הבת שלי שלחה לי סרטון שרץ בחו"ל של העוגיות האלה
שאלה אותי אם יש את כל המצרכים הבית.
כן כן כן שאלה
לא עשתה רשימת קניות והלכה לקנות כמו שאני הייתי עושה שהייתי קטנה
אמא שלי לא הייתה עושה המון עוגות ועוגיות ואני תמיד הייתי רואה בלאשה היה מדור עוגות לשבת והייתי כותבת בודקת והולכת למכולת למשה.
כי בתקופה שלי לא היה סופר היה מכולת בסוף השביל.
והבת שלי שזה דור אחר לא חושבת על עצמאות עד הסוף חחחחחחחח מזאמאר על הפינוק
בקיצור אמרתי לה כן
היא הכינה הם יצאו קצת קשות שינתי טיפה את המתכון ואת זמני האםיה והיא אמרה לי אמא את אלופה !!!!!
אז מתכון סופר קל להכנה שהילדים שלכם בכלל יכולים להכין לכם 🙂
600 גרם נוטלה
2 ביצים מידה l
170 גרם קמח תופח שזה כוס מידה קמח פלוס כף גדושה קמח תופח
כפית אבקת אפיה (זה לא טעות )
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה :
לשים את כל המרכיבים בקערה ולערבב טוב.
בעזרת כף גלידה לקרוץ 18 עוגיות
להניח בתבנית ולשמור מרחק בכל תבנית לא יותר מ9 יחידות .
כי בזמן האפיה הם משתטחות.
לאפות על תנור חם 180 מעלות 8 דק מצב טורבו.
אם אין לכם טורבו אז קו למעלה קו למטה עשר דקות.
להוציא לקרר.
לשים בכלי אטום ולהנות עם גלידה או ככה עם הקפה.
********מי שאוהב מרקם קשה ולטבול בנס קפה יכול להמשיך את האפיה בעוד 2 דקות ואז העוגיות יהיו קשות טיפה ואפשר לטבול בתה או בקפה שמרטיב אותם
******אם אין קמח תופח אז שקית שלמה של אבקת אפיה במקום כפית.
אם אין לכם נוטלה אפשר לעשות עם ממרח אחר אבל שימו לב שלא כל ממרח טוב באפיה.
*****ממליצה על שוקולדים לאפיה אפשר להמיר את זה באמ אנ אמ ,קליק,נטיפי הרשי העיקר שהתוספת תהיה במשקל 200 גרם.
בהצלחה
אם יש לי ביצים XL מה הכמויות?
600 גרם נוטלה? זה המון לא?
בסירטון מופיע סודה לשתיה
ובמתכון מופיע אבקת אפיה
זה אותו הדבר או להוסיף גם סודה לשתי ?
האם אפשר ללא נוטלה?
זה סודה לשתיה או אבקת אפייה?
לא מדוייקת במתכונים וגם לא עונה חבל
יונית כתבה מהתחלה שהיא שינתה את המתכון שרץ ברשת. ואז גם פעמיים כתבה פה ״אבקת אפיה״. זה המתכון 🙂 לא צריך לחפש ואז לכתוב ש״היא לא מדוייקת״.