קבבוני דג ברוטב חריף - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » קבבוני דג ברוטב חריף
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
קבבוני דג ברוטב חריף

קבבוני דג ברוטב חריף

יונית צוקרמן ינואר 28, 2017 14 תגובות

קבבוני דג שלא תפסיקו להכין 🙂

לחץ כאן להדפסה

 

קבבוני דג ברוטב חריף

 

אחרי שהעלתי תמונה בפייס ובאינסטגרם. חברים ביקשו מתכון ואני לא יכולה לסרב להם.

בפרט אחרי שבעלי חילק את המנות לכל ימות השבוע וכל יום הוציא לו כמה קבבונים.

השיא היה שהוא שם את זה על מצע קוסקוס…וטרח להגיד לי מאה פעם שזה טעים.

אני אמרתי לו ….אם אתה רומז לכיוון שאני אכין  לך את הסיר הזה שוב פעם שבוע הבא, אתה טועה

אבל דיבורים לחוד מעשים לחוד.

מאחר והייתי צריכה לתת מתכון ולמדוד כמויות,אז אני טעיתי והוא הרוויח 🙂

כי הכנתי עיסה מחדש על מנת להעניק לכם מתכון מדויק, מתכון שאתם הולכים לשמור לעוד הרבה שנים.

קבבוני דג ברוטב חריף

טוב חאלס בירבורים, שבת בפתח יאלללה מתחילים :

חומרים :

חצי קילו דג בקלה ונסיכת הנילוס טחון

[ככה מוכרים את זה ,ניתן להשיג בחנויות דגים או כל תערובת דג טחון ,לוקוס הולך נפלא! ]

פטרוזליה , כוסברה

פירורי לחם

שמן זית

ביצה

בצל.

8 שיני שום

מלח, פלפל שחור, פפריקה אבקת מרק עוף.

רוטב :

שמן

ראש שום

פלפל אדום

פלפל ירוק חריף.

פלפל אדום חריף

כוסברה , פטרוזליה

2 גבעולי עלי מונגולד כולל העלים.

2-3  פרוסות לימון כבוש

פפריקה , אבקת מק עוף, כורכום, פלפל שחור, מלח.סוכר

כף רסק עגבניות.

פלפל אדום יבש [לא חובה ]

אופן ההכנה :

כמו בתהליף הכנת הקציצות שמים את הדגים הטחונים קוצצים בצל, שליש צרור פטרוזליה קצוצה

שליש צרור כוסברה קצוצה 8 שיני שום מגודים בפומפיה, כוס פירורי לחם. כף שמן זית.

כפית פפריקה אדומה , חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור,כפית מרק עוף.

התיבול של הקבב צריך להיות עדיין.וזה בגלל שאנחנו שמים אותו ברוטב עשיר וטעים.רק אחרי שתטעמו תבינו את איזון הטעמים.

ואיזה דואט מנצח יש לכם בסיר 🙂

נוסיף ביצה נערבב הכל עד שנקבל עיסה אחידה ויפה.וניתן לעיסה שעה מנוחה במקרר.

קבבוני דג ברוטב חריף

אחרי שעה לכדרר מהעיסה קבבוני עיגולים.

קבבוני דג ברוטב חריף

לחמם מחבת עם שמן[רק בתחתית הסיר, אפשר ספרי שמן לדיאטיים שבנינו]

לטגן את הקבבוני ולהניח בצד.

קבבוני דג ברוטב חריף

להכנת הרוטב אני ממליצה על סיר סוטאז'. לשים שמן שיכסה את תחתית הסיר.

לזרוק לסיר ראש שום. [שיהיה לפחות 12 שיני שום ]

להוסיף רצועות פלפל אדום,פלפל ירוק חריף ,פלפל אדום חריף. לטגן 2-3 דקות. עד לריכוך קל.

להוסיף רבע צרור פטרוזיליה קצוצה ורבע צרור כוסברה קצוצה ו2 עלי מנגולד קצוצים.[כולל הענף]

קבבוני דג ברוטב חריף

לטגן עוד 2 דקות. לתבלן בכף אבקת מרק עוף, כף פפריקה אדומה, רבע כפית פלפל שחור.

רבע כפית כורכום. לערבב טוב.

כן זה לא טעות, אני רוצה את הטעם של התבלינים נספג בירק ובפלפלים.

אח"כ להוסיף כוס וחצי מים רותחים, לערבב טוב.

ולהוסיף כף טובה של רסק עגבניות וחצי כפית סוכר.

לערבב טוב ורק בסוף להוסיף מלח, בד"כ זה רבע כפית מלח.אני אומרת תטעמו .הכי טוב !

להוסיף 3 פרוסות לימון כבוש..2-3 פלפלים יבשים .[לא חובה ]להוריד את האש לאש קטנה.

לבשל את הרוטב למשך 7 דק.  אח "כ להכניס את הקבבונים.

לבשל על אש קטנה את כל הסיר במשך רבע שעה.

ולהגיש.

קבבוני דג ברוטב חריף

 

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן 

בתאבון !

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. רוחמה הגב פברואר 9, 2017 בשעה 6:02 pm

    יונית שהשם יברך אותך, את מלאך, סיר מעולה לשבת קודש, תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:37 am

      תודה ♡באהבה גדולה

  2. תמי הגב מרץ 30, 2017 בשעה 6:45 am

    מתכון מעולה! יצא טעים!!! תודה רבה.
    לכבוד פסח, האם ניתן להחליף את פירורי הלחם במשהו אחר?

  3. שרון הגב אפריל 22, 2017 בשעה 6:42 am

    שלום

    משתדלת שלא לטגן האם ניתן להכניס את הקבבונים לסיר עם הרוטב בלי טיגון?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 7:01 pm

      כן אבל רצוי צריבה קלה במבחבת לסגירה

  4. לימור הגב מאי 20, 2017 בשעה 7:26 pm

    יונית את פשוט מדהימה❤
    שאלה התכוונת שאפשר לוקוס לבד ?או בתערובת עם עוד דג?

  5. גליה הגב נובמבר 8, 2017 בשעה 12:44 pm

    יונית, תודה רבה על מתכון מעולה! עד היום חששתי להכין ..
    יצא ממש ממש טעים. תודה!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 8, 2017 בשעה 7:01 pm

      שמחה לקרוא♡תודה?

  6. ליליאן בנין הגב נובמבר 11, 2017 בשעה 9:32 am

    מגרה מאוד
    יבורכו מעשה ידייך הנפלאים

    האם ניתן לאפות במקום לטגן הקופטאות דגים?

    המשך יום נפלא
    ושבת שלום

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 6:02 am

      אפשר …תודה ובהצלחה?

  7. מיכל הגב דצמבר 13, 2017 בשעה 8:09 am

    שלום , האם אפשר להמיר את פירורי הלחם בקמח שקדים או לוותר בכלל ?
    אני מעוניינת להכין ללא גלוטן.
    תודה על ההנחיות המצולמות ,זה מאוד עוזר.

  8. אסנת הגב אוקטובר 16, 2018 בשעה 10:54 am

    היי יונית האלופה.
    לא הבנתי אם הכמות של הדג היא סהכ חצי קילו משני הסוגים או מכל סוג חצי קילו

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:21 pm

      סהכ חצי קילו אפשר לקנות תערובת מוכנה במשקל חצי קילו בכל חנות דגים

  9. דסי הגב פברואר 2, 2025 בשעה 8:20 pm

    אפשר להכין את זה רק מקרפיון טחון?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • אצבעות אנטריקוט של ליאור אצבעות אנטריקוט של ליאור הפעם ליאור היא לא בעלת המתכון לפי הכותרת של המתכון אלא...
  • חומוס מבושל בסגנון מרוקאי חומוס מבושל בסגנון מרוקאי     חומוס מרוקאי על פי ההלכה זה מתכון קצת שונ...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס