי צבעוניות חצויות
1/4 כוס עלי בזיליקום
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
חצי גביע בולגרית פיראוס 16% או 24% שומן מפוררת
פלח (50 גרם) גבינה בסגנון מנצ'גו COLLECTION מקולפת בקולפן או מגוררת גס
מלח פלפל
הוראות הכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות בתוכנית גריל.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.שמים בקערה חצי כוס שמן זית כפית מלח גס רבע כפית פלפל גרוס ואת עגבניות התמר והקולרבי, מערבבים הכל היטב ומניחים בתבנית התנור.
אופים 10 דקות או עד שהם מזהיבים. מוציאים ומניחים לצינון.מזכירה לא זורקים את השמן והנוזלים שבתבנית
ההרכבה: שמים בקערה את עלי הרוקט, עגבניות השרי, עלי הבזיליקום, העגבניות והקולרבי הצלויים.
יוצקים מעל את יתרת שמן הזית ואת חומץ הבלסמי ומוסיפים את הנוזלים שנקוו בתבנית הצלייה. מתבלים במלח ובפלפל, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית וגבינת המנצ'גו. מגישים
טיפ: התאמה לגרסה טבעונית – ניתן להחליף את הבולגרית והמנצ'גו ב-1 פלח בסגנון גאודה תנובה Alternative, מגורר בעזרת קולפן
פרסום בשיתוף תנובה