אמאאאאאאאאאא איזה טעים זה!
תעלפת זה פה .
השילוב של הטופו הרך הציפוי המהמם שטיגנתי והרוטב חמוץ מתוק פשוט יוצרים קו של טעמים שמתפוצצים בפה
יו אני כל כך שמחה על שיתוף הפעולה עם תנובה ALTERNATIVE כי בזכותם נכנס לי מתכון למחברת המתכונים אשר יככב אצלי לא מעט.
באירוח/נשנוש /צהרים .
צמחונייים/טבעונים תתפקדו כי סוף סוף יש לי מתכון הורס עבורכם
אתם הולכים להתמכר.
הבת שלי ליאור צעקה ואמרה לי ואוווו אמא זה מושלם טעים.
ואם היא אומרת…..אני רצה אצה לכתוב לכם מתכון
בפרט שנתתי לכמה אנשים והם טעמו התעלפו ואחכ לא האמינו שזה טופו.
חומרים :
300 גרם טופו בטעם טבעי ALTERNATiVE
לבלילה :
כוס מים מוגזים (סודה)
כוס קמח תופח(אותה כוס שתהיה מלאה )
חצי כפית מלח
כף טריאקי
חצי כפית אבקת שום
ציפוי:
חצי כוס טריאקי
רבע כוס סילאן
כפית סוכר
כף קטשופ
כפית מיץ לימון
חצי כפית מלח
חצי כפית אבקת שום
אופן ההכנה :
חותכים את הטופו לקוביות קטנות בגודל 2/3 סמ בעובי חצי סמ.
מערבבים את חומרי הבלילה עד שאין גושים ומתקבלת מסה אחידה.
מחממים במחבת שמן בערך רבע גובה.
טובלים את הטופו בבלילה ומטגנים עד שכל צד זהוב
זהירות זה טעים ככה לא לאכול הכל יש לנו עוד רוטב חחחח
זורקים את השמן מנגבים את המחבת
שמים את כל מריכיבי הרוטב ושמים על הגז עד שהכל רותח ומבעבע.
ואז שופכים את חטיפי הסויה .מערבבים /מקפיצים עד שהרוטב נוגע בכל חטיף
מפזרים מעל שומשום קלוי לקישוט ובצל ירוק (לא חובה*)
אוכלים
צורחים
ואומרים יוניתתתתתתתתתתת אוהבים אותך
אפשר לשים צ'ילי מתוק במקום טריאקי?
יאיייייייי!!!
רצה להכין!
אפשר להכין עם חזה עוף ?
תודה רבה יונית!
בן שלי צימחוני וזה מאוד טעים!
יונית! אוהבים אותךךךךך!
א מ א ל ה!! ואני בכלל לא אוהבת טופו
טעים מאוד! אבל הבלילה לא נדבקה לטופו, ובמחבת היא נזלה וקוביות הטופו נשארו ללא ציפוי. מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך לדאוג שזה לא יקרה?
האם ישנה חלופה לטיגון? תודה
ישמור האלוהים. כמעט כוס סוכר על 300 גרם טופו. ברררר למה לאכול את זה?
אמאלהההההה איזה טעים!!!!
אוהבת אותך מליונים
היי
האם קריטי לבלילה סודה והאם אפשר קמח כוסמין/חומוס?
טעים ממש אבל לא מבינה למה לא נדבק לי הבלילה לטופו
נפלא. הכנתי עם טופו.
את רוטב הטריאקי הכנתי ממתכון. שילוב מנצח