אם אתם לא מכינים את המתכון הזה בראש השנה אתם מפסידים!!
זו לא עוד סתם רולדה תפוחים שגרתית.זו רולדה שמתפצחת וכל ביס הוא 3 שניות מגן עדן.
השילוב של התפוחים האננס הקוקוס הקלוי יוצרים טעמים מפתיעים טעימים.ושכזה חם בכלללללללללל
ואם תוסיפו ליד כדור גלידה או רוטב וניל חם מלמעלה ופירות יער בכלללללל
במקרה הזה אני לא מרחיבה או משכנעת פשוט נסו אותי ואז נדבר???
אז מתחילים?!
חומרים:
דפי פילו
6 תפוחים חתוכים לקוביות כמו לסלט
3/4 כוס חד פעמי של שתיה קרה מכל מה שאכתוב עכשיו: אגזוי המלך ,שקדים גרוסים.צימוקים לבנים
כוס אננס קפוא של סנפרוסט
חצי כוס חד פעמי קוקוס קלוי.
רבע כוס שמן קוקוס/50 גרם מחמאה/חמאה
סוכר חום,סוכר לבן,קינמון.
רוטב וניל חם :
פחית חלב קוקוס (400 מל)
כף גדושה סוכר
כפית תמצית וניל טהורה
כף קונפלור
שקית סוכר וניל.
קישוט:
פירות יער של סנפרוסט
אופן ההכנה:
שמים רבע כוס שמן קוקוס במחבת יחד עם התפוחים הקצוצים.מתחילים לאדות את התפוחים עם כף גדושה סוכר חום וכף גדושה סוכר לבן אחרי 5 דקות מוסיפים את האגוזים צימוקים השקדים והקוקוס קלוי.את האננס בסוף .אם אתם לא אוהבים אננס אפשר בלי.אבל לא לוותר על השמן קוקוס והקוקוס הקלוי !לסיום אנחנו מתבלנים עם כפית קינמון .ומערבבים טוב ונותניםת לזה עוד בישול של 2 דק.
סוגרים את הגז לוקחים 3 דפי פילו .לוקחים עלה ראשון מניחים על השיש ,מרססים אותו ומעל שמים קוקוס קלוי.מטרת פיזור הקוקוס היא להפריד את הדפים שלא ידבקו.חוזרים על הפעולה הזו עם העלה השני
ובעלה השלישי כבר שמים את המלית בקצה הדף מקפלים מצד ימין ומצד שמאל כדי שהמלית לא תברח מהצדדים ומתחילים לגלגל לרולדה
מתיזים ספרי שמן אפשר למרוח ביצה ואופים בתנור חם שחומם מראש ל170 מעלות עד הזהבה.
בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים.
אופציה להגשה נוספת זה עם רוטב וניל ופירות יער
אופן הכנת הרוטב:
חצי כוס נוזל קוקוס מערבבים עם כף קונ9לור עד שאין גושים ושופכים לקלחת עם חלב הקוקוס הסוכר והתמצית.מערבבים טוב את הכל ואז מדליקים את הגז ומביאים לרתיחה.לא לשכוח לערבב מידי פעם עד שזה רותח.ברתיחה מכבים.מניחים בצד 5 דק .והרוטב מוכן.
מגישים בצלחת עם רוטב וניל מעל וחופן פירות יער של סנפרוסט
בהצלחה♡
יונית האלופה
איך ניתן לשמור את המאפה?
האם חייב להכין באותו יום ולהגיש מיד?
לא אפשר להקיא לפני אפיה ולאפות כמה דק לפני הגשה וזה פותר אותך.
הי יונית,
של איזו חברה את קונה את בצק הפילו?
מעדנות.
היוש, מתכונים נפלאים!!
אין בעיה להפשיר פילו ושוב להקפיא?
אין