את המתכון של העוגה שהיום אני מלמדת אני מכינה לפחות עשרים שנה !!! מתכון מנצח שקוטף ים של מחמאות ואין
אין כמו מנה של פרגית עסיסית ועשירה לצהרים !!! ואם נודה ונתוודה אז גם אין כמו ארוחת צהרים חמה וטעימה
הפען אני אלמד בבלוג את הבייגלה הירושלמי הכי טעים בעולם !!!! שנים חיפשתי את המתכון המושלם לבייגלה ושיהיה אחד לאחד
מי שעוקב אחרי שנים יודע שזה לא סוד שאמא שלי כל שבת הייתה מכינה עוגה לשבת בבוקר . לי כנראה
אם שאלתם את עצמכם לאן נעלמתי שבועיים אז אני אספר לכם שהייתי בטיול מדהים בצפון איטליה !!!! נסעתי לבד !!בלי
מפרום ברוטב זה אחד דברים הטעימים שלמדתי להכין אני כל כך שמחה שזכיתי ללמוד מטעמים ממטבחים אחרים ועל אחת כמה
בורקס בשר זה הכי שנות ה80 . המנה הראשונה שהגישו בכל אולם בחיים לא בחרתי בדג !רק בורקס/מאפה בשר .
העוגה הזו היא למעשה הגרסה המעודכנת למתכון של עוגת שוקולד משוקולד שיש לי בבלוג האמת? היא רק עברה שידרוג קל
את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי השכירה בית במושב והיא הייתה שכנה שלה. יום אחד היא שלחה
את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי מאמא איך להכין ומאז אני מכינה לי אותן קבוע בכלל
כלי נגישות