יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
דף הבית » קציצות עדשים כתומות וטעימות
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
קציצות עדשים כתומות וטעימות

קציצות עדשים כתומות וטעימות

יונית צוקרמן יוני 11, 2017 71 תגובות

אף אחד לא יאמין לכם שאלו קציצות צמחוניות.אזהרה!הן כל כך טעימות שהן מהר מתחסלות.

לחץ כאן להדפסה

תקשיבו לי טוב !טוב נו יונה אל תעשי בושות המקסימום שהם יכולים זה לקרוא.טוב אז תקראו טוב את הפוסט הזה כי אני לא מוותרת לכם.כי אתם חייבים להכין פעם אחת לפחות את הקציצות האלה.

למה?

כי הן כל כך מפתיעות ,שונות,רכות,טעם שונה,טעם טעים ובעיקר בריא!

ניסתי מספר גרסאות גם אפוי,גם מטוגן וגם על מחבת עם ספרי שמן.

בכל סיגנון הן טעימות !

אבל לפני שאתן את המתכון אני חייבת לתת קרדיט לבעלת המתכון נאוה מלכה.

היא העלתה בפייסבוק תמונות וסרטון קצר שגרם לי לפתוח את המגרה של הקטניות.לראות אם יש לי עדשים כתומות ולנסות ולהעיז ולעשות משהו שהוא פחות המטבח שלי.

אבל אחרי רומניה ,וכמות הפחמימות המטורפת שאכלתי שם.הייתי חייבת קצת אוכל בריא ומזין.

והמתכון שלה בא לי טוב.למה?כי היא מטגנת בצל ומוסיפה לבצל.ואז נזכרתי בקבבוני עוף של מאמא.ובקציצות הבשר של סבתא סולטנה שהסוד לטעם הקציצות זה בצל מטוגן.

ואז אמרתי במקום הבשר/עוף אחליף בעדשים כתומות.

אשאיר את התבלון של הקציצות שלי

ונראה מה יצא????מה יכול לקרות?

אז ככה באותו הערב חיסול ממוקד תוך חצי שעה לא היה כלום.תמונה קטנה בוואצאפ המשפחתי המורחב

וכל האחיות שלי התייצבו ??

ההתלהבות שלהן גרמה לי להודות לנאוה .ומהר לכתוב לכן מתכון .

עלאק מהר ,הכנתי נגלה שנייה למחרת ,צילמתי שלבים.

ועכשיו סוף סוף יכולה לכתוב לכם מתכון!

חומרים:

שקית קטנה של עדשים כתומות(חצי קילו או 2 כוסות ו3/4 עדשים כתומות )

2 בצלים גדולים.

2 גזרים

קישוא גדול.

חצי צרור פטרוזליה

כוס פירורי לחם

3 ביצים

מלח ,פלפל,פפריקה,כורכום,תבלין לקציצות.

אופן ההכנה:

קלי קלות.

אלו עדשים כתומות למי שלא מכיר

לברור את העדשים,להכניס לסיר עם מים,לבשל עשרים דקות עד ריכוך העדשים.לשטוף ולסנן.

להניח בקערה.

להכניס את כל הירק והירקות למעט בצל אחד למעבד מזון.לקיצוץ טוב עד שהכל נקצץ קטן קטן.

אין לכם מעבד?לא נורא אז על פומפיה.ואם בא לכם מרקם כמו שלי חלק.אז אחרי הגירוד בפומיה לקצץ את זה להכי קטן שאפשר.

לא לשכוח לסחוט קלות את הנוזלים אחרת יהיה קשה לשלוט בעיסה ותצטרכו להוסיף פירורי לחם.

בצל אחד שהשארנו בצד,לקצץ ולהזהיב עם כף שמן זית.לא בא לכם עם שמן אז במחבת טובה עם ספרי שמן.

אחרי הזהבה להוסיף לקערה עם העדשים הסחוטות את הבצל והירק שקצצנו.

להוסיף 3 ביצים.כוס פירורי לחם.

כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור,רבע כפית כורכום,חצי כפית פפריקה,כפית תבלין לקציצות.

לערבב הכל היטב.ולהכניס למקרר לשעה! לספוג טעמים ולהתייצבות.

חשוב מטד להכניס למקרר כי אם לא תכניסו הן יתפרקו בטיגון.יש חשיבות לשעה הזו שבה כל מרכיבים מתאחדים.

במידה והוצאתם ויש נוזלים מעל או שזה נוזלי כי אולי לא סחטם את הירקות .תערבבו תחילה ואז תוסיפו כף שתיים פירורי לחם לספיחת הנוזלים המיותרים.

לכדרר קציצות עם היד.

 

ולהניח במחבת עם שמן.גובה השמן צריך להיות בגובה חצי הקציצה.ראו תמונה.

אם בא לכם לאפות.קחו תבנית,ניר אפיה,ספרי שמן

תניחו קציצות.רססו מעל שוב ספרי.

הכניסו לתנור לאפיה 180 מעלות עד הזהבה.

אם בא לכם על מחבת טובה עם ספרי שמן כמו קבבונים

גם אפשר.קחו מחבת טובה שלא נדבקת.

ספרי שמן.להניח על מחבת חמה את הקציצות.להנמיך את האש ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

זהו.

לא כזה קשה ,נכון? ואם בא לכם לפנק אז אפשר להגיש עם שמנת חמוצה,אפשר בלחמניה עם מטבוחה וחציל.

בקיצור הבנתם את הכיוון חחח

ועכשיו ברצינות הכי חשוב שתכינו ותהנו ואל תשכחו לספר לי אם הופתעתם או לא.

עד אז בוקר נפלא ושבוע טוב ♡

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

71 תגובות

  1. אפשר להחליף את בפירורי לחם במשהו אחר? הגב יוני 11, 2017 בשעה 8:06 pm

    ?

    • סיון הגב אוקטובר 16, 2019 בשעה 12:16 pm

      אני החלפתי בכוס שיבולת שועל דקה יצא מעולה כבר פעם שלישית 🙂

      • תהילה הגב יוני 2, 2020 בשעה 10:32 pm

        האם צריך להשרות יום לפני את העדשים או שמספיק רק לבשל אותם 20 דקות?

    • עופרה הגב מרץ 8, 2020 בשעה 6:31 am

      מכינה כבר שנים את הקציצות. אפשר להמיר בכל סוג קמח אפשרי, קמח כוסמין רגיל, מלא, קמח פשתן ועוד. בהצלחה!🍽😊🏡🌈🍹🍹🇮🇱

  2. יפית הגב יוני 12, 2017 בשעה 7:47 am

    מתכון מצויין, אהוב על מבוגרים וקטנים, תודה
    בכלל יש לציין שהמתכונים שלך ברורים ומוצלחים , תודה

    • אביטל הגב יוני 15, 2020 בשעה 9:20 am

      כמה זמן בערך בתנור? תודה

  3. סיגל הגב יוני 12, 2017 בשעה 10:49 am

    הכנתי את הקציצות, יצא מעולה.
    במקום פרורי לחם העדפתי כוס קוואקר גס, שטפתי והשריתי שעה במים.

    • עופרה הגב מרץ 8, 2020 בשעה 6:33 am

      מעולה. גם אצלי שיבולת השועל מככבת. בני הבית טוענים שכל קציצה מעדן.🌞👍👍😊

  4. רעות הגב יוני 12, 2017 בשעה 4:20 pm

    הי, יש תחליף לביצים?
    רוצה שזה יהיה טבעוני..

    • שירה הגב ספטמבר 3, 2020 בשעה 5:41 pm

      מצטרפת לשאלה

  5. נטלי הגב יוני 13, 2017 בשעה 5:47 am

    יונית המלכה!! באילו פירורי לחם הינך משתמשת?

  6. יעל הגב יוני 13, 2017 בשעה 5:52 am

    היי!
    נשמע מעולה!
    מה אפשר לשים במקום הביצים…? טחינה? קמח חומוס? חמאת בוטנים?
    תודה ?

    • אורנה הגב נובמבר 17, 2017 בשעה 11:08 am

      יכולה לשים קמח חומוס או קמח עדשים כתומות וכף חמאת שקדים או שתיים תלוי בעיסה (חמאת בוטנים מאוד דומיננטית ולכן זה עלול להתנגש עם טעם התבלינים.)..בהצלחה

    • אורנה הגב נובמבר 17, 2017 בשעה 11:10 am

      יכולה לשים קמח עדשים כתומות וחמאת שקדים 1-2 כפות תלוי בעיסה…בהצלחה

      • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2017 בשעה 4:59 am

        תתודה על הטיפ

  7. דנה הגב יוני 13, 2017 בשעה 5:58 am

    אפשר לבשל את הקציצות?

  8. רות הגב יוני 28, 2017 בשעה 3:52 am

    במקום פירורי לחם קמח שיבולת שועל וכדי להסמיך אפשר כף או שתיים קמח חומוס.אין צורך בביצים כלל.ותמיד אני מוסיפה כף או שתיים טחינה.ובעיקרון בכל קציצת ירק ובכלל – כף זרעי פשתן טחונים ו/או כף זרעי צ’יה טחונים בתוספת 3 כפות מים שמושרים לכמה דקות.נהפכים לעיסה צמיגית ומחליפים ביצה בכל מתכון ! ואת העדשים הכתומות אפשר להחליף בכל עדשים אחרות או קטנייה אחרת.

  9. הילה הגב יולי 19, 2017 בשעה 9:13 pm

    במקום פרורי לחם אפשר להשתמש בתפוח אדמה לגרד במגרדת ולסחוט זה מדביק את העיסה.
    אני עושה ככה גם בקציצות בשר/ עוף

    • ניצן הגב אוקטובר 30, 2017 בשעה 1:18 pm

      האם הכוונה לתפוח אדמה מבושל או חי?

  10. ש הגב יולי 30, 2017 בשעה 4:41 am

    מהם הרכיבים של “תבלין קציצות” שבמתכון? מעדיפה להרכיב אותו בעצמי, ולא לקנות חתול בשק.

  11. esti solomon הגב יולי 30, 2017 בשעה 9:16 am

    הבנתי והם יצאו טעימות מאד הכנתי כ תןספת מיטבל טחינה ונשאר רק להודות לך אשמח לקבל עוד מתכונים ומעבירה לפרסום

  12. שרית הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 4:52 am

    הקציצות האלו היו טעימות עם עדשים ירוקות

  13. לוינסון לאה הגב אוגוסט 13, 2017 בשעה 6:50 am

    הכי טעים שיש. יצא מעולה, הלכה הדיאטה, אני לא מפסיקה לזלול. חיים קשים את עושה לי. קשה לי להתנתק ממך, כל מתכון מלמליאן או מלמליון

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 1:26 pm

      חחחח לבריאות♡

  14. שני הגב אוגוסט 14, 2017 בשעה 10:10 am

    הקציצות יצאו לי מעולה- תודה!!?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:59 pm

      כייף לקרוא♡

  15. סיגל הגב ספטמבר 7, 2017 בשעה 10:19 am

    המתכונים שלך תמיד מדהימים ומוצלחים.
    חסר לי קישוא אפשרי ירק אחר?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:13 am

      אפשר לוותר לא יקרה כלום ?

  16. נחמה הגב ספטמבר 27, 2017 בשעה 8:38 am

    האם ניתן להקפיא את הקציצות?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:49 am

      לפני רוטב תמיד טשא להקפיא כל סוג קציצות

  17. טלי מרקוס הגב אוקטובר 9, 2017 בשעה 6:44 am

    הי יונית
    האם למתכון קציצות עדשים אפשר לערבב עדשים כתומות וירוקות?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:57 am

      אני מעדיפה רק כתומות אבל כן לא לשכוח לבשל בנפרד

  18. רותי הגב אוקטובר 11, 2017 בשעה 11:29 am

    מעולות! תודה רבה

  19. עדן הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 2:59 pm

    היי..הרבה זמן חיפשתי מתכון טוב והיה לי חשק לזה..
    עשיתי לפי המתכון שלך בדיוק ויצא מושלם!! הילדים אהבו וטרפו..גם עזרו בהכנה..תודה רבה רבה:))

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 5:03 am

      איזה כיייייייף

  20. עדנה הגב אוקטובר 27, 2017 בשעה 5:58 pm

    הכנתי את הקציצות ויצאו מעולה !!
    במקום תבלין לקציצות השתמשתי בכמון.
    יצאו כמות גדולה (כ30 קציצות)
    מקווה שיצאו טוב מהקפאה 🙂

    תודה רבה 🙂

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 4:55 am

      אם תשימי בכלי אטום היטב אין בעיה

  21. מירי הגב אוקטובר 30, 2017 בשעה 11:00 am

    כרגיל עוד מתכון נפלא יונית , תודה לך. מה זה תבלין קציצות ? האם התכוונת לראס אל חנות?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 30, 2017 בשעה 1:55 pm

      תבלין קציצות של מימונס

  22. שרון הגב דצמבר 8, 2017 בשעה 6:08 pm

    קציצות מדהימות !!
    יותר טעים מקציצות בשר. מומלץ !!

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 2:09 pm

      נכוןןןןןןןןןןןןן

  23. אורית הגב ינואר 9, 2018 בשעה 6:36 pm

    הכנתי גם כרגע בשלב המקרר לספיחת טעמים כפי שרשמת
    מחכה כבר לטגנם ?

  24. חן הגב פברואר 19, 2018 בשעה 10:36 am

    המתכון פשוט מושלם מככב אצלי ואהוב על כולם! כמובן שביקשו גם את המתכון :))) יישר כוח גדול !

  25. לאה הגב אפריל 13, 2018 בשעה 2:23 pm

    הקציצות יצאו מעולות, טעימות, ממש תענוב לחיך!

  26. רונית הגב יוני 13, 2018 בשעה 10:30 pm

    פשוט מטעמים
    לגדולים ולקטנים!!!

  27. לוינסון לאה הגב יולי 29, 2018 בשעה 3:12 pm

    יונית יקרה, המתכונים שלך מעולים. הכנתי את הקציצות ועכשיו אני מכינה פעם שלישית כמות משולשת.הם נטרפים ע”י המשפחה, השכונה. החברים. אני מאוהבת.
    ת ו ד ה .

  28. אסנת הגב מרץ 29, 2019 בשעה 10:06 am

    מלכה!!! יצא מעולה תודה רבה!

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 30, 2019 בשעה 6:16 am

      באהבה ♡

  29. ענת הגב אפריל 27, 2019 בשעה 6:43 pm

    המתכון ממש לא מוצלח בעיני. הקציצות מתפוררות עם שמן ובלי. התאכזבתי

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2019 בשעה 3:24 am

      זה בסדר להתאכזב….זכותך…קציצות זה שאלה של טעם.
      לגבי ההתפוררות: יש משהו לא נכון במהלך הכנה סביר להניח שזה כמות הנוזלים בעיסה שלך שיכולה להיות גדולה ממה שצריך ולכן העיסה לא חזקה.דבר שני התייצבות במקררר היא גם חובה לחלק משליטה בעיסה.אם הטעם הוא לא הבעיה אז במקום להתאכזב פשוט נסי ללמוד מהטעות ותנסי לסחוט יותר את הירקות להוסיף יותר פירורי לחם לשחק עד שתצליחי להכיר היטב את המסה

  30. לילי הגב מאי 18, 2019 בשעה 11:29 am

    יצא טעים מאוד, גם באפיה וגם בטיגון עמוק – עשיתי חצי ככה וחצי ככה.
    חימום חוזר בטוסטר, אחרי מקרר, יוצא טעים מאוד גם כן. טעים גם קר. חימום חוזר במיקרו פחות מוצלח.
    גם ניסיתי להקפיא חלק, נראה איך יהיה בהפשרה.

    כשטיגנתי, בשלב מסויים המחבת התמלאה קצף בכמות שממש לא ניתן היה לראות את הקציצות, האם את יודעת למה זה קרה? הפריע מאוד לטיגון…

    תודה רבה.

    • יונית צוקרמן הגב מאי 18, 2019 בשעה 12:29 pm

      הקצף זה חימצון של השמן במצב כזה יד להחליף שמן בסיום הטיגון.

  31. מורן כהן הגב יולי 5, 2019 בשעה 8:28 am

    ממש טעימות! פחדתי שיתפרקו לי אבל לא! בקיצור מתכון מוצלח תודה לך

  32. ליז הגב ספטמבר 2, 2019 בשעה 2:55 pm

    מה זה הירוק שקצצת שם? פטרוזילי או כוזברה?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:03 am

      פטרוזליה אבל אפשר גם וגם הכל שטלה של טעם

  33. אריקה הגב ספטמבר 21, 2019 בשעה 2:26 pm

    האם מישהי ניסתה להקפיא ולהפשיר את הקציצות?

  34. סיגל הגב נובמבר 9, 2019 בשעה 9:16 pm

    מתכון נהדר וטעים מאוד.

  35. מאיה אוחנה הגב נובמבר 17, 2019 בשעה 7:43 am

    במה אפשר להחליף את הביצים למתכון טבעוני?

    • מרב הגב פברואר 18, 2020 בשעה 3:57 pm

      בשתי כפות קמח חומוס / או טחינה / או תפוח אדמה מגורר

    • שילת הגב מרץ 29, 2020 בשעה 6:53 am

      הי, האם ניתן חהחליף את הפירורי לחם בקמח כוסמת? אם כן, באותה כמות?

  36. דליה הגב נובמבר 24, 2019 בשעה 5:03 pm

    הי יונית הקציצות נהדרות קצת מתפוררות לי יש לך מושג למה.?

  37. אדוה הגב נובמבר 26, 2019 בשעה 11:26 am

    היי יונית
    אפשר לשים בטטה במקום קישוא?
    ואם כן איך להשתמש בה לגרד אותה על פומפייה או שכדאי לרכך אותה קודם ולמעוך לפירה?
    תודה רבה

  38. אנה הגב דצמבר 8, 2019 בשעה 2:09 pm

    כתבת שהמתכון הוא עם עדשים כתומות, אבל בתמונה שצירפת מופיעה חבילה של עדשים אדומות (כך כתוב על האריזה)

  39. בנימין הגב דצמבר 18, 2019 בשעה 12:29 pm

    כמה קציצות יוצאות בערך מכמות העדשים והירקות האלו?

  40. מתנה הגב פברואר 19, 2020 בשעה 7:40 pm

    הכנתי מס פעמים בתנור יצא טעים טעים.רק לשים לב לא לאפות יותר מדי
    תודה על המתכון

  41. אילת צפלביץ הגב מאי 30, 2020 בשעה 8:25 pm

    יוצא טעים מאוד גם בתנור.

  42. ד הגב יוני 24, 2020 בשעה 9:30 am

    תודה על המתכון!
    קציצות מדהימות
    כולם אהבו והתלהבו!!
    יצא מאוד טעים גם קר
    אשמח לשמוע איך יצאו מהמקפיא
    ובאיזה דרך מומלץ לחמם אחרי הקפאה
    תודה

  43. שרה הגב אוגוסט 11, 2020 בשעה 12:48 pm

    היי..
    הכנתי את הקציצות והן התפרקו לי בטיגון.. שמתי שיבולת שועל במקום פירורי לחם ושמתי במקרר לפני.
    מה כדאי לי לעשות?

  44. לילך הגב נובמבר 26, 2020 בשעה 6:38 pm

    הכנתי את הבלילה ואני רוצה להכין מחר בבוקר, זה יהרס במקרר לילה?

  45. דנה הגב נובמבר 27, 2020 בשעה 3:59 pm

    תודה רבה על המתכון. במקום מעבד מזון אפשר להשתמש בנינג’ה? או שהתערובת תצא חלקה מדי?

  46. שאול הגב נובמבר 29, 2020 בשעה 5:56 pm

    הקציצות יצאו נפלא. הזכיר לנו בטעמן קציצות פלאפל.

    שאפו על המתכון.

    תודה.

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • קוביות בשר עם פטריות קוביות בשר עם פטריות הבת שלי אתמול אמרה לי אמאאאאא אי אפשר להפסיק לאכול איזה...
  • עוגת גבינה קלאסית עוגת גבינה קלאסית פוסט שלם שהוא למעשה מדריך לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה...
  • עוגיות מכונה עוגיות מכונה העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!! א...
  • פיתה תרד חלומית פיתה תרד חלומית השבוע לפני שנה הייתי באינסטנבול אהובתי . גוגל הז...
  • פחזניות במגוון טעמים פחזניות במגוון טעמים   לפעמיים יש תקופות שלא בא לי להכין עוגה בשבת. ...
מתכונים חדשים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס