את קבבוני העוף האלה אני זוכרת מילדות.אבא שלי ז"ל שאני כל כך מתגעגעת אליו(עברו 3 חודשים בסה"כ מפטירתו)שמר שנים על אוכל בריא .
אמא שלי הייתה מבשלת לו בנפרד סירים שלמים ובריאים.
אם תשאלו אותי לא מבינה למה היא לא בישלה בריא לכל הבית חחח ככה אולי הייתי יוצאת רזה חחח
אבל התשובה היא שזה לא היה לנו טעים.
שלא תחשבו שלא היינו טועמים…בטח שכן….אבל כאשר אתה רגיל שנים לבישול מסויים קשה להתרגל ואנחנו למעשה עשינו לה חיים קשים במטבח והיא בישלה שנים לנו ולו.
אבל הקציצות האלה היא תמיד הייתה מכינה לכולנו. כי הן היו כל כך טעימות שבתור ילדים היינו מחכים שאבא יקבל ראשון ואז אנחנו
מה עושה אותם טעים???ללא ספק הבצל המטוגן.והתיבול של אמא והרכות של הקציצה מסוד קטן.
אז בלי יותר מידי סיפוריפו מתחילים !
חומרים :
חצי קילו חזה עוף טחון
בצל מטוגן.
בצל רגיל מגורד
גזר מגורד וקצוץ.
קישוא מגורד וקצוץ.
2 פרוסות לחם קל.
3 כפות פירורי לחם
ביצה אחת
שליש צרור פטרוזליה
מלח פלפל פפריקה בהרט לקציצות.
חצי כפית אבקת אפיה .
אופן ההכנה :
לטגן את הבצל עם כף שמן חמניות(מקור אמא)אני ויתרתי על זה השתמשתי בספרי שמן.
לשים בקערה טחון עוף,פטרוזליה קצוצה,בצל מטוגן את הבצל הקישוא והגזר לגרד בפופיה בחלק הקטן. ולהוסיף לקערה.
להרטיב את הלחם קל לסחוט ולהוסיף. תדעו שפעם עשיתי עם פרכית קלה וגם הלך חחח ולהוסיף לקערה.
ביצה ,3/4 כפית מלח,כפית שטוחה בהרט לקציצות,רבע כפית פפריקה ,רבע כפית פלפל שחור.
אם אין לכם בהרט לקציצות אז תבלין לקציצות.או ראסל אל חנות.או שכל פעם תגוונו תיבול כזה או כזה?
כפית אבקת אפיה זה הסוד לרכות!
לערבב הכל טוב טוב.
מחבת פסים טובה!
לכדרר 20 קציצות ולהניח על המחבת עם קצת ספרי שמן.
לאכול ולהנות
היי יונית,
יש אופציה אחרת לקישוא?
תודה ויום טוב?
אשמח לקבל למייל מה שאת שולחת לפייסבוק
תודה
סחיטה קלה
Greetings! Wonderful article! I really like which you detailed
קבבוני /קציצות עוף רכים וטעימים .
Thanks for this one well-arranged post relating to קבבוני /קציצות
עוף רכים וטעימים ! Available on the market I realized i was
seeking for.
In the western world me and my friends, Since i
don’t equally as having that's why doesn’t push a new contentment along
with other practical opinions expertise. Although I has
to do the following as well as I’ll fail once again your investigate .
For that reason, I chose to acquire papers outside of paper producing internet.
Appreciate the fact that be certain that Simply put i won’t rubbish the cash on deception, I click here dissertation writing service review where
as I could examine truthful while skilled professional critiques quite a few work companies
מה אפשר במקום לחם ו פירורי לחם?
תפוא מרוסק כמו פירה
היי יונית אין לי מחבת פסים ואני גם מעדיפה לא לטגן- הריח עושה לי רע
האם לדעתך באפייה בתנור הם גם יצאו טעימות ?
כן יצא בסדר.לא לשכוח לרסס בספרי
היי יונית
האם הפרורי לחם נכנסים גם לעיסה? לא כתוב.
ומה עושים אם אין לחם קל…?
יונית יקרה,
הכנתי את הקציצות.
יצא אליפות עולם!!!
ממש טעם של 'על האש'
תבורכי בכל הטוב
תודה רבה!
רק כשסיימתי להכין ראיתי שלא רשמת מתי מוסיפים את הפירורי לחם ולא הוספתי
עד כמה זה נורא?
האם אפשר לטגן במחבת רגילה?
כתבת מגורד וקצוץ על הגזר והקישוא זה לא ברור את מתכוונת או מגורד או קצוץ?ומה במקום לחם קל?
תודה!