יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טוסט עמק וזיתים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
דף הבית » רולדת כדורי שוקולד
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
רולדת כדורי שוקולד

רולדת כדורי שוקולד

יונית צוקרמן אוקטובר 10, 2019 18 תגובות

רולדה עם קצפת שהבסיס שלה הוא כדור שוקולד.קינוח פרווה קל וטעים שתמיד נגמר ראשון.

לחץ כאן להדפסה

את המתכון של היום למדתי מהבת שלי ליאור,בעצם ליאורי נתנה לי את הבסיס לרולדת כדורי השוקולד ואני לקחתי את זה לכיוון שלי.

לפני מס חודשים ליאור חזרה הבייתה עם סושי רול ואמרה לי אמא תטעמי.

אמרתי לה בחשדנות ישר?מי הכין ?

אני אני .

לקחתי ביס ואמרתי על החיים ועל המוות….תקשיבו זה  יצא על הדבש והעוקץ 🤣😂🤣טעים אבל ממכר🤦‍♀️

שאלתי מי לימד אותך….אמרה לי זולי….הרמתי גבה ואמרתי לעצמי בלב יונה את זקנה….הדור מתחדש ואת תקועה בעוגות של פעם.שאגב בעיניי הכי טעימות !

מאז ליאור מכינה קבוע את הרולדת כדורי שוקולד לערב שישי כאשר יש לי  אורחים וזה אחד מהקינוח פרווה שאני מגישה להם..

כאשר השף הלבן הציעו לי לעשות מתכון עם השמנת הצמחית ישר חשבתי על המתכון של ליאור שהרי אצלי בבית הוא תמיד!

ואז לקחתי את הרעיון  הוספתי לו את הטעמים שלי.ותוך כדי הכנה החלטתי להפוך אותו לרולדה קצפת וניל שוקולד מהאגדות כמו פעם אבל בלי אפיה.

נו מההההה??

מה?!

קשה לי להתנתק ממה שגדלתי ותרגעו כל הכייף זה להביא את מה שאוהבים לקידמה!

אז לא לחשוב פעמיים רוצו להכין !

חומרים:

בסיס

250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד טחונים.

חצי כוס שמן /או 100 גרם חמאה/או 100 מחמאה

חצי כוס שמנת צמחית השף הלבן/חצי כוס שמנת מתוקה השף הלבן.

כף  גדושה שוקלית

כף אבקת סוכר

אינסטנט פודינג שוקולד.

מילוי:

250 מל קצפת צמחית השף הלבן בלבד!

כף אינסטנט פודינג וניל

כפית תמצית וניל איכותית.

אופן ההכנה :

קלי קלות!

טוחנים את הביסקויטים,מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים עד שמקבלים עיסה אחידה.

ומניחים בצד.

מקציפים שמנת צמחית של השף הלבן עם האינסטנט פוגינג והתמצית עד לקבלת קרם יציב! !אני אוהבת את השמנת הצמחית שלהם כי היא הכי מעולה בעיניי שיש מכל החברות שיש בישראל.ולא בגלל שאני עושה שיתוף פעולה.כי היא עמידה,לא מתוקה מידי והקרם יוצא יציב!

לוקחים את העיסה שמים על נייר אפיה שמים מעל נייר אפיה ומרדדים למלבן.

מוציאים את הנייר.שמים את הקרם ומורחים אותו בעזרת מרית לאורך כל המלבן.בעזרת הנייר אפיה מגלגלים עד הסוף.

עוטפים בנייר או ניילון נצמד ושמים להקפאה ל4 שעות.אחכ מפזרים מעל קוקוס  חותכים ומגישים.

בהצלחה ♡♡♡

הערות :

אני קונה את השמנת בכמות ה500.ומקציפה את מה שנשאר ואפשר להגיש את זה הקצפת שנשארה ודובדבן מעל.

לגרסת ללא גלוטן ניתן לעשות גנאש מ250 מל שמנת צמחית ו200 גרם שוקולד מריר וכף אבקת סוכר.להמיס את הכל במיקרו ולערבב היטב.לשטח על דף נייר אפייה להקפיא ואז למלא בקרם ולגלגל.

 

 

 

לחץ כאן להדפסה
עוגת כדורי שוקולד רולדת שוקולד קצפת

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. מרג' הגב אוקטובר 10, 2019 בשעה 7:10 pm

    אינסטנט פודינג שוקולד – שקית שלמה?

  2. עדיאל הגב אוקטובר 11, 2019 בשעה 2:41 pm

    היי יונית.. האם אפשר להשאיר בהקפאה עד למחרת?

  3. מיטל גולן הגב אוקטובר 12, 2019 בשעה 9:20 am

    האם אפשר להחליף או לוותר על אבקת השוקולית?

  4. אילנה הגב אוקטובר 13, 2019 בשעה 5:47 am

    איזה גודל המלבן?

  5. טלי הגב אוקטובר 13, 2019 בשעה 1:07 pm

    וואו. הכנתי. ברגע האחרון ראיצי שצריך עוד חצי שמנת ולא היה לי. אז הוספתי 50 גרם נטורינה שאיתה השתמשתי. זה במקפיא. בטעם זה משגע

  6. קרן הגב אוקטובר 20, 2019 בשעה 1:12 pm

    תודה. יצא מושלם

  7. טל הגב נובמבר 7, 2019 בשעה 10:37 pm

    היי, ממש באלי להכין אבל אין לי םודינג שוקולד וגם לא וניל.
    יש תחליפים?

  8. סיגל הגב נובמבר 9, 2019 בשעה 9:10 pm

    היום נסיתי להכין התאכזבתי מהשמנת צמחית לא ממליצה מזכיר טעם של אולמי חתונות של פעם כמו טעם מרגרינה אז עדיף למי שאוהב קצפת
    רק שמנת מתוקה ממש לא צמחית!!!

  9. רעות פרטוש הגב נובמבר 17, 2019 בשעה 5:24 am

    יונית המושלמת !!!
    התעלפו על העוגה בשבת!
    תודה רבה!

    • קטי הגב דצמבר 28, 2019 בשעה 7:26 pm

      האם ניתן להשאיר במקפיא עד יום למחרת או שזה מאבד מהטעם? בדרך כלל אני מכינה עוגות בשישי ואוכלים בשבת בבוקר.
      ומי שאוהב שמנת מתוקה יותר מצמחית האם מומלץ למילוי?

  10. שירה הגב דצמבר 5, 2019 בשעה 1:10 pm

    הרולדה לא התגלגלה לי התפרקה באמצע

  11. ויוי הגב ינואר 14, 2020 בשעה 8:53 am

    היי יונית,
    האם ניתן לעשות עם שמנת חלבית? האם יהיה יציב מספיק? תודה מראש.

  12. רויה הגב ינואר 21, 2020 בשעה 1:17 pm

    שלום,

    שאלה לגבי רולדת כדור השוקולדבמצרכים רשום שמנת צמחית. בהכנה לא אמורים להקציף את השמנת ?

  13. איריס יחזקאל הגב אוקטובר 3, 2020 בשעה 10:23 am

    נראה טעים ממש !!!!
    האם ניתן לדעתך להכין את הרולדה מעוגת שוקולד שנשארה ?

  14. סמדי הגב אוקטובר 8, 2020 בשעה 6:27 am

    היי, שאלה דחופה ; לגרסה ללא גלוטן משתמשים רק בשמנת, שוקולד ואבקת סוכר ? זה נוזלי מאוד. איך אפשר ליצור מזה עיסה לגלגל ? אשמח לתשובה בהקדם. אני באמצע ההכנה….

  15. הילה הגב אוקטובר 18, 2020 בשעה 12:43 pm

    היי יונית אשמח לעזרתך פעמיים הכנתי את רולדת השוקולד ובזמן הגילגול היא מתפרקת לגמריי. מה צריך להוסיף? כדי שיסתדר תודה

    • רחלי הגב אוקטובר 23, 2020 בשעה 6:16 am

      הי.אני לא יונית אבל יצא לי מעולה.תגלגלי עם הנייר אפיה.או שרידדת דק מידי..

  16. רחלי הגב אוקטובר 23, 2020 בשעה 6:15 am

    מדהים מדהים ממש מעדן.טרפו אצלי תודה

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • סיגרים מרוקאים מתוקים סיגרים מרוקאים מתוקים סיגר מתוק עשיר בטעם מהפיצוחים, מתפצח בעונג בחיך, קינוח...
  • עוגיות שושנים עוגיות שושנים העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות...
  • קציצות עדשים כתומות וטעימות קציצות עדשים כתומות וטעימות אף אחד לא יאמין לכם שאלו קציצות צמחוניות.אזהרה!הן כל כך...
  • עוגיות ריבה ממכרות עוגיות ריבה ממכרות   עכשיו !כן עכשיו. אפשר לנשום לרווחה. ...
  • מרקים לקוסקוס מרקים לקוסקוס יש אין ספור גרסאות לסוגי מרק של קוסקוס היום אני מביאה ל...
מתכונים חדשים

טוסט עמק וזיתים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס