קציצות אבוחצירה - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » קציצות אבוחצירה
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
קציצות אבוחצירה

קציצות אבוחצירה

יונית צוקרמן ינואר 25, 2017 197 תגובות

המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים, אבל דורש אהבה, כי בלי אהבה אין טעם מיוחד לקציצות 🙂

לחץ כאן להדפסה

 

קציצות אבוחצירה

את המתכון של הקציצות של היום, אתם הולכים  לגזור, לשמור, והכי חשוב לעשות !

ואחרי שתעשו, תזכרו שאת המתכון הזה אתם תעשו לפחות, לפחות פעם בחודש, אם לא יותר  🙂

ואם בפעם הראשונה לא מתחסל לכם כל הסיר תוך שעות ספורות, אל תקראו לי שושנה, תקראו לי יונית חחח

בקיצור טעים טעים טעים ועוד הפעם טעים .

קציצות אבוחצירה

המתכון הזה מעל 30 שנה ,הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים, אבל דורש אהבה , כי בלי אהבה אין טעם מיוחד לקציצות 🙂

את המתכון הזה קיבלתי מרוני, אמא שלו קיבלה את המתכון ממשפחת אבוחצירה. ומאז הקציצות האלה נקראות אצלהם ואצלי הקציצות של אבוחצירה.

הם די דומות לקציצות המיתולוגיות של סבתא סולטנה [לא מה מה שיש בבלוג ] אך שונות בטעם ,כי לסבתא שלי יש טכניקות אחרות.

ואם היא תסכים אולי אפרסם עוד מתכון שלה , אני עובדת על זה :-))))

אז בינתיים, בואו נלמד את הקציצות המדהימות האלה.

שכל פעם שאני מסתובבת מישהו אחרי מפלח לי מהסיר קציצה, ואני לא מבינה איך הן מתחסלות כזה מהר 🙂

ואם זה יקרה לכם, תזכרו שזה קורה במשפחות הכי טובות !

קציצות אבוחצירה

טוב חלאס פטפטת, בואו נתחיל !

חומרים לקציצה :

חצי קילו בשר טחון איכותי !

בצל גדול

תפוח אדמה

2 פרוסות לחם.

חצי צרור יפה של פטרוזיליה

מלח, פלפל שחור

חצי כוס אורז לא מבושל

ציפוי :

ביצה, סולת

רוטב : מים פפריקה מרק עוף מלח פלפל.

אופן ההכנה :

קלי קלות!

לי רוני סיפר, שפעם לפני 30 שנה,  היו קונים נתח בשר [מס 2 ] וטוחנים הכל ביחד במכונת הבשר, למעט האורז.

למה שאלתי ?!

וזו התשובה גם למי שקרא את רשימת החומרים וראה שרשמתי חצי כוס אורז לא מבושל.  האורז בזמן הבישול בתוך הרוטב, מתנפח וגורם קציצה להיות אוורירית.

זה עובד על אותו עיקרון של קציצות החמין, למי שמכיר 🙂

לכן  חשוב להוסיף את האורז בסוף.

אני לא טחנתי הכל ביחד, קניתי בשר טחון  מנתח איכותי[לא חובה] שמתי בקערה הוספתי לו בצל קצוץ קטן קטן. תפו"א מגורד [בחלק הקטן של המגרדת ]

הוספתי 2 פרוסות לחם [שהרטבתי וסחטתי טוב טוב ] פטרוזיליה קצוצה,חצי כוס אורז  לא מבושל,  כפית שטוחה מלח , שליש כפית פלפל שחור

קציצות אבוחצירה

והתחלתי לערבב . אין צורך להוסיף ביצה ! זה לא טעות.

קציצות אבוחצירה

מהעיסה קרצתי  קציצות  אבל לא בקוטר גדול כי לא לשכוח הם מתנפחות בבישול. אז שימו לב, בבקשה. מה גם אפשר לראות בתמונה .

טבלתי בביצה מקושקשת, ובקערה של סולת. וטיגנתי במחבת עם שמן .[לשים שמן עד חצי גובה המחבת ].

קציצות אבוחצירה

טיגנתי עד הזהבה ראשונה , זה חצי בישול אני מזכירה, כי אנחנו  מכניסים אותם לרוטב, כי האורז לא התבשל.

לכן אתם יכולים לקחת ביס ולטעום אבל אם תפגשו בפה באורז לא מבושל, אל תגידו שלא אמרתי חחחח

אחרי שטיגנתי את כל הקציצות.

קציצות אבוחצירה

אני עושה רוטב, מאד קל מאד בסיסי, מאד פשוט,אבל הטעם שלו נספח בקציצה וזה הסוד לרכות, לנימוחות, לטעם גן עדן !

אני לוקחת סיר סוטאז  שמה שמין שמכסה את תחתית הסיר, כף אבקת מרק עוף כף פפריקה אדומה, רבע כפית פלפל שחור ואני פותחת את התבלינים

מה זה אומר? שאני מערבבת ומאחדת את התבלינים עם השמן. ורק אח"כ אני מוסיפה 2 וחצי כוסות מים רותחים. מערבבת טוב טוב.

טועמת  ומוסיפה מלח לפי הטעם .חשוב מאד לבדוק שהמים הם בגובה חצי הסיר.אם חסר, תוסיפו.

מניחים את הקציצות .ומבשלים על אש קטנה , עם מכסה סגור, וכל פעם מלטפים את הקציצות באהבה.

מה זה אומר באהבה  <3   ?   פותחים את הסיר ועם הכף מלטפים אותם מלמעלה עם רוטב מהסיר.

אחרי 40 דק על אש קטנה, זה מוכן.

חשוב מאד שלא יהיה יותר מידי נוזלים, אני לא רוצה שהקציצות ישחו במרק של קציצות. אבל לשים לב שיש מספיק.

מאחר והקציצות סופחות רוטב וככה למעשה הן מתנפחות.וזה הסוד לאוורירות המיוחדת שלא תפגשו באף קציצה שאכלתם עד היום.

בהצלחה }{

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לעידכונים לחצו כאן 

ואם בא לכם להכיר אותי ולראות עוד דברים טעימים ומעוררי תאבון, מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם  YONITֹ_Z

רק אל תגידו שלא הזהרתי אותכם מראש :-)))))

קציצות אבוחצירה

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

197 תגובות

  1. ריקי הגב ינואר 24, 2017 בשעה 5:47 pm

    האם אפשר להשתמש בקוסקוס להכנה מהירה במקום סוחלת

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:34 pm

      לא ממליצה כי זה עבה מידי נסי קמח במקום או קמח תירס או רק ביצה

    • יהודית הגב ספטמבר 7, 2020 בשעה 3:17 pm

      אני מעוניינת

  2. ענת הגב ינואר 26, 2017 בשעה 9:22 am

    ניראה מעולה 🙂 כתוב ברור ומפורט.

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:35 pm

      תודה רבה }{ שבוע טוב

      • מירב הגב ספטמבר 29, 2020 בשעה 4:29 am

        איזה תיבול שמים בקציצות עצמם? אם שכחתי אורז נורא?

    • .יפה הגב נובמבר 4, 2020 בשעה 1:38 pm

      לא כתוב לכמה מנות המתכון

    • רחל הגב יוני 12, 2021 בשעה 9:48 am

      הכנתי את הקציצות ,יצא טעים מאוד ,את אלופה

  3. בת שבע הגב ינואר 26, 2017 בשעה 8:24 pm

    נראה מעולה!.ייתכן שאפשרי להכניס גם לחמין!?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:35 pm

      יו נתת לי רעיון להעלות מתכון לקציצה לחמין, אפשר אבל בלי ציפוי של הביצה והסולת

      • אביגיל הגב מרץ 16, 2018 בשעה 9:57 am

        וואו קציצות אליפות! תודה על המתכון

        לגבי החמין- הכנסתי כבר מספר פעמים את הקיצוץ לחמין עם הסולת והביצה ויוצא מהמם אני קוצרת מחמאות בלי סוף

  4. ששת הגב ינואר 27, 2017 בשעה 7:00 am

    אליפות העולם זו את!

    • דורית הגב מאי 22, 2024 בשעה 2:51 am

      מנסה להתאים את המתכון לצליאקים. אז מתכננת במקום הסולת קמח תירס, אבל מה במקום 2 פרוסות הלחם?

  5. אורית הגב ינואר 27, 2017 בשעה 11:35 am

    האם אפשר במקום סולת – פרורי לחם ללא גלוטן ?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 7:54 am

      בוודאי אפשר גם רק ביצה.
      אפשר גם קמח תירס
      או כל קמח ללא גלוטן
      בהצלחה ♡

  6. אורית הגב ינואר 27, 2017 בשעה 11:41 am

    האם אפשר להשתמש בפרורי לחם ללא גלוטן במקום הסולת ?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:36 pm

      עניתי לך תגובה למעלה

  7. ליאת הגב ינואר 30, 2017 בשעה 11:27 am

    הסברת מעולה….. כל הכבוד
    אני מבשלת רק לי אז מוסיפה מעט ג'י ג'ר מגורד ופלפל חריף ברוטב.

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 30, 2017 בשעה 1:13 pm

      רעיון מעולה…אנסה גם תודה

  8. צביה גלבוע הגב פברואר 1, 2017 בשעה 6:25 pm

    יונית היקרה אני סבתא ומבשלת לא מעט זמן ,רציתי להגיד לך שהקציצות שלך ? משהו הם טעימות וכמו שהגדרת , בול מדויק , כל הכבוד למשפ אבוחצירה על המתכון ולך שהעברת אותו ,באמת ומכל הלב תודה לך את קסם של אדם ? המשיכי לפנק אותנו בעוד מתכונים קלים טעימים צביה

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:32 am

      צביה היקרה המילים שלך משמחות אותי ומעודדות אותי בהמשך העשיה, תבורכי
      תודה והמשך יום מקסים }{

    • סיינה נעמן הגב ינואר 13, 2023 בשעה 9:23 am

      היי יונית
      שבת שלום
      הקציצות אליפות בדר״כ לא אוהבים קציצות אצלנו בבית ועכשיו מבקשים כל הזמן 🙂
      השאלה שלי מה אני עושה לא נכון שהרוטב ממש נספג ולא נשאר מבשלת על אש נמוכה 40 דקות ונראה שיש הרבה רוטב כל פעם שאני בודקת ואז כשאני מכבה אין
      היית ממליצה להכין עוד רוטב בנפרד ? יש פה דרישה לרוטב עם הקציצות
      תודה רבה

  9. לאה אבישר הגב פברואר 3, 2017 בשעה 7:40 pm

    יונית היקרה.
    מאז שהכנתי אותן כבר חזרתי על המתכון 5 או 6 פעמים ותמיד זה אליפות.
    קודם כל ההוראות שלך נהדרות , מפורטות ומסבירות גם את הדרך וגם את ההגיון שבו את מפרטת למה ככה ולא אחרת…שנית, המוצרין שבהם את משתמשת הם פשוטים, קיימים בכל בית מבשל ולא צריכים הערכויות מיוחדות.
    אז תמשיכי בדרכל המופלאה להכין דברים נהדרים ולשתף איתנו.
    תודה!

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:18 am

      היי לאה
      ראשית את מקסימה, תודה על המילים והרצון שאדע
      שנית אכן כך מטרתי
      תודה והמשך יום נפלא

  10. אלינור הגב פברואר 4, 2017 בשעה 9:27 am

    היי יונית. תודה רבה. באיזה נתח של בשר את ממליצה להשתמש לבשר טחון? מה מבחינתך נחשב נתח איכותי?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:17 am

      היי אלינור
      סבתא סולטנה עליה שלום השתמשה תמיד במס 2 צלעות.
      אני אוהבת גם שפוונדרה
      אבל הכי טוב מס 2

  11. שרי הגב פברואר 7, 2017 בשעה 8:40 am

    היי יונית,
    תענוג להיות באתר שלך!
    תודה על ההשקעה והאהבה הענקית שיש לך לאוכל♡
    לשאלתי..האם ניתן לוותר על הטיגון? כמה שפחות שמן בשבילי זה ברכה;) ??

  12. שמעונה הגב פברואר 14, 2017 בשעה 8:48 pm

    היי יונית,
    הכנתי את הקציצות שלך פשוט מושלמות
    טעימות בטירוף המשיכי להעלות מתכונים כאלו מעולים שאפו לך???

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 15, 2017 בשעה 5:21 pm

      תודה רבה שמחה לקרוא שאהבת ונהנתם ♡♡♡♡

  13. שירלי הגב פברואר 15, 2017 בשעה 4:40 pm

    היי יונית , האם אפשר להשתמש באורז בסמטי ?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 15, 2017 בשעה 5:13 pm

      בהחלט ?

  14. לירון גבאי הגב פברואר 16, 2017 בשעה 6:06 pm

    אין צורך בכלל ברסק עגבניות? הרוטב זה המים והתבלינים אם הבנתי נכון?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 20, 2017 בשעה 3:06 am

      אפשר להוסיף.כל הרעיון זה שהתבלינים ברוטב יכנסו לקציצה ויעשירו אותה

  15. ענת פריינטה הגב פברואר 22, 2017 בשעה 5:26 pm

    יונית קציצות אליפות מכינה אותן כבר קרוב לשנה הדבקתי את כל החברות שלי והמשפחה שלי וכולם מכינים ומרוצים.
    תודה על מתכון נהדר

  16. שולמית הגב פברואר 23, 2017 בשעה 11:03 pm

    האם אפשר להכין את הקציצות מבשר מבושל ולאחר מכן נטחן ?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:08 am

      ממש לא.
      קציצות עושים בדרך כלל מבשר חי !

  17. יהודית הגב פברואר 26, 2017 בשעה 1:50 pm

    שלום יונית,
    קראתי את המתכון לקציצות והוא נראה מדהים.
    איזה תחליף תוכלי להציע במקום אורז?
    תודה

  18. מזי הגב מרץ 7, 2017 בשעה 7:16 am

    היי יונית הקציצות מדהימות וכווווולם מתלהבים. אם אפשר גם את המתכון של המרק ששמת על הקוסקוס הוא ניראה ממש טוב

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:55 am

      יש בבלוג כמה מתכונים למרקים לקוסקוס

  19. עליתה הגב מרץ 8, 2017 בשעה 11:23 am

    אפשר לשים פירורי לחם במקום פרוסות לחם?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:52 am

      כן אבל זה לפחות 3/4 כוס

  20. טניה הגב מרץ 16, 2017 בשעה 11:37 am

    היי יונית, יש אפשרות לוותר על אבקת המרק?

  21. הדר הגב מרץ 18, 2017 בשעה 7:37 pm

    חייב לטגן?
    בדיאטוש?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:46 am

      לא חייב אפשר בתנור

  22. יהודית הגב מרץ 26, 2017 בשעה 11:30 am

    שלום, האם תוכלי להציע מרכיב אחר לקציצות אבוחצירה במקום האורז?
    תודה

    • מיטל הגב אוקטובר 2, 2022 בשעה 11:39 am

      היי יונית
      המתכון נראה מעולה, שאלה – אם אני רוצה להכין לערב סוכות שיוצא ראשון בערב, אפשר כמה ימים קודם להכין עד הטיגון כולל ולהקפיא?
      ואז רק להכין רוטב ולהכניס אותן? לחסוך במה שניתן אני מארחת…

  23. חוה הגב אפריל 5, 2017 בשעה 10:21 am

    שלום יונית.

    האם ניתן בפסח להשתמש בתור ציפוי בקמח מצה במקום הסולת?

  24. אמירה הגב אפריל 7, 2017 בשעה 11:53 am

    המשפחה שלי אומרת שאלה הקציצות הכי טובות שאכלו מעולם. תודה לך

  25. סיגי הגב אפריל 8, 2017 בשעה 10:09 am

    אפשר לקבל את המתכון של קציצות אבוחצירה ועוף כשירות לפסח?

  26. מיכל פנקס הגב אפריל 23, 2017 בשעה 1:03 pm

    הקציצות טעימות ברמות על!!!!! וכפי שהזהרת, נחטפו מהסיר וניגמרו די מהר…הבעייה שהתפרקו קצת והתחברו זו לזו בסיר. מה עושים כדי למנוע את זה?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 7:00 pm

      אין יוצר מאושרת ממני אחרי תגובה כזו…..תודה

  27. שלומי הגב אפריל 29, 2017 בשעה 8:24 am

    נראה – סוף !
    כתוב בצורה חביבה ומעוררת עשיה.
    קציצות אבוחצירה, גירית אותי.
    הולך להכין…
    תודה 🙂

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 6:55 pm

      נהדר מחכה לשמוע איך יצא?

  28. ענבל הגב מאי 5, 2017 בשעה 9:20 am

    האם אפשר במקום פרסת לחם להשתמש בפירורי לחם לבלילה?

    • שני הגב פברואר 15, 2021 בשעה 5:32 pm

      מה אפשר המקום תפוח אדמה?

    • נאפולי הגב מאי 13, 2023 בשעה 4:22 pm

      אני גם רוצה לדעת אם אפשר בלי אבקת מרק

  29. מירב הגב מאי 12, 2017 בשעה 8:46 am

    הי יוצאות מעולה כל פעם מחדש
    !!!
    האם ניתן לשמור בהקפאה לאחר ההכנה?

  30. לילי שרון הגב מאי 14, 2017 בשעה 9:45 pm

    קציצות מעולות ממש ממש טעים כל הבוד לך יונית

  31. יובל הגב מאי 25, 2017 בשעה 4:52 pm

    שלום יונית,
    האן ניתן לערבב בשר טחון ועוף טחון ביחס של חצי חצי?

  32. רינה הגב מאי 26, 2017 בשעה 1:43 pm

    יוצא טעיםםם ונפלא כל פעם מחדש, תודה!

  33. יעל הגב יוני 3, 2017 בשעה 4:18 pm

    שלום,
    ראיתי את תגובתך לגבי תחליף ללא גלוטן לסולת (קמח תירס), אך במה להחליף את 2 פרוסות הלחם? אולי בלחם ללא גלוטן?

  34. נתלי הגב יוני 14, 2017 בשעה 4:56 am

    היי יונית יקרה, המתכון נראה מעולה ואכין בעזרת השם לשבת. האם יש לך מתכון למרק ירקות לקוסקוס?
    נ.ב. הכנתי אמש את קציצות העדשים שלך והן חוסלו ברגע!! תודה רבה

  35. נתן הגב יוני 26, 2017 בשעה 7:11 pm

    טרפנו כמעט את כל הסיר בארוחה אחת יצא חלומי !!!!תודה על המתכון !

  36. שרה אנגל הגב יולי 3, 2017 בשעה 2:52 am

    הי יונית,
    אני תמיד שמחה ללמוד מתכונים חדשים שאני עדיין לא מכירה או לחזור למתכונים שנשכחו ממני. המתכון הזה שנתת כאן הוא מקסים. רק מפריע לי דבר אחד וזה אבקת מרק. לא משתמשת בכימיקאלים האלה בשום אופן וצורה כי זה מלא סוכר וגלוטן ועוד כימיקאלים אחרים ומשבש את הטעם של האוכל, לכן, נראה לי שאם משתמשים במרק טיבעי משהוכן מעוף או אפילו רק במים עם תוספת ירקות שונים והתבלינים שהצעת כאן, ומבשלים את זה ואז מוסיפים את הקציצות ואם נישאר קצת בשר אפשר להכין ממנו קציצות קטנות ולהוסיף אותו בלי הביצה וקמח התירס או הסולת ובלי לטגן קודם אז מקבלים רוטב הרבה יותר טעים לקציצות האלה ובטח שיותר טיבעי ובריא.
    סתם מחשבה בקול רם.

  37. חן הגב יולי 5, 2017 בשעה 10:42 pm

    היי יונית תודה על המתכון אכין אותו בשישי נראה נהדר כמו שאר המתכונים שלך!! האם אפשר להכין את הקציצות מבלי לטגן אותן לפני הבישול?
    תודה

  38. שריתה הגב אוגוסט 6, 2017 בשעה 9:03 am

    שלום יונית,
    אכן קציצות מאוד טעימות 🙂
    שאלה… במידה והכנתי כמות גדולה של קציצות, האם ניתן להקפיא אותן לאחר הטיגון ולבשל ברוטב במועד מאוחר יותר?
    כמובן להכניס הקציצות שהן קפואות לרוטב החם וכך לבשלן.

  39. אורית הגב אוגוסט 7, 2017 בשעה 6:43 am

    היי יונית

    הכנתי את הקציצות הנ"ל והם פשוט מעדן טעים ברמות

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 1:29 pm

      איזה כייף לקרוא….תהני♤

  40. אורית הגב אוגוסט 7, 2017 בשעה 7:53 am

    היי יונית

    הכנתי את הקציצות הנ"ל והם פשוט מעדן טעיםםםםם.

  41. רוי הגב אוגוסט 8, 2017 בשעה 3:09 pm

    היי יונית..
    הכנתי (ואני בכלל צמחונית).
    החלפתי את האורז בבורגול עבה..
    בינתיים הסיר על האש.. מחכה כבר לתגובות של המשפחה.
    נראה ומרגיש מבטיח..מקווה שלא הרסתי עם הבורגול..

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 1:28 pm

      מחכה להמשך…

  42. מירי הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 8:22 pm

    האם אפשר לוותר על הטיגון?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:33 am

      אפשר .אבל זה טעם אחר.

  43. הודיה הגב ספטמבר 27, 2017 בשעה 5:02 pm

    הי יונית,אפשר להכין את התערובת ,לשים במקרר ולטגן למחרת?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:48 am

      בטח

  44. אירה הגב ספטמבר 28, 2017 בשעה 5:37 pm

    ואי מדהיםםםםםםםםם! איזה מתכונים כיפים קלים וטעימים יש לך!! עשיתי את הקציצות ציק צ’אק ואו טעים כל כך! תודה אין עליך❤️

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:46 am

      תודה רבה שחזרת ופירגנת….מעריכה♡

  45. רות ערבה הגב אוקטובר 1, 2017 בשעה 2:52 am

    יונית יקרה וחביבה,
    יופי של מתכון עם תוספת האורז,
    שעושה פלאים.
    כותבת ומפרטת בבהירות.
    הצילומים נהדרים.
    המשיכי לשתף עם מתכונים
    מופלאים.
    כל הכבוד♡
    רות ערבה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:45 am

      יופי של תגובה שמעלה בי חיוך ענק♡

  46. סמדר הגב אוקטובר 2, 2017 בשעה 10:53 am

    הי, קציצות מעולות! אפשר להחליף את התפוא בבטטה כדי שיישמרו היטב בהקפאה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:43 am

      אפשר להחליף אבל אין קשר להקפאה אם זה בטטה או תפוא

  47. מאיה הגב אוקטובר 8, 2017 בשעה 7:30 pm

    היי יונית, המתכון נראה סופר מגרה!
    יש אפשרות לוותר על האבקת מרק?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:57 am

      בוודאי פשוט תמליחי יותר

  48. איילת הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 8:13 am

    המתכונים שלך משגעים. אני עוקבת אחרייך כמה זמן מה ואני מתבאסת שאני בעבודה ולא בבית מבשלת!
    אבל סימנתי לי כמה מתכונים שאני מוכרחה לנסות. קוסקוס ומפרום אני מגיעה בקרוב!

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 10:33 am

      עד לפני כמה חודשים הייתי שכירה והרגשתי ככה במיוחד בחורף שירד וגשם ואני רציתי לעזוב את המשרד ולבשל תבשילים חורפיים.אז אם זה עוזר לך מבינה לליבך ♡

  49. מירב הגב אוקטובר 19, 2017 בשעה 2:29 pm

    איזה מתכון משובח! שישי ראשון שהבת שלי חוזרת מהצבא ומה היא מבקשת? קציצות אבו חצירה! וכמובן היא תקבל?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 5:02 am

      חחחח תנסי את של סבתא סולטנה טעיםםםםםםםםם גם

  50. עירית הגב אוקטובר 27, 2017 בשעה 2:04 pm

    את אלופה הכנתי היום את הקציצות ולא התאפקתי הייתי חייבת לראות ולטעום על מה הרעש מה אגיד קציצה לא מהעולם הזה והכל תודות לך

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 4:55 am

      שמחה לקרוא♡תודה

  51. ליליה הגב נובמבר 3, 2017 בשעה 6:58 pm

    היי!!
    את המתכון הזה הכנתי פעם ראשונה לפני שנתיים, היה מדהיייים!!! עד כדי כך ששיתפתי בפייס עם ים המלצות… היום קפצה לי תזכורת של אותו פוסט… וכבר היום לא התאפקתי והסיר כבר ממלא את הבית בריח היסטרי!!!!!
    לפני שנתיים הקטנים שלי היו קטנים ולא כל כך אכלו אז אני ובעלי חיסלנו… היום… כבר לא יכולה לחכות לשים להם את הקציצות בצלחת ולראות איך יגיבו!!!
    תודה ????

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 5, 2017 בשעה 9:24 am

      בטוח חיסלו וביקשו עוד?

  52. תמי הגב נובמבר 5, 2017 בשעה 1:14 pm

    היי יונית
    האם אפשר לבשל את הקציצות בלי לטגן לפני ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 7, 2017 בשעה 2:26 am

      כן אבל אז זה יוצא מרקם אחר.הכל שונה!

  53. נטלי הגב נובמבר 6, 2017 בשעה 12:30 pm

    ואוו פשוט טעיםם!!
    וריח שאי אפשר לעמוד בו ?
    והכי כיף שהילדה לא הפסיקה לבקש עוד☺

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 7, 2017 בשעה 2:24 am

      זה הכי חשוב !!לבריאות ושמחה שכך….תודה♡

    • אלי הגב יוני 21, 2021 בשעה 6:19 am

      היי יונית מתכון מעולה, תודה רבה. טעים ופשוט להכנה. הכנתי כבר כמה פעמים והילדים מתים עליו וככה אפשר להגניב גם בשר וגם אורז באותה הזדמנות.
      לכל מי שלא מטגן אני הכנתי בתנור, ריססתי בשמן ואפיתי על חום גבוה משהו כמו 7- 8 דקות יצא מעולה ) הסולת נשארת לבנה(.

  54. כנרת הגב נובמבר 8, 2017 בשעה 8:00 am

    היי
    ניתן להכי את הקציצות ולאחר טיגון להכניס למקרר
    ולבשל יום למחרת?
    תודה מראש ?

  55. הדר הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 9:14 am

    שלום יונית
    האם אפשר להכין את הקציצות מחזה עוף טחון?

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 3:48 am

      כן

  56. אלינור הגב דצמבר 3, 2017 בשעה 8:53 am

    הכנתי בפעם הראשונה יצא מושלם!! המתכון קל ומפורט אין עלייך!!

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 3:40 am

      כייף לקרוא עוד יותר כייף לדעת שהצלחת….?

  57. מיכל הגב דצמבר 24, 2017 בשעה 12:44 pm

    היי יונית
    דבר ראשון אני חייבת להגיד שהאתר שלך מדהים! והקציצות האלה הן מעדן! הכנתי אותן כבר כמה פעמים וכל פעם מחדש מצליח.
    חבר שלי היה מחסל אותן כל פעם ועכשיו הוא ניהיה צמחוני, ולא מוכן לוותר על הקציצות האלה.
    רציתי לדעת אם יש אפשרות למילוי צמחוני כלשהו שלדעתך יכול לעבוד? את תשמחי אותו מאוד אם יהיה לך פתרון (:

  58. עדי הגב ינואר 28, 2018 בשעה 8:07 am

    הי, קציצות מעולות!!! הכנתי כמה פעמים ותמיד יוצא טעים.
    רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את הקציצות לצימחוניות? מה אפשר לשים במקום הבשר?
    תודה

  59. נורית הגב פברואר 6, 2018 בשעה 8:17 am

    האם ניתן להכין רוטב שונה לקציצות אלו, עם הכורכום ואבקת מרק?

  60. אדל הגב פברואר 13, 2018 בשעה 5:21 am

    יונית את כותבת מדהים והמתכונים פשוט מושלמים! תודה רבה וכל הכבוד
    יש לי רק שאלה את סוחטת את המים של התפוא אחרי שמגרדים אותו על הכי קטן?
    וגם אחרי שעה של בישול האורז בפנים לא היה מוכן לי… למרות שחטפו את הקציצות תוך כדי והתלהבו ממש האחרונות עדיין לא היו מוכנות אחרי יותר משעה..:

  61. שבי קורן הגב פברואר 13, 2018 בשעה 3:28 pm

    הכנתי את הקציצות,יצאו מעדן תודה על מתכון מעולה!אומנם לא יצאו יפות כמו שלך אבל מאד מאד טעים….הילדים והבעל זללו….

  62. רגינה הגב פברואר 22, 2018 בשעה 10:37 pm

    הכנתי עם חזה עוף ויצא מעולה !!! טעים רך והילדים פשוט עפו על זה.

  63. מורי הגב מרץ 6, 2018 בשעה 11:11 am

    היי יונית, טחנתי את האורז חצי טחינה ויצא מעולה, גם מבחינת המראה וגם מבחינת הטעם.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 16, 2018 בשעה 3:11 am

      אהבתי את הרעיון….תודה

  64. זיוה הגב מרץ 7, 2018 בשעה 7:35 am

    האם ניתן להקפיא את הקציצות עם הרוטב?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 16, 2018 בשעה 3:11 am

      כן אבל לא מומלץ

  65. חני הגב מרץ 8, 2018 בשעה 12:49 pm

    היי צהורים טובים
    סיימתי לבשל את הקיצוצות טעמתי ויצא מושלם הבעיה שאני מרגישה קצת את האורז קשה? מה אני יכולה לעשות? הקציצות כבר התקררו…

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:50 pm

      להחזיר לסיר להוסיף מים ולבשל

  66. חנה הגב מרץ 9, 2018 בשעה 11:09 am

    הי,
    תודה על המתכון. אפשר להקפיא?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:43 pm

      כן אבל אחרי טיגון לא ברוטב

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 16, 2018 בשעה 3:10 am

      אחרי טיגון בוודאי

  67. שירה הגב מרץ 13, 2018 בשעה 10:35 am

    אפשר להחליף את הפטרוזיליה בעלים אחרים?
    יש לי נענע, סלרי ושמיר..

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:30 pm

      בוודאי

  68. סמדר הגב מרץ 13, 2018 בשעה 12:21 pm

    מדוע מטגנים ולא מכניסים לרוטב כמו כל קציצה אחרת?
    למה נועד הטיגון?
    והאם אפשר לוותר על הטיגון?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:29 pm

      אפשר לוותר עך הטיגון אבל אז הקציצה תיהיה שונה .מרקם שונה.הטיגון נועד ללבשל את הציפוי שעוטף את הקציצה

  69. נטע הגב מרץ 13, 2018 בשעה 6:38 pm

    יונית, קציצות טעימות להפליא!
    לצערי הן התפרקו בבישול. תוהה למה 🙁
    אולי היו רטובות מידי? או שבישלתי ביותר מידי רוטב?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:27 pm

      בישלת יותר מידי

  70. יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:54 pm

    אפשר לאפות בתנור ואז להכניס לרוטב

  71. צביה הגב מרץ 14, 2018 בשעה 8:04 pm

    הי יונית
    תודה על המתכונים המוסברים בצורה מדוייקת ביותר,
    האים צריך לשטוף את האורז?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 15, 2018 בשעה 5:20 am

      לא חייב אם את שוטפת לייבש היטב

  72. אפרת הגב מרץ 15, 2018 בשעה 8:58 am

    היי יונית,תודה על המתכון! מנסה פעם ראשונה.. האם יש צורך להוסיף לבשר תבלינים כמו "ראס אל חנות"? והאם לשים מלח ברוטב? תודה.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 15, 2018 בשעה 9:37 am

      אין צורך בראסל כי הטעמים מתקבלים מהרוטב שחודר לקציצה.רשמתי מלח ברוטב

  73. דפנה הגב מרץ 24, 2018 בשעה 4:22 pm

    הבלתי יאמן קרה, הגדול שלי בן השמונה שלא מוכן לגעת בבשר בכלל ובאופן כללי בררן גדול, הוא טרף את הקציצות בהנאה שהיה לי כזה כיף שהשקעתי. גם שאר הילדים ואנחנו נהננו מאוד. הכנתי את המתכון כלשונו רק שבמקום אבקת מרק הכנתי רוטב מציר עוף עם פפריקה וחוויג' למרק ועוד מחבת קטנה עם רוטב קארי פיקנטי. ממש תודה חייבת לפרגן בגדול

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 27, 2018 בשעה 4:55 am

      כל הכבוד שמחה לקרוא שלקחת את המתכון למקום שלך ♡♡♡♡ לבריאות

  74. אביטל הגב מרץ 29, 2018 בשעה 6:54 am

    שלום יונית,
    האם אפשר להשתמש בציפוי פירורי לחם במקום סולת שיהיה כשר לפסח? תודה רבה וחג שמח

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 1, 2018 בשעה 5:15 pm

      גם בפירורי מתה וגם בקמח ללא גלוטן וגם בקונפלור

  75. מיא הגב אפריל 3, 2018 בשעה 7:51 pm

    הי, קיבלתי את המתכון מחברה בעקבות ארוחה אצלה והפך להיות אחד הקבועים בביתנו. כל מי שאוכל אותן מתלהב מחדש! אני רוצה להכין עכשיו לחג שני (פסח)ראיתי שאפשר לצפות בקמח מצה אבל במה מחליפים את הלחם בתערובת ובאיזו כמות?תודה רבה,

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 4, 2018 בשעה 4:12 am

      יש גרסה כשרה באתר תקראי אותה.
      להרטיב מצות ולהוסיף מי סודה או אבקה אפיה

  76. סו הגב אפריל 14, 2018 בשעה 2:14 pm

    אפשר להוסיף לרוטב אפונה ולבשל עם הקציצןת?

  77. בת חן הגב מאי 11, 2018 בשעה 11:05 am

    אפשר להכין עם עוף טחון במקום בקר?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 12, 2018 בשעה 8:02 am

      כן

  78. בת חן הגב מאי 25, 2018 בשעה 12:52 pm

    קציצות ממש בעייתיות… אי אפשר להפסיק לאכול אותן!!!!!!
    מתכון מעולה. קל. מהיר. מצרכי יסוד שתמיד יש והכי חשוב טעים טעים טעים!!

  79. יצחק הגב יולי 6, 2018 בשעה 2:37 pm

    יצא מדהים . הקציצה הכי טעימה שאכלתי. בלי להגזים !

  80. סימה עדי הגב יולי 29, 2018 בשעה 4:57 pm

    טעים מאוד אבל הקציצות סופגות את כל הרוטב…כך זה אמור להיות?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:24 pm

      בטח זה הסוד לאווריריות

  81. Reli הגב אוגוסט 13, 2018 בשעה 2:21 pm

    מתכון ברור ומזמין ! מגרה ומרענן . הכל נגמר כבר באותו היום ….. טעימות ורכות וואאוו. ?

  82. בלוג דיי 2018 - גלו את סוד ההצלחה של הבלוגרים הטובים בארץ - Foody - פודי הגב אוגוסט 30, 2018 בשעה 7:13 am

    […] המתכון בבלוג שלך שההצלחה שלו הכי הפתיעה אותך קציצות אבוחצירה, מתכון שאני עושה אחת לכמה חודשים ובחיים לא חשבתי […]

  83. הייטנר לילי הגב ספטמבר 8, 2018 בשעה 5:43 am

    הקציצות מדהימות

  84. אביטל הגב אוקטובר 29, 2018 בשעה 2:42 pm

    היי יונית ותודה על המתכון.

    איזה תחליף היית מציעה במקום אבקת המרק?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:00 pm

      יותר מלח

  85. רעות הגב נובמבר 4, 2018 בשעה 10:12 am

    היי יקירה, קודם כל תענוג לשוטט בבלוג!
    המתכונים מפורטים ומצולמים למופת וממש מסייעים אפילו לבשלן מתחיל…
    הכנתי את הקציצות הן אכן מופלאות, אני שמתי קצת יותר מתי מים ברוטב אבל הן בכל זאת יצאו מעולות.
    תודה רבה!!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:32 pm

      תודה לך 🙂 שימחת אותי

  86. Lital הגב נובמבר 24, 2018 בשעה 7:49 am

    באיזה כוס את משתמשת?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:34 am

      מידה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:45 am

      מידה 240 מל

  87. דפנה הגב מרץ 7, 2019 בשעה 7:59 am

    באיזה לחם את משתמשת? חלה או שזה לא משנה?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 9:24 am

      לא משנה לחם חלה לחמניה אם ממש נתקעים אפשר אפילו פירורי לחם

  88. עדי ירקוני הגב מרץ 25, 2019 בשעה 1:29 pm

    היי יונית
    האם אפשר להשתמש בעוף טחון במקום בקר?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 28, 2019 בשעה 5:29 am

      בהחלט

  89. יולי בנישו הגב אפריל 12, 2019 בשעה 7:34 am

    חייבת לשבח ולציין שאת הקציצות האלה אני מכינה כבר באמת כול חודש כשנה ברצף! הן מדהימות נימוחות ושוות כול ביס!

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 20, 2019 בשעה 3:07 pm

      מאושרת לקרוא♡♡

  90. בעז הגב מאי 14, 2019 בשעה 12:36 pm

    יונית,
    אחרי קריאת המתכונים שלך מבינים שגם מתכונאות היא תורה שלמה.
    האהבה לתחום ניכרת בכל משפט.

    תודה גדולה

    בעז

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2019 בשעה 3:25 am

      תודה רבה ♡

  91. שרון הגב מאי 15, 2019 בשעה 9:03 pm

    היי יונית, האם תערובת של בשר בקר+הודו תתאים או שזה צריך להיות בקר בלבד?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2019 בשעה 3:24 am

      בוודאי זה אגב המקור

  92. לירז הגב מאי 16, 2019 בשעה 5:03 pm

    רק רציתי לומר לך תודה על האתר והמתכונים הטעימים להפליא!!!
    מתגוררת בחו"ל והמתכונים שלך מזכירים לי את הבית ❤️

  93. דור הגב ספטמבר 3, 2019 בשעה 2:19 pm

    היי,
    האם ניתן להכין את הקציצות עם הרוטב יום לפני הארוחה עצמה?
    ואם כן, האם לחמם על הגז?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:02 am

      בוודאי אפילו הם יספגו יותר טעמים ויהיו יותר טעימות

  94. אליאנה הגב ספטמבר 9, 2019 בשעה 7:13 pm

    טוב, הייתי חייבת לחזור להגיב…
    הייתי סקפטית לגבי הרוטב שהיה נראה לי פשוט מידי אבל וואווו…איזה טעם!!! הכנתי גם את העוגת שוקלד שלך ככה שהיום כיכבת אצלי?
    תודהה

    • קרן הגב נובמבר 30, 2020 בשעה 6:08 pm

      גם אני הייתי סקפטית. לגבי הרוטב והוא פשוט פגז.. קל וקולע

  95. ‫לילך הגב ספטמבר 16, 2019 בשעה 7:19 am

    היי יונית, אני מפנטזת על המתכון כבר זמן מה, האם אפשר להכין את התערובת, ליצור קציצות ולהקפיא? ואז כשאצטרך, אוציא, אצפה בביצה וסולת ואטגן?

  96. מורן הגב ספטמבר 20, 2019 בשעה 7:19 am

    הי יונית,
    קודם על תודה על מתכונים מהדרים!
    הקציצות יצאו מושלמות ורכות, השאלה שלי האם צריך שישאר רוטב כי כל הרוטב נספג ולא נשאר כלום..
    לא ככ יפה להגיש ככה.
    אפשר לדעתך להכין רוטב ולהכניס את הקציצות המבושלות לתוכן בשביל ההגשה?

  97. חן הגב ספטמבר 25, 2019 בשעה 6:20 am

    טיגון של הקציצות יום קודם ואחסון במקרר והכנסה לרוטב ביום ההגשה אפשרי? לקיצור תהליכים בחג

  98. ויקי הגב מרץ 20, 2020 בשעה 9:31 am

    אם אין סולת? מה ניתן לקנות?

  99. רויטל הגב אפריל 20, 2020 בשעה 11:25 am

    היי, תודה על המתכון!
    האם ניתן להקפיא את הקציצות אחרי הטיגון (לפני הכנת הרוטב) ?

  100. עדי גיא הגב מאי 1, 2020 בשעה 4:22 pm

    קציצות מושלמות. בכי של אושר.

    הכנו כבר ארבע פעמים לאחרונה, מתכון מצוין ופשוט.

  101. אילנה הגב מאי 15, 2020 בשעה 11:53 am

    יונית יקרה
    הקציצות נפלאות ,קלות להכנה ,רכות ונימוחות. השבוע הכנתי במיוחד לנכדי. הפעם לא היה לי לחם להכניס לעיסה. האם זה הכרחי?

  102. מיקה הגב יולי 18, 2020 בשעה 7:07 am

    המתכון נראה מדהים אבל שבת ואין לי תפו"א. בושה…
    אפשר להשמיט/להחליף?

  103. לירן הגב אוגוסט 22, 2020 בשעה 9:53 am

    וווואוווו יונית , תודה רבה ! יצא מעולה

  104. לי הגב אוגוסט 26, 2020 בשעה 3:28 pm

    היי
    האם אפשר לטחון את הבצל ולא לקצוץ ?

  105. לי הגב אוגוסט 26, 2020 בשעה 3:33 pm

    במידה ואני עושה קילו אני מכפילה כמויות ?

  106. טלי אבירם הגב אוקטובר 8, 2020 בשעה 10:16 am

    הקציצוצ האלה מדהימות! יש איזו דרך אולי לטבען את המתכון ( עם טחון מהצומח?) לטובת בן זוגי הטבעוני?

  107. אביגיל הגב אוקטובר 16, 2020 בשעה 7:54 am

    האם אפשר להתשמש בחזה עוף טחון במקום בשר?

  108. אייל אבוחצירה הגב אוקטובר 23, 2020 בשעה 11:22 am

    היי יונית שבת שלום
    אני מכין את הקציצות שנים וכל פעם מחדש מתענגים אני משפחתי ואורחים על טעם גן עדן ממכר תבורכי?

  109. ליאור סיגאוי הגב נובמבר 21, 2020 בשעה 6:19 pm

    אני רוצה להכין ולהקפיא חלק כי זה רק לאדם אחד. את ממליצה להקפיא לפני הטיגון? אחרי הטיגון לפני הרוטב? או אחרי הרוטב? תודה

    • קרן הגב נובמבר 30, 2020 בשעה 6:10 pm

      היי ליאור, אני הכנתי עכשיו ק"ג בשר. יצאו לי המון קציצות. אחרי הטיגון מתכוונת להקפיא חצי

  110. מאיה הגב דצמבר 29, 2020 בשעה 7:25 am

    האם אפשר להקפיא את קציצות האבוחצירה אחרי הטיגון? (לפני הכנסה לרוטב)

  111. יעל הגב פברואר 1, 2021 בשעה 1:41 pm

    קציצות אליפות עולם הילדים שלי מחסלים סיר !!!!!!

  112. סילביה הגב פברואר 18, 2021 בשעה 6:52 pm

    היי יונית, שכחתי לשים מלח ברוטב, האם ניתן להוסילף אחריי ששמתי טת הקציצות ברוטב?

  113. שיר הגב מרץ 1, 2021 בשעה 7:22 pm

    תקשיבי!! הקציצות יצאו אליפות!!! המשפחה כאן טרפו את הסיר… תודה !!

  114. הילה הגב מרץ 19, 2021 בשעה 8:11 am

    קציצות מופלאות! אף פעם לא אהבתי קציצות, עד שמצאתי את המתכון הזה!

    ועכשיו שאלה- גיליתי שחסר לי תפו״א.. ?
    מה עושים..?

  115. לאה הגב יולי 15, 2021 בשעה 10:46 am

    היי יונית! הלפפפפ!!!
    טבלתי בביצה, גלגלתי בסולת, שמן עד חצי גובה המחבת, אבל הקציצות לא משחימות!!!!! רק מתקשות! איםה טעיתי????

  116. טלי יערי הגב אוגוסט 8, 2021 בשעה 8:03 pm

    הכנתי היום את הקציצות ללא הצלחה
    יצאו לי אבנים לא קציצות..

    אני לא מבינה לא אני לא מצליחה להכין קציצות ברוטב תמיד אבל תמיד יוצאות לי קשות לעומת קציצות מטוגנות שיוצאות לי רכות רכות

  117. קלרה הגב פברואר 4, 2022 בשעה 10:46 am

    יונית יקרה, תודה רבה על שיתוף המתכון. הכנתי בעבר ונכנסתי לרענן את הזכרון על מנת לזכור את אופן ההכנה.
    נזכרתי שהכנתי לפי המתכון שלך ויצא טעים מאד ואני ומשפחתי מודים לך מאד.
    תבורכי ממקור הברכות בכל המצטרך לך ולמשפחתך.
    שבת שלום מבורכת באור ושמחה. ♥️

  118. צופיה הגב פברואר 11, 2022 בשעה 12:44 pm

    מכינה את הקציצות האלו פעם או פעמים בשנה כבר כמה שנים
    יוצאות מעולה מעולה.
    תודה

  119. בני קסלר הגב מרץ 23, 2022 בשעה 6:15 am

    האם ניתן להכין את הקיצוץ עד שלב הטיגון, להעביר למקפיא ולבשל ביום ההגשה?

  120. אסתר הגב יוני 24, 2022 בשעה 5:14 pm

    מתכון מדהים טעים ברמות !! תודה רבה אין עלייך

  121. שבת שלום הגב אוקטובר 4, 2022 בשעה 2:19 pm

    יונית יקרה?

    עשיתי כל מה שכתבת והוספתי
    גם כוסברה קצוצה
    ומעט פפריקה חריפה וחצי כפית
    מוסקט טחון

    יצא אין מילים
    קציצות נימוחות וחרוטב הוספתי גם אפונה

    יצאו קציצות אימלה ואבאלה

    יבורכו ידיי ותבורכי על המתכון
    תודה לך?

  122. רחל טויטו הגב נובמבר 4, 2022 בשעה 9:39 am

    רציתי לדאול בבקשה לגבי הקציצות אבוחצירה במה טובלים קודם בטיגון קודם הסולת או קודם לטבול בביצה?

  123. רעות כהן הגב אפריל 27, 2023 בשעה 9:08 am

    הי יונית, תודה רבה על המתכונים המעלפים, חייב סיר סוטאז'?

  124. רוית הגב דצמבר 21, 2024 בשעה 1:23 pm

    מתכון מושלם , ברור וקל ממש טעים מומלץ בחום

  125. אסתי הגב ינואר 9, 2025 בשעה 4:33 pm

    יונית את אלופה, אני מכירה את הרעיון של האורז בקציצה (אני מבית מרוקאי אחרי הכל) אבל הרעיון של הסולת פשוט מושלם.
    הכנתי כמות כפולה, והילדים זללו לפני שבישלתי עם הרוטב, מרוב שהם נהנו הם לא שמו לב שהאורז לא מספיק בשל….
    הקפאתי את הקציצות מטוגנות ואח"כ הכנתי רוטב ובשנייה הייתה לי ארוחה מוכנה.
    תודה לך!

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • קוביות בשר ברוטב מרוקאי בקלי קלות קוביות בשר ברוטב מרוקאי בקלי קלות את התבשיל הזה אכלתי בשבתות אצל סבתא מאמא דודה חנה הייתה...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • קציצות עוף חצילים קציצות עוף חצילים לשמחתי חצילים זה אהבה של כל בני הבית .אנחנו אוהבים חציל...
  • חזה עוף במעטפת חמוץ מתוק חזה עוף במעטפת חמוץ מתוק מנה שלא רק ילדים אוהבים! מנה ממכרת שמראש אני אומרת! תכפ...
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס