הקינוח של היום, זה קינוח קל מאד, מרשים מאד וטעים !
ו………………..לא סתם טעים ……טעים באחריות.
זה קינוח שאלתרתי חצי שעה לפני שהאורחים הגיעו.
יש גרסה חלבית ויש גרסת פרווה !
בכל גרסה זה טעים.
אז בלי הרבה דיבורים ….מתחילים !
חומרים :
כוסות שקופות חד פעמי להגשה
ביסקוויטים שוקולד
2 שמנת מתוקה/צמחית
חלב/ חלב קוקוס
אינסטנג פודינג שוקולד
קפה שחור / אספרו
סירופ שוקולד.
אופן ההכנה :
במיקסר מקציפים את 2 השמנת מתוקה , כוס חלב, פודינג שוקולד כפית אספרסו/ קפה שחור.
גרסת פרווה : 2 שמנת צמחית כוס חלב קוקוס, פודינג שוקולד כפית אספרסו/ קפה שחור.
אחר כך מכינים אספרסו ארוך…או קפה שחור. כמו שאתם אוהבים!!
טובלים ביסקוויט שוקולד היטב.עד שהוא רך.
מעברים לכוסית ומועכים.
לוקחים סירופ שוקולד מזלפים בצורת קישקוש.איך שבא לכם.
מזלפים את הקרם שהקצפנו לכוסית. אני ממליצה לזלף עם צנתר פרח וליצור צורות.
מעל דובדבן.
אפשר לזלף שוב סירופ ומעל סוכריות, אגוזי ברס , מה שעולה על הדימיון .
בתאבון !