קבלו מתכון לחמוצים שמוכנים ברגע, אין צורך לחכות כמה ימים.
ו………….מה שהכי מעניין….זה שכל יום הם מקבלים טעם אחר
לא מאמינים………נסו אותי, אבל לא בטוחה שישאר לכם 🙂
מה צריך ?!
אחד מכל דבר כלומר :
גזר, מלפפון, פלפל ירוק,לפת,פלפל אדום,קולרבי,ענף כרפס, רבע כרוב,חצי כרובית מחולקת לתפרחות.
קולפים ושוטפים היטב את הירקות. חותכים לרצועות,קוביות,איך שרוצים. ושמים בקערה
לוקחים 3 לימונים. אחד חוצים לרבעים ופרסים את הרבעים ומוסיפים לקערה.
2 לימונים סוחטים, זו לא טעות. מטרת מיץ הלימון פה לכבוש את הירקות ולתת להם הכנה מהירה.
חצי כוס חד פעמית שמן.כף מלח שטוחה[אם רוצים עוד מוסיפים]רבע כפית פלפל לבן.כף עריסה , לא חובה ,אבל לאחרונה אני שמה
וזה משדרג פלאים את הטעם !
אם רוצים טיפה עקצוץ של חריפות קוצצים פלפל חריף אחד ומוסיפים לקערה.
מערבבים הכל….ויש לכם חמוצים ברגע :-))))
בהצלחה -)
היי יונית כיצד ניתן לשמור לפת לשמוש בעונת הקיץ ?
אני מגלגלת בתוך עיתון ושמה במקרר מחזיק לי חצי שנה
היי יונית, כמה זמן צריך להשאיר את זה להשרייה? במיכל אטום?
תודה
הי יונית שאלה איזה סוג של אריסה את משתמשת
תודה רבה על התשובה