אמאא אמאאאא אמאאאאאא איזה טעים !
בכל גרסה יוצא שוס!!!
שאני אומרת גרסה אני מתכוונת לגרסה ללא גלוטן ולגרסה עם גלוטן מה שהכי חשוב זה שבכל מצב יוצא טעים!!!!!
סופר טעיםםםםם
ההבדל בין גרסה נטולת גלוטן לרגילה זה בקמח!
זה הכל
אותה כמות בכל גרסה רק קמח שונה
בגרסה לצאיליק השתמשתי בקמח ללא גלוטן של green
ובגרסה הרגילה כוס קמח לבן פשוט.
השוס של השוס זה הציפוי של המייפל שמצופה בשבבי קוקוס.
זה טעיםםםםםםםםםםםם
אשששששש
טוב חאלס פטפטת יאלללה מתחילים:
חומרים:
100 גרם חמאה
240 מל מים רותחים (כוס מידה )
2 כפיות סוכר חום/לבן
קורט מלח (רבע כפית )
כוס קמח ללא גלוטן green/כוס קמח לבן
4 ביצים מידה l
אופן ההכנה :
שמים בקלחת חמאה מים רותחים סוכר ומלח ומדליקים את הגז אחכ מערבבים הכל עד שהכל נמס ומבעבע(רותח).
רק כאשר הכל נמס ומבעבע מוסיפים כוס קמח ומערבבים עד שמקבלים עיסה שדומה לפירה
את העיסה מעבירים לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה מקררים את המסה במהירות נמוכה.
זה לוקח בערך דקה שתיים.
אחרי שהמסה התקררה מוסיפים ביצה כל פעם
כלומר שמים ביצהומתחילים לערבב עד שהיא מתערבבת היטב ואז את הביצה השנייה מחכים שהיא תערבב היטב ואז עוד ביצה וככה עד הביצה הרביעית.
אחכ מעבירים את המסה לשקיץ זילוף עם צנתר כוכב
מחממים שמן ל165 מעלות ומתחילים לטגן.
מזלפים באורך 3 סמ וגוזרים בעזרת מספריים או סכין.
מטגנים עד הזהבה משתי הצדדים
מוציאים למסננת .
אחכ טובלים בסירופ מייפל ומגלגלים בשבבי קוקוס.
ומתעלפיםםםםםםםםםם מכמה שזה טעיםםםם
כמובן שאפשר להגיש חצי עם גנאש שוקולד ,ריבת חלב,חמאת בוטנים ולא רק לטבול במייפל.
בהצלחה!!
פרסום בשיתוף שופרסל גרין