יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » פס גבינה ותפוחים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פס גבינה ותפוחים

פס גבינה ותפוחים

יונית צוקרמן ספטמבר 2, 2021 2 תגובות

מרוב שאני מתלהבת לכתוב לכם את המתכון הזה בא לי לוותר על ההקדמה.

בא לי ישר לכתוב ולפרסם ושתרוצו להכין את פס הגבינה עם התפוחים.

כי תעלפת זה פה.

טעים ברמות על חלל.

בעלי לקח לעבודה וחייג להגיד לי יונית הכבאים עפו על העוגה ממש טעים.

שהוא יגיד לי ממש טעים ??

חוץ מסברינה בולו ו2 עוגות הוא בכלל לא נוגע במתוק.

אחותי סיגל באה מפתח תקווה לטעום אחרי שפרסמתי בקבוצה של הוואצאפ המשפחתי שסיימתי לצלם ומי שרוצה מוזמן לקחת.

וכל יום שהיא אכלה חתיכה היא התקשרה להגיד לי שאין דברים כאלה .

אין .

אז תבינו תפנימו ורוצו להכין !!!

חומרים :

לבצק:

חצי קילו קמח

כף גדושה שמרים

שקית אבקת אפיה

200 מל שמנת חמוצה תנובה

ביצה m פלוס 2 חלמונים

חצי כוס סוכר

200 גרם חמאה /מחמאה

2 שקיות סוכר וניל

חצי כפית מלח

מלית גבינה :

500 גרם גבינת כנען תנובה

200 גרם גביע שמנת חמוצה 27

שקית אינסטה פודינג וניל

כפית תמצית וניל

חצי גרידת לימון

חצי כוס סוכר

2 ביצים m

תפוחים מקורמלים :

3 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות

50 גרם חמאה

3 כפות סוכר חום

כפית שטוחה קינמון

חצי כפית תמצית וניל

אופן ההכנה :

הכנת הבצק :

שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר ולשים 7-8 דק.

הבצק יוצא מעט דביק זה בסדר אחרי התפחה של כמה שעות במקרר הוא יתייצב.

אפשר  להתפיח בחוץ שעה וחצי ואז להכין אבל בצק כזה עדיף לעבוד איתו שהוא קר

אופן הכנת מלית הגבינה

שמים את כל המרכיבים בקערה מערבבים היטב ומניחים בצד.

אופן הכנת התפוחים ;

קולפים את התפוחים חותכים לקוביות  שמים במחבת את כל המרכיבים ומבשלים הכל עד ריכוך קל של התפוחים אל תשכחו התפוחים עוברים אפיה בתנור.זה לוקח בערך עשר דק רבע שעה.

אופן הכנת הפס:

מחלקים את הבצק ל3 או ל4 אתם קובעים.

אם רוצים ארוכות בתבנית השחורה של התנור אז לחלק ל3.אם רוצים קטנות אז באיינגליש קייק ו אז לחלק ל4.

כל כדור פותחים למלבן מניחים מלית במרכז מעל תפוחים

את צדדי המלבן חותכים לפסים.

סוגרים פס מימין פס משמאול.

מעבירים לתבנית .

מברישים בביצה אפשר לקשט בסוכר גבישי מעל.

אופים בתנור שחומם ל170 מעלות קו למעלה קו למטה עד הזהבה יפה בערך 35 דק 45 דק תלוי בעוצמת התנור.

אפשר לפזר אבקת סוכר מעל או להבריש זיגוג מעל

הזיגוג לצי שרוצה להכין מורכב מחצי כוס סוכר חצי כוס מים רותחים כף דבש כפית מיץ לימון שמים הכל בקלחת ומבשלים 5 דק עד שהכל נמס.

אפשר לפזר גם פירורי קרמבל מעל

אופן הכנה של הפירורים: לרולדה זה לערבב 50 גרם חמאה 50 גרם קמח 50 גרם סוכר לערבב הכל עד שיש פירורים ולפזר מעל .

בהצלחה

פרסום בשיתוף תנובה

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. בר הגב ספטמבר 11, 2021 בשעה 12:43 pm

    מה אפשר לשים במקום אינסטנט פודינג?

  2. סלוה הגב אוקטובר 3, 2021 בשעה 3:40 pm

    לא מובן סליחה מה בבצק אין בו מים בצק ללא מים?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • בשר צלי קלאסי בשר צלי קלאסי בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת. זה רק נראה מ...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס