טוב הסלט הזה הולך לגנוב לכם את הצגה והבונוס זה שהוא בלי עבודה !
המאמץ הכי קשה שלכם זה להכניס את מרכיבי הרוטב לתוך קופסא עם מכסה ולשקשק
אם שואלים אתכם מה אתם מביאים ?
תגידו סלט שמח !
למה שמח ?
כי היא טעים והוא משמח את מי שאוכל אותו משמח את מי שמכין אותו כי זה אפס מאמץ את העבודה הקשה עושה נטרוזה שמביאה לקטים מושלמים חתוכים שטופים וטריים על מה שנשאר לכם לשים בקערה לשקשק רוטב ובייייייייי
אההה וגם לקבל מחמאות כי הסוד זה הרוטב המושלם
גילוי נאות :הפוסט פורסם בשיתוף עם נטרוזה
טגב הסלט הולך גם עם כל ארוחה שתבחרו ערב צהרים חלבית /בשרית
אז שנתחיל ?!
חומרים :
שקית מיקס עלי בייבי נטורזה
שקית גזר חתוך דק נטורזה
תפוא אחד חתוך לפרוסות
שזיף אחד חתוך לפרוסות
כוס פיצוחים מסוכרים או כוס פקאן טבעי
רוטב :
שליש כוס חומץ
שליש כוס שמן זית
3 כפות סוכר חום
כף חרדל דיזון הגרגירים
כף סילאן
אופן ההכנה:
את הרוטב אני אוהבת להכין כמה שעות קודם כי אז הסוכר מתמוסס סופית וכל הטעמים של הרוטב בשיקשוק מתחברים
שמים כל המרכיבים בקופסא עם מכסה או צנצנת עם מכסה מערבבים טוב טוב שהמכסה סגור.ומניחים במקרר עד ההגשה.
הכנת הסלט:
הלקטים של נטורזה מגיעים שטופים ונקיים כל מה שצריך זה לשפוך לתוך קערה
להוסיף את פרוסות הפירות הפקאן או הפיצוחים מסוכרים וחמוציות .לעטוף את הקערה בניילון נצמד
את הרוטב אני ממליצה לשפוך בסמוך לארוחה
קל קל קל וסופר טעים
בהצלחה
חג שמח !
0
שתהיה שנה מתוקה
אבל אפשר פחות סוכר
שלום יונית
איזה סוג של חומץ הכי מתאים כאן?