לחמניות בשר עסיסיות - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » לחמניות בשר עסיסיות
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
לחמניות בשר עסיסיות

לחמניות בשר עסיסיות

יונית צוקרמן ינואר 8, 2017 80 תגובות

לחמניה עסיסית ומלאה בבשר שלא תשאיר אף אחד רעב

לחץ כאן להדפסה

לחמניות בשר עסיסיות

 

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מאוהבת בה!

ובנינו?!

איך אפשר  שלא?

היא מתוקה!

עסיסית.

לחמניות בשר עסיסיות

מלאה  ולא סתם ! ממש במקומות הנכונים.

חמה והכי חשוב………….מענגת.

אוח.

עכשיו כולם תוהים, מי המושלמת, אע?

אז חברים וחברות , כן גם חברות !

לחמניות בשר עסיסיות

תכירו את הלחמניה  ולא סתם לחמניה, לחמניה שממולאת בשר או עוף, מה שתבחרו

לחמניות בשר עסיסיות

בצק :

קילו קמח

כף מלח

4 כפות סוכר

2 כפות שמרים יבשים.

2.5 כוסות מים.

1/2 כוס שמן .

מילוי :

1/2 קילו בשר טחון

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום.

מלח,פלפל,פפריקה אדומה,אבקת מרק עוף,

רסק עגבניות.

ההכנה :

נתחיל עם הבצק, בזמן שהוא יתפח, נכין את המילוי. אותה אזהרה כמו שמזהירים מרוקאית לפני שהיא פותחת ספר בישול, אני מרגיעה אותכם ואומרת שלא צריך לפחד מבצק שמרים.אני אסביר כמו שלימדו אותי ,לאט, עד שהבנתי מהר :-).

למי שלש את הבצק בידיים אז ראשית שמים מלח ומעל המלח הר של קמח.בפסגת ההר נוסיף את הסוכר והשמרים,ונתחיל לטפטף גשם של מים.

ולאט לאט נמיס את השמרים הסוכר ופסגת הר הקמח. נוסיף את השמן ונתחיל ללוש עד לקבלת בצק גמיש ורך.

במיקסר שמים את כל החומרים למעט המלח, המלח בסוף.

מכסים את הבצק בשקית ניילון ,שמים מעל קופסאת גפרורים או שום[שניהם מפרישים חום שעוזר להתפיח את הבצק בצורה טובה יותר]

בזמן ההתפחה מכינים את המילוי .]

תחילה מטגנים את הבצל עם השמן  אח"כ את השום הקצוץ,עד הזהבה קלה אחכ מפזרת את פתיתי הבשר הטחון כשהבשר מתחיל להתבשל אני מוסיפה כפית מרק עוף, כפית פפריקה אדומה, פלפל שחור ומלח לפי הטעם[חצי כפית פלפל שחור,רבע כפית מלח, אל תשכחו שהשתמשנו באבקת מרק עוף אין צורך בהרבה מלח ]כף רסק עגבניות .הרסק מעניק טיפה רטיבות שתשלב נפלא עם הלחמניה.ולקרר למי שרוצה לגוון ורצוי לגוון, אפשר להחליף את הבשר טחון בעוף, או בכל עיסה של קציצה שאתם אוהבים.

כמו כן ניתן להעשיר את המתכון עם צנוברים קלויים.[קחו מראש שילדים לא ממש מתים על זה ]

אחרי שהבצק תפח,מחלקים אותו ל22 כדורים , משטחים כדור, ממלאים במרכז את המלית וסוגרים.מברישים ביצה ,מקשטים ולתנור.

שחומם קודם ל200 מעלות ועם הכנסת התבנית ל180 מעלות

לחמניות בשר עסיסיות

בתאבון !

לחמניות בשר עסיסיות

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

80 תגובות

  1. אלונה הגב פברואר 7, 2017 בשעה 4:03 pm

    היי יונית, לאחר שממלאים את הלחמניות בבשר,לא צריך לתת להם תפילה נוספת לפני ההכנסה לתנור?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 8, 2017 בשעה 7:55 am

      כן תפיחה קצרה של 20 דק.

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:43 am

      נותנים תפיחה של עשרים דק חצי שעה

    • ניסים הגב דצמבר 15, 2017 בשעה 3:37 pm

      אין מילים חוץ מאשר יצא מדהיםםםםםם
      תודה על המתכון הנהדר

  2. אלונה הגב פברואר 7, 2017 בשעה 4:04 pm

    ***תפיחה

  3. אלונה הגב פברואר 7, 2017 בשעה 4:05 pm

    **תפיחה

  4. ענת הגב פברואר 16, 2017 בשעה 9:38 am

    האם אפשר להכין את הלחמניות בערב להניח במקרר ללא אפיה ובבוקר לאפות?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 20, 2017 בשעה 3:08 am

      כעיקרון עדיף שלא.אפשר להתפיח בצק כל הלילה להכין מילוי.בבוקר למלא.להתפיח שעה ולתנור

  5. רגינה הגב פברואר 23, 2017 בשעה 9:18 am

    היי יונית, כמה זמן בערך הן צריכות להיות בתנור?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:10 am

      אצלי השיטה זה הזהבה אני בודקת שהם זהובות מלמטה ומלמעלה

      • ענת נתן הגב אוגוסט 17, 2017 בשעה 6:05 pm

        כמה זמן בערך בתנור עד שהן זהובות מלמעלה ומלמטה?

        • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:55 pm

          בערך 20 דק

  6. מירב הגב פברואר 23, 2017 בשעה 2:50 pm

    האם ובאיזה שלב ניתן להקפיא את הלחמניות?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:09 am

      אני מקפיאה אחרי 3/4 זמן אפיה.ומפשירה וממשיכה לאפות רבע אפיה באותו היום שאני צריכה
      והם יוצאות טריות ומעלפות

  7. רוזי הגב מרץ 24, 2017 בשעה 6:30 pm

    יצא מדהים…רק שחצי קילו בשר לא הספיק לי לקג בצק…צריך אולי קג בשר…מחצי קג בשר יצאו לי 13 לחמניות…אבל מלאות בשר וטעימות ממש…

  8. בר הגב יולי 25, 2017 בשעה 5:30 am

    היי מתכון פצצה
    אבל יש לי שאלה בבקשה
    איך אני הופכת את הבצק שיש עליו בשר ללחמניה? הכוונה איך סוגרים את הבצק עם הבשר עליו שזה יצא לחמניה?

  9. מירב סוכמי הגב אוגוסט 17, 2017 בשעה 7:18 pm

    מחכה לתשובה עבור בר איך הופכים לצורת לחמנייה? איך סוגרים את הבצק על הבשר?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:55 pm

      עוטפים כמו שק ןסוגרים ומניחים על הנייר את החלק שסגרנו

  10. נופר הגב אוגוסט 18, 2017 בשעה 10:50 am

    היי יונית,
    יצט טעים בטירוף!! אחרי האפייה אפשר להשאיר בחוץ או להכניס למקרר?

  11. מירב הגב אוקטובר 5, 2017 בשעה 8:54 am

    כוסות מדידה? המים והשמן או כוס רגילה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:58 am

      כוס מידה!

    • זיוה הגב אוקטובר 12, 2020 בשעה 2:13 pm

      כמות הבשר אינה מספיקה בכלל צריך הרבה יותר, יש גם ותחושה של יותר מידי בצק כשאוכלים, יתכן שהיה צריך לרדד לבצק דק ולא רידדתי(פתחתי את זה ביד)

      • שולה הגב אוגוסט 13, 2023 בשעה 6:58 am

        יונית יקרה מגיע לך כל התודות שבעולם, התנביתי ויצא מעולה שבמעולה, אומנם לקחתי את הבשר לתיבול שלי ואת הקמח המרתי בקמח כוסמין( גלוטן ) מלא, ולא מרחתי בביצה אלא כמו בייגלה ירושלמי עם אמבט כהה וציפוי מלא של 6 יח' בשומשום ו6 יח' מילאתי בסנדביץ טוניסאי עם ציפוי פרג….שיחוק אמיתי יש לי תמונות בפייסבוק, הילדים לא ויתרו ולקחו הכל הביתה, אז חיבוק ונשיקות לרוב על א שחם מאוד בחוץ חחח

  12. אורנית הגב נובמבר 10, 2017 בשעה 5:53 pm

    הכנתי את הלחמניות. פשוט מושלמות !! פריכות, רכות וכל כך טעימות

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 6:03 am

      איזה כייף…אלו התגובות שאני הכי אוהבת

  13. אנאל הגב ינואר 11, 2018 בשעה 8:04 am

    היי! נראה מעלףףף!
    אני רוצה להכין אותן לארוחת שבת בוקר.
    הוריי מגיעים אליי לראשונה:)
    אכין ביום שישי, אבל אשמח לדעת איך אני שומרת אותן הכי טוב ליום למחרת..
    תודה!

  14. טלי חן הגב ינואר 14, 2018 בשעה 9:09 am

    מתכון מעולה!! יצא טעים בטירוף.

  15. עליזה הגב פברואר 9, 2018 בשעה 7:13 am

    בוקר טוב
    הבצק לוקח לו זמן לתפוח?
    כמה זמן צריך?
    אשמח לתשובה בהקדם.
    הכנתי שבת שעברה יצא פיצוץ… אבל הבצק לקח לו זמן….

  16. יעל אביטל הגב אפריל 20, 2018 בשעה 6:30 am

    וואו יונית את פשוט מדהימה כל מתכון יוצא אליפות

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:53 am

      תודה♡

  17. לילו בלילו הגב אפריל 27, 2018 בשעה 11:19 am

    היי יונית,
    הכנתי ויצאו מאוד טעימות, אבל חלקן התפוצצו לי, למה?
    ובנוסף, החלק התחתון של הלחמנייה עבה מאוד יחסית לחלקו העליון, מה אני עושה לא בסדר?
    אמתין לתשובתך
    לילו

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 28, 2018 בשעה 4:31 am

      הכל קשור ברידוד.נתחיל עם הפיצוץ עם רידדת יותר מידי דק בחלק מסויים ושמת מילוי המשקל של המילוי מוסיף לדקיקות ואז באפיה שתחתית תופחת מהאפיה היא מעלה את המילוי והמילוי מפוצץ את הבצק שרידדת דק.
      שנית ענית לעצמך החלק התחתון רידדת עבה כי סגרת אותי עם הרבה בצק והחלק העליון שזה מרכז העיגול רידדת דק

      • לילו בלילו הגב אפריל 30, 2018 בשעה 2:17 pm

        תודה על תשובתך המהירה
        אני בהחלט אנסה שוב , כי הן טעימווותתת:)
        לילו

        • יונית צוקרמן הגב אפריל 30, 2018 בשעה 2:43 pm

          אשמח לשמוע עם הסתדרת ?

  18. יעל שרעבי הגב יוני 7, 2018 בשעה 12:57 pm

    היי,
    שאלה קטנה. אנחנו מתארחים בשישי בקידוש והייתי שמחה להביא איתי לחמניות. מתי את ממליצה לאפות אותן כי לא אוכל לאפות אותן שם על המקום.
    תודה רבה

  19. עמית הגב יוני 17, 2018 בשעה 9:25 am

    היי יונית. כמה זמן הבצק צריך לתפוח לפני שאני מכניסה את המילוי?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:59 pm

      שעה או שעד שהוא מכפיל את הנפח ועוד חצי שעה אחרי שהוא מוכן בצורה שלו

  20. אורית הגב יולי 14, 2018 בשעה 5:27 pm

    וואו פעם ראשונה שאני מכינה בצק משמרים ויצא כ"כ טעים אני ממש מודה לך על המתכון

  21. דנה הגב ספטמבר 29, 2018 בשעה 5:50 am

    הכנתי אתמול בערב והוספתי תבלין קציצות ופטרוזיליה קצוצה לבשר יצא מושלם!!!!!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:54 pm

      מהמם}{ לבריאות 🙂

  22. רביד הגב אוקטובר 4, 2018 בשעה 5:25 pm

    בחיים לא מצליחה לאפות לחם, אמרתי שוב אנסה ואצחק על עצמי…. יצא מושלם!!!!!!!! איזה כיף ♥️ תודה!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:39 pm

      יששששששששששששששש כל הכבוד

  23. הדס הגב אוקטובר 18, 2018 בשעה 6:12 am

    היי יונית. אני מתה להכין את הלחמניות לארוע. כמה יוצא מקילו?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:17 pm

      18 ולפעמיים 20

  24. בת-חן הגב מרץ 14, 2019 בשעה 5:07 pm

    שמתי יותר מדיי רסק עגבניות מקווה שזה לא יעיב על הטעם או הלחמנייה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2019 בשעה 7:43 pm

      לא יקרה כלום

  25. סיון הגב אפריל 6, 2019 בשעה 9:54 pm

    איך שומרים את הלחמניות האפויות? במקפיא ואז מפשירים ומחממים קצת במיקרוגל? מה את ממליצה?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 8, 2019 בשעה 3:51 am

      גם אופציה מה שכתבת.אפשר לאפות 3/4 אפיה כמו בסופר ואז להקפיא להפשיר ולהמשיך את האפיה עד הזהבה בתנור.יוצא טרי טרי.אפשר להכין עד הסוף להקפיא.לחמם ולהבריש במים שיתן לחות ואז לרענן את הלחמניות שיצאו כמו חדשות

  26. לי הגב מאי 23, 2019 בשעה 1:23 pm

    היי, את ממליצה על אפייה בטורבו או חום עליון/תחתון?

  27. ספיר הגב אוגוסט 14, 2019 בשעה 11:54 am

    היי יקרה!האם אפשר להכין מהבצק הזה גם חלות?
    תודה!!!

    • יונית צוקרמן הגב אוגוסט 20, 2019 בשעה 4:41 am

      כן

  28. הילה הגב ספטמבר 17, 2019 בשעה 5:05 am

    היי יונית!
    המתכון נראה מעולה ואני ממש מחכה להכין אותו בסופ"ש!
    יש לי 2 שאלות:
    1. לגבי הכנת הבצק- כתבת לשים במיקסר את כל המצרכים ואת המלח בסוף אבל לא כתבת כמה זמן ללוש את הבצק עד שמוכן.. אז כמה זמן צריך?
    2. כתבת שאחרי שהבצק מוכן צריך לכסות את הבצק בשקית ניילון. אני רגילה לשים ניילון נצמד על הקערה ועליו מגבת כשעובדת עם שמרים. זה בסדר? או שהתכוונת ממש לשקית ניילון של סופר שצריך להלביש על הקערה..?
    המון תודה!

  29. אושרת הגב ספטמבר 29, 2019 בשעה 7:08 am

    ואוו יצאו פשוט מושלמות, יפות וטעימות
    הבשר הספיק בדיוק ל 22 לחמניות ואת הלחמניה האחרונה שנשארה אפיתי עם מילוי קוביות שוקולד מריר (:
    מתכון מושלם! תודה!!

  30. אתי הגב נובמבר 9, 2019 בשעה 8:44 am

    האם אפשר להשתמש בתחליף סוכר לבצק?

  31. ג'ני הגב נובמבר 14, 2019 בשעה 3:21 pm

    יונית

    האם אפשר להכין מקמח כוסמין?

  32. עדנה הגב דצמבר 2, 2019 בשעה 5:36 pm

    יונית מה איתך?
    תקשיבי אני מכינה את כל הבצקים שלי ממך
    הכל יוצא מושלם!!
    אז לפני הכל תודה רבה
    בנוסף תגידי אני יכולה לשנות את הקמח לקמח מלא או כוסמין?
    או שאני יכולה להשתמש במתכון של הלחמניות של מיכל שיצאו לי נדירות ורק לעשות את המילוי מפה?
    סליחה על החפירה אני פשוט חייבת עזרה ?

  33. סמדר הגב ינואר 4, 2020 בשעה 12:37 pm

    היי יונית האם לאפות בחום עליון תחתון או טורבו? תודה מראש

  34. נטלי הגב ינואר 4, 2020 בשעה 4:00 pm

    היי יונית כמה זמן צריך לאפות את הלחמניות ??

  35. יוחאי הגב ינואר 18, 2020 בשעה 6:00 pm

    אני מכין באופן קבוע לחמניות בשר, פעם ראשונה מהמתכון הזה, יצא פגז!! תודה רבה

  36. ענבר זיכלינסקי הגב מרץ 19, 2020 בשעה 7:24 pm

    היי אפשר לעשות גם מקמח כוסמין ?

  37. מייקי הגב מרץ 25, 2020 בשעה 2:22 pm

    האם מישהי/ו עשה ללא רסק עגבניות (פחות אוהבת)? עדיין יצאו עסיסיות?

  38. פז ישראל הגב מרץ 26, 2020 בשעה 9:03 am

    היי יונית
    האם אני רוצה לעשות חצי קילו,
    אפשרי לעשות את המתכון פשוט 1/2?

  39. לי הגב מרץ 26, 2020 בשעה 4:42 pm

    היי יונית. אני רוצה להכין את הבצק בבוקר אבל לעשות את הלחמניות רק בצהריים. זה אפשרי?? האם צריך לשים במקרר או בחוץ בזמן הזה?

  40. רוני הגב מרץ 28, 2020 בשעה 11:23 am

    הי יונית, האם אפשר להכין את הבצק עם קמח לחלה שיש בו כבר שמרים?

    • טלי הגב אוקטובר 1, 2020 בשעה 5:09 pm

      היי יונית,
      תודה על המתכון.
      האם ניתן להכין את הבצק ולהתפיח במקרר ללילה?

  41. טלי ערבה הגב אפריל 24, 2020 בשעה 1:49 pm

    יונית מהממת?
    הכנתי את הלחמניות עם הבשר יצא פשוט מושלםםםם???אין מילים???

  42. שרון הגב מאי 6, 2020 בשעה 7:20 am

    האם מישהו ניסה את זה עם קמח כוסמין?

  43. לימור סיילס הגב יולי 2, 2020 בשעה 3:41 pm

    יונית מאוהבת במתכונים שלך תודה לך! שאלה האם ניתן להשתמש בקמח שמרים? תודה

  44. שיר הגב אוגוסט 13, 2020 בשעה 6:49 pm

    האם מישהי הכינה את הלחמניות יום לפני וחיממה על פלטת שבת?
    מישהי יודעת אם זה יוצא טוב?

    תודה לעונות 🙂

  45. רות הגב אוגוסט 27, 2020 בשעה 11:02 am

    צוקרמן, את אלופה!! המתכון נכנס למועדפים שלי. הילדים טרפו את הלחמניות, בצק משגע ומילוי טעים, הוספתי פטרוזיליה, יצא מעולה! אני פחות בקטע של אבקת מרק אבל זרמתי בקטנה. למחרת חיממתי בתנור בחום גבוה כאשר הן עטופות בנייר כסף, יצאו כמו חדש. מילוי הבשר נגמר ובשרית הבצק מילאתי ברוטב פיצה וגבינה צהובה, שווה ביותר כנשנוש 🙂 תודה רבה!

  46. מירית הגב ספטמבר 17, 2020 בשעה 10:08 pm

    היי, מדוע הבצק שמרים יצא לי קשה?

  47. נטע הגב אוקטובר 9, 2020 בשעה 12:19 pm

    מדהים מדהים! הבצק מושלם. למילוי הוספתי פטריות וצנוברים. תענוג של מתכון וגם קל. תודה תודה

  48. אני הגב אוקטובר 16, 2020 בשעה 4:06 am

    יצא מדהים!
    תודה על המתכון ❤

  49. מיכל הגב ינואר 6, 2021 בשעה 6:45 am

    אפשר להשתמש בקמח שמרים או רק בנפרד?
    יש קמח שמרים לעוגות ויש לפיצות…
    לעוגות מתאים גם לחלות אז חשבתי שאולי יתאים..

  50. לירז הגב ינואר 14, 2021 בשעה 10:04 am

    אני מאוהבת בלחמניות האלו!!!!
    יוצא לי פשוט מושלם כל פעם מחדש תודה❤️
    וחוץ מזה כל מתכון שלך הוא מושלם

  51. אור הגב יולי 1, 2021 בשעה 12:10 am

    הכנתי בטבעוני ויצא ממש טעים! תודה!

  52. חני הגב אוקטובר 27, 2022 בשעה 4:57 pm

    היי יונית, האם ניתן להשתמש במתכון לחלה??

  53. צליל הגב ינואר 6, 2023 בשעה 5:51 am

    היי יונית, האם לא צריך פה תפיחה שנייה כמו בלחמניות עננים?

  54. אופיר הגב פברואר 4, 2023 בשעה 9:43 am

    יצא נדיר !!! פעם ראשונה שלי עם בצק! הלכתי בול לפי המתכון ויצא מושלם

  55. לירון הגב מאי 27, 2024 בשעה 2:47 pm

    הכנתי מקמח כוסמין מלא

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פשטידת ברוקולי פשטידת ברוקולי פשטידת ברוקולי בכלום עבודה כל מה שאתם צריכים 5 מוצרים 5...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס